Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, já to tak mívala, na den nebo dva se ztratila a pak jsem začala špinit a vyšlo se mě trochu krve - tím jsem každý měsíc končila ![]()
Já to mám taky tak a nikdy jsem nepremyslela nad tim, že by to bylo špatně
.
smiley1 píše:
Já to mám taky tak a nikdy jsem nepremyslela nad tim, že by to bylo špatně.
Přesně tak, to jsem zapoměla dodat ![]()
Ahoj, já mám krvácení také přerušované: 2 dny krvácím, 3.den slabé, 4.den ŽÁDNÉ, 5. den zas trochu krve,6. ŽÁDNÉ, 7. (případně 8.) zas trochu krve. Také jsem se bála, zda to není nejaký problém (že třeba nemám ovulaci),ale dr mi odelal testy, a mám hladinu hormonu vpořádku, že normálně ovuluju, takže sice že to není obvyklé, ale proste nekdo to tak má a jinak sem vpořádku, takže to nemám řešit, vše je ok.
Já to tak mám po zavedení tělíska (nehormonálního, s hormonálním jsem neměla ms vůbec). S doktorem jsem to nekonzultovala, žádné potíže nemám, tak mě to ani nenapadlo. ![]()
Ahoj holky já to ted dostala s týdením zpožděním. ani jsem neměla bolesti měla jsem to 3dny jen tak trošku,4,5,už jen špinění a pak mi to úplně zkončilo. Ted jsem to opět po 2dnech dostala a nevím jak je to možné? Nikdy se mi to nestalo a mám i bolesti
Ahoj, chci se zeptat jestli jste to některá měla taky tak…vysadila jsem antikoncepci, za 2 dny jsem dostala menstruaci, která trvala 2 dny. Za 14 dní jsem to dostala na 1 den. Za dalších 14 dní zase 2 dny a po týdnu zas na 1 den. Test jsem si dělala asi po 3 týdnech od vysazení a byl negativní. Zatim jsem si další nedělala, přikládám to vysazení prášků, ale takhle rozházený jsem to ještě nikdy neměla…
@ZDENISKA23 píše:
Ahoj holky já to ted dostala s týdením zpožděním. ani jsem neměla bolesti měla jsem to 3dny jen tak trošku,4,5,už jen špinění a pak mi to úplně zkončilo. Ted jsem to opět po 2dnech dostala a nevím jak je to možné? Nikdy se mi to nestalo a mám i bolesti
Ahojky
,mám to teďka podobné, jako Ty, taky nechápu, jak je to možný a nikdy se mi to předtím nestalo…Tak nevím, co s tím. Tobě to pak normálně skončilo, a žádný další potíže jsi neměla? Nebo jsi to šla zkonzultovat k Dr.?
Měla jsem cystu, ale ptaskla.Ale jinak mi doktor řekl, že to mám takové všelijaké i jak se snažíme o miminko
Ted jsem měla 10dní zpoždění a pak jsem to dostala a měla jsem to 3 dny a jen trošičku…od té doby mám bolesti v podbřišku, zítra jdu k Dr.at mě prohlídne
Ahoj, chtela bych se zeptat na vase zkusenosti ohledne prerusovane menstruace. V breznu jsem musela v 21. tt ukoncit tehotenstvi kvuli VV.
Prvni menstruace od zakroku prisla ukazkove po 27 dnech a v mire, kterou jsem znala, nez jsem otehotnela. Dalsi mesic jsem mela tyden zpozdeni, velmi slabou menstruaci a cca uprostred cyklu jsem prestala krvacet uplne. Pak se opet krvaceni/ spineni vratilo.
To se opakuje i nyni. Jen nemam zpozdeni…
Dobrý večer. Mám otázku..Je mi 18. Stále mívám menstruaci nepravidelnĕ a pokaždé jinak silnou a jinak dlouhou. Teď jsem začala špinit, trvalo to tak dva dny. Potom mi to přestalo a pak na den jsem krvácela a potom už jen opět špinění. Může to znamenat těhotenství?
Děkuji za odpověď
Holky, nemáte někdo tak divnou menstruaci jako já??? Hned od prvního dne je hodně silná, většinou tak dva dny a pak na jeden den se ztratí
to mám jen takové světlounce nahnědlý výtok a čtvrtý den opět docela silné špinění, s posledníma zbytkama sliznice
Moje gyndr se k tomu nevyjadřuje, byť jsem s na to ptala. Je to normální, nebo to zavání nějakým problémem?