Zvětšená sliznice v děloze

Anetka K.
18.1.12 16:14

Potřebuji poradit

Ahoj,

chtěla bych poradit. Dneska jsem byla na gynekologii a má doktorka mi řekla, že mám zvětšenou sliznici v děloze. Prý to vypadá jako bych vůbec neměla menstruaci ( přitom jsem jí měla 28.12., ale slabou). Vzaly mi krev, a v pátek se uvidí, co to znamená. Na ultrazvuku těhotenství neviděla, ale není vyloučené…

Nemáte stím nějaká zkušenost? Byla bych ráda za každou radu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
18.1.12 16:24

já přišla k Dr. s tím, že jsem asi těhotná, ona se podívala a jako první řekla, že sliznice je hodně prokrvená a pak si šáhla a bylo to jasné :srdce: ale já byla už v 10tém týdnů, první měsíc jsem totiž měla slabou menstruaci, tak jsem těm těhotenskejm příznakům nevěřila… :mrgreen: ona ale ultrazvuk ani nemá, na ten jsem šla až druhý den, ale v 10tém týdnu je už vše vidět, tak jsem asi moc neporadila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
18.1.12 16:28
gabriela82 píše:
já přišla k Dr. s tím, že jsem asi těhotná, ona se podívala a jako první řekla, že sliznice je hodně prokrvená a pak si šáhla a bylo to jasné :srdce: ale já byla už v 10tém týdnů, první měsíc jsem totiž měla slabou menstruaci, tak jsem těm těhotenskejm příznakům nevěřila… :mrgreen: ona ale ultrazvuk ani nemá, na ten jsem šla až druhý den, ale v 10tém týdnu je už vše vidět, tak jsem asi moc neporadila..

To teda ne, já pořád nevím co to znamená :-D.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.1.12 16:33
to já taky ne :mrgreen: ale u mě prokrvená, zvětšená sliznice znamenala těhotenství…takže ani u tebe teď cituji „není vyloučené“, teď už jsem ti pomohla??? :lol: :lol: :lol:
Anetka K. píše:
gabriela82 píše:
To teda ne, já pořád nevím co to znamená :-D.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
18.1.12 16:37

Uvidíme, musím počkat do pátku, ale teď mě čekají 2 dny nejistoty ..... :zed:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.1.12 16:47

a co test z lékárny? nebo je moc brzy? já se teda testila a čárka mi tam naskočila ihned, ani jsem nemusela čekat tu půl minutu nebo kolik se to má čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
18.1.12 16:49
gabriela82 píše:
a co test z lékárny? nebo je moc brzy? já se teda testila a čárka mi tam naskočila ihned, ani jsem nemusela čekat tu půl minutu nebo kolik se to má čekat…

S přítelem dítě neplánujem, takže jsem si test ani nedělala. Teď je to zbytečné, když mi braly krev a v pátek se dozvím výsledky.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.1.12 16:57

aha, takže asi spíš nechceš? tak v tom případě moc nechápu co děláš na e-miminu??? :lol: no jo, u nás to taky bylo neplánovaný, hlavně proto, že si to v podstatě nemůžeme dovolit, a to pořád platí, já bydlím u rodičů, teď už i s miminkem… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
18.1.12 16:59
gabriela82 píše:
aha, takže asi spíš nechceš? tak v tom případě moc nechápu co děláš na e-miminu??? :lol: no jo, u nás to taky bylo neplánovaný, hlavně proto, že si to v podstatě nemůžeme dovolit, a to pořád platí, já bydlím u rodičů, teď už i s miminkem… :srdce:

Mimčo bych chtěla, ale až za rok. Kdybych byla těhu tak si to nechám to je jasné :). Chtěla jsem poznat nové kamarádky. Já naštěstí bydlím s přítelem, ale v 1+1 takže by to byl taky problém …

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.1.12 17:09

až za rok? tohle plánování je tak trochu rouhání, bacha na to!!! :mrgreen: to už asi těhu budeš teď! :mrgreen: tak nevím, co ti popřát, ale dej v pátek vědět! jsem zvědavá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
18.1.12 17:13
gabriela82 píše:
až za rok? tohle plánování je tak trochu rouhání, bacha na to!!! :mrgreen: to už asi těhu budeš teď! :mrgreen: tak nevím, co ti popřát, ale dej v pátek vědět! jsem zvědavá 8o

Pvně chci dodělat školu, větší bydlení a potom mimčo.
Uvidíme v pátek. Ano potom tady napíšu :)

• Citovat
  • Upravit
6792
18.1.12 17:37

ahojky taky jsem zvedava jak ti to dopadne :lol: ja jsem dneska asi 65DC byla jsem na injekci na vyvolani na agolutinu a ani po nem jsem to nedostala,sliznice prej zvetsena jako pred ms! ale to uz mi rika mesic.tak sjem dostala nejake prasky prej neco jako antikoncepce mela jsem je brat tri denne 5dni a cekam jestli uz konecne ms prijde..nemyslim si ze vzdy zvetsena sliznice znamena tehu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
18.1.12 17:41
jaja84 píše:
ahojky taky jsem zvedava jak ti to dopadne :lol: ja jsem dneska asi 65DC byla jsem na injekci na vyvolani na agolutinu a ani po nem jsem to nedostala,sliznice prej zvetsena jako pred ms! ale to uz mi rika mesic.tak sjem dostala nejake prasky prej neco jako antikoncepce mela jsem je brat tri denne 5dni a cekam jestli uz konecne ms prijde..nemyslim si ze vzdy zvetsena sliznice znamena tehu :kytka:

Děkuji za radu, taky jsem zvědavá :)

• Citovat
  • Upravit
Anetka K.
20.1.12 16:30

Čauki,
tak jsem si dneska byla pro výsledky a doktorka mi řekla, že nejsem těhotná.
Ani sama nevěděla proč jsem tu sliznici měla zvětšenou.

Každopádně děkuji za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
20.1.12 17:16
tak teď nezbývá než popřát, ať Vám to za ten rok vyjde ;)
Anetka K. píše: Čauki,
tak jsem si dneska byla pro výsledky a doktorka mi řekla, že nejsem těhotná.
Ani sama nevěděla proč jsem tu sliznici měla zvětšenou.Každopádně děkuji za rady :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí