Potvrzení o studiu dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plus bych třeba chtěla výpis absolvovaných předmětů, opět ze studijního, pokud studuje, nebude mít problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
teda zaráží mě, že by ta situace neměla žádné ofiko řešení, už třeba pro případ soudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
syn mu nezvedá telefony, vlastně ani teĎ pořádně nevíme, kde momentálně bydlí, matka (která ho měla v péči) se odmítá bavit, když tak pouze formou urážek a nadávek přes SMS. V minulosti na manžela sehráli několik podvodů s falešnými výdaji, po vyučení se dle posledních zpráv údajně měl přihlásit ještě na nějakou nástavbu, ale nepatří zrovna mezi studijní typy (z prvního učnáku ho vyhodili kvůli docházce, nebo spíš nedocházce), tak se nám to celé nějak nezdá. Matka téměř celé synovo dětsví a dospívání nepracovala (takový ten vydržovací typ od milenců) a dala mu svým stylem života báječný základ do života. Syn umí bezvadně a bez mrknutí oka lhát přímo do očí.
Navíc bydlí 40km daleko, čapnout bohužel nelze
já osobně bych alimenty přestala platit ,poslala bych doporučeně matce a synovy žádost o informaci o studiu. Otec je povinen platit do 18 let ,nebo v případě studia,ale to je na synovi ,aby prokázal ,že studuje,ne? jinak bych brala směrodatné to,že je plnoletý ![]()
- Citovat
- Upravit
Kallkapa píše:Aspera píše:Oficiálním potvrzením o studiu myslíš co? Jeslti myslíš lísteček ze školy s razítkem školy, tak to se falšuje běžně
A co chtít originál potvrzení o studiu. To už tak lehce zfalšovat nejde a nikdy jsem nezažila, že by se za něj platilo, aby se nemohl synáček vymlouvat.
Originální ne kopii, to už se falšuje hůř.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jjanekk píše:
Ahoj,
zavolala bych normálně na studijní a zeptala se. Klidně bych se vydávala za někoho, kde si třeba synáček zažádal o nějakou studijní slevovou kartu (ISIC) a zeptala bych se. Myslím, že tohle není žádná tajná informace. Odpověď je ano, nebo ne, žádný citlivý info nežádáš.
Mě do práce taky volají (banky) a ověřují si, jestli tu ten který člověk pracuje.edit: může se ještě pokusit si vyžádat od syna potvrzení třeba, že ho ptřebuje do práce..
Příspěvek upraven 27.01.12 v 11:16
Tak ted jsi mě teda rozesmála
Pracuju totiž na vysoké škole, takže tyto potvrzení tu studentům přímo vydávám. Opravdu si myslíš, že jsme tu tak hloupí a stačí tady na nás zahrát divadýlko s nějakou slevovou Isic kartou??? Tak to mě fakt rozesmálo
to jsi poradila teda dobrou věc. Mám zákaz říkat cokoliv další osobě, jsou to informace, který můžeme poskytnout a dát pouze studentovi, tzn. ani matce ne. Natož bankám, legitkám, atd. atd. Pouze studentovi a státním orgánům jako je policie, úřad práce a ti nás o to musí ještě požádat písemně. Jediná šance kterou Ti můžu poradit je domluvit se přes soud (advokát) to je jediná šance, nejste určitě jediný případ, potýkáme se tu s tím dnes a denně, pořád volají rodiče, pořád se potvrzení falšují - bohužel.. Pokud máte podezření, řešte to hned, protože pokud se prokáže, že alimenty pobíral neprávem, zpátky už je nevymůžete.. Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspera píše:Kallkapa píše:Originální ne kopii, to už se falšuje hůř.Aspera píše:Oficiálním potvrzením o studiu myslíš co? Jeslti myslíš lísteček ze školy s razítkem školy, tak to se falšuje běžně
A co chtít originál potvrzení o studiu. To už tak lehce zfalšovat nejde a nikdy jsem nezažila, že by se za něj platilo, aby se nemohl synáček vymlouvat.
Jo originální, né oficiální, jsem si to špatně přečetla. Ale ani tak to není problém, podstrčíš na potvrzení prvnímu kamarádovi ze školy spolu se zmizíkovacím perem.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit