Potratová pilulka Ellaone

48
25.11.24 11:57

Potratová pilulka Ellaone

Ahojky… :) Chci se zeptat jaké máte zkušenosti s potratovou pilulkou Ellaone? Dneska jsem měla pohlavní styk s kondomem Nicméně před vyvrcholením ho vyndal kondom sundal a dodělal si to ale 1-2 kapky mi kaply tam dolů k poševnímu vchodu…Vím že je malá pravděpodobnost že by z toho mohlo neco být nicméně pro jistotu.Ja byla před 4 mesicema na potratu a dle kalendáře mi za 2 dny začínají plodné dny…Počítala jsem si to a teoreticky kdyby nedej bože sem otěhotněla tak v lednu bych byla 8-9 TT takže bych se vešla.(Další potratí může být po půl roce) Teď jsou to 4 měsíce.
Nicméně pilulku jsem pro jistotu vzala cca 45 minut po styku…Tak doufám že to bude ok…Vyloženě dovnitř mi nic nestříkl jen u toho poševního vchodu jsem měla ty kapky tak radši… :D Člověk nikdy neví a zákon schválnosti…Pro jistotu jsem si dělala ještě dnes ovulační test…A dle ovulačního testu ok. Prikladam foto…Hl dnes jsem 10 den cyklu…Předem děkuji za zkušenosti… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
25.11.24 12:53

Antikoncepci neberes proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.11.24 12:55

@Tarjei Nedělá mi dobře…
Jako já vím že pravděpodobnost otěhotnění je v tomhle případě malá…Když do mě nevstrikl nic dodělal si to sám nade mnou ale pro jistotu když mi kaply ty dvě kapky k poševnímu vchodu tak pro jistotu jsem ji vzala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
25.11.24 12:58

Jakou pilulku sis vzala, postinor? Antikoncepce ti nedělá dobře a tohle všechno svinstvo ti dobře dělá? Kolik vám je prosimte? A ne, z toho že se udělá ven a sjede ti kapka trochu dolů fakt mimisek nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.11.24 13:15

@Netopýr1 Píšu v popisku výše že jsem vzala Ellaone..to je nehormonalni..
Ja sem se ptala na zkušenosti s touhle pilulkou…😊Já už dvě deti mám…
A kaplí mi to k poševnímu vchodu tak pro jistotu jsem si to vzala..Nechci riskovat..A proto že mi antikoncepce nedělá dobře tak sem koupila tu nehormonalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36027
25.11.24 13:36
@Anonym2216 píše: Více

Ta pilulka, že je nehormonalni? Vždyť je to hormonální nálož jako blázen.
Asi by bylo dobrý v tvým případě popřemýšlet o sterilizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.11.24 13:44

@JancaS84 Na internetu jsem se dočetla že je to nehormonalni tak nevím…Každopádně jednorázově mi to snad neudělá takovou neplechu jako užívání antikoncepce pravidelně…Nevím proč sterilizaci dvě těhotenství byli plánované..A hlavně já jsem se ptala na radu ohledně zkušenosti s touto tabletkou…Ne na rozbor mého sexuálního života… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36027
25.11.24 13:46

Nehormonalní to opravdu není. Naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.11.24 13:56

@JancaS84 No dobře tak i kdyby nebylo tak jednorázově mi neudělá snad tak zlé jako užívání pravidelné dávky hormonů denně… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
25.11.24 14:37

Ne, udělá ti 100× hůř….. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
25.11.24 19:00

Máš v tom trochu chaos. Tahle pilulka rozhodně není potratová, funguje tak, že blokne nebo posune ovulaci, takže byť je možnost zabránit těhotenství vysoká, není stoprocentní. Všechny tyhle pilulky „po“ fungují na jedno brdo - rozhodí ti cyklus, aby zabránily uhnízdění vajíčka. Těhotná s největší pravděpodobností nebudeš. Já jsem to párkrát v životě taky použila, neudělalo mi to nikdy nic, ale mělo by se to brát opravdu jako to poslední východisko z nouze. Rozhodně je to mnohem vyšší dávka hormonu než v normální antikoncepci, kterou bys brala pravidelně. Existují i nehormonální děložní tělíska, pobav se o tom se svým gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.11.24 19:22

@Mosie Jo pardon napsala jsem to špatně…Ne potratová…
No doufám že otěhotnět nemohu… :zed:
To bych byla asi unikátní případ… :mrgreen:
Když při styku jsme měli celou dobu kondom a vlastně ten si sundal až při konci kdy on si to sám dodělal nade mnou…Ale pár kapek zezhora padlo na poševní vchod prostě…Ale do půl minuty se to utrpělo, já šla pak do sprchy a do hodiny od styku jsem si vzala tu pilulku…Tak to snad nehrozí ne?
Ale jistota je jistota..
No co se týká tělíska to jsem měla a i přes tělísko jsem otěhotněla a mam doma 8 letého syna… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.25 20:53

Dotaz

Dobry den, pred cca 10 dny jsem uzila pilulka ellaone. Je mozne ze mi to ovlivnuje emoce a nalady? Pritel mi furt rikala ze sem vyhrocena, apod..a vicemene se chytame od te doby porad kvuli ptakovinam…dekuju za nazor

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1