Mgr. studium 5leté

6
26.1.12 14:57

Mgr - 5 leté

Ahoj,
jaké musím mít nejvyšší dosažené vzdělání, abych se mohla hlásit na 5leté magisterské studium.
Musím mít Bc., nebo stačí maturita.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11219
26.1.12 15:00

Stačí určitě maturita,pokud bys chtěla jenom na nástavbu 2 roky magisterského studia,tak musíš být Bc.,ale musí to být obor navazující na ten ze kterého máš Bc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230

Když je pětileté, tak předpokládám, že je v tom i ten Bc. , takže stačí maturita. Kdyby už bylo potřeba mít Bc., tak by Mgr. byl asi na dva roky a byl by tam přívlastek NAVAZUJÍCÍ.

Příspěvek upraven 26.01.12 v 15:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605

zalezi,jestli to je navazujici magisterske studim,to pak musi byt bc. nebo rovnou magisterske studium. ja jsem sla po maturite na 5-lety magistersky obor-pravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
26.1.12 15:02
x-juliet píše:
zalezi,jestli to je navazujici magisterske studim,to pak musi byt bc. nebo rovnou magisterske studium. ja jsem sla po maturite na 5-lety magistersky obor-pravo.

jo a ted jsem si precetla dotaz znovu-magisterske po maturite je 5-lete a navazujici vetsinou 2-lete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.1.12 15:03

Moc děkuji za radu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
26.1.12 15:54

Na pětiletý mgr. program stačí maturita. Bc. musíté mít pokud chcete studovat na navazující magisterský program, který trvá 2 roky (kombinované studium 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze