Potratová tableta

Anonymní
27.4.23 20:27

Potratová tableta

Ahoj holky, jdu s né moc radostnou otázkou.. Ve středu jsem podstoupila bohužel potrat na své vyžádání. Šla jsem na potratovou tabletu, protože by jsme momentálně miminko s přítelem nezvládli. V nemocnici jsem zaplatila 3500 za tabletu a šla domu, s tím ze v pátek se mám dostavit pro dalsi, ale už mi neřekli zda budu platit ještě nějaké další peníze nebo už je to zaplacené. A já mám teď strach ze mi řeknou o další 3500, a to už bych nejspíš finančně nedala vůbec.
Mate někdo tady zkušenost? Platily jste při podání druhé tablety ještě něco? Nebo už je to vše zaplacené a neumím se bát?
Ráda bych aby mě tu nikdo neodsuzoval, pro mě samotnou to není jednoduché.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.4.23 20:50

Byla jsem před 2 lety. Platila jsem jednorázově 4800Kc myslím + zadanka od doktora 700Kc. Podívej se na ceník nemocnice. Tam by měla být celková částka.

• Citovat
  • Upravit
179
27.4.23 20:59

Myslím, že už nic platit nebudeš. Byla jsem před lety a platila nějak 4-5 tis. Myslím jednorázově hned při první tabletě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.4.23 21:14

A nevíte jak je to prosím s injekci pro krev RH negativní? Platí se nebo to platí pojišťovna?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.4.23 21:36

Platila jsem si ji sama. Ale bylo to hned po te první tabletě. Myslím 800Kc. Ale nejsem si jistá. Možná to bylo 1000Kč.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.24 13:47

Konec dobrý všechno dobré?

Ahoj holky,
ráda bych se zeptala, zda je tu někdo, kdo postoupil ukončení těhotenství tabletou, ale na kontrole mu bylo sděleno, že se vše nevyloučilo.
Mám prý počkat na další MS.
Je tu někdo, kdo mě může uklidnit, že s další MS se opravdu zadařilo a děloha poté byla opravdu čistá?
Mám strašný strach, že budu čekat na MS a ani poté to nebude dobré a já budu muset i tak podstoupit revizi.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí