Mgr. studium 5leté
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mgr - 5 leté
Ahoj,
jaké musím mít nejvyšší dosažené vzdělání, abych se mohla hlásit na 5leté magisterské studium.
Musím mít Bc., nebo stačí maturita.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Stačí určitě maturita,pokud bys chtěla jenom na nástavbu 2 roky magisterského studia,tak musíš být Bc.,ale musí to být obor navazující na ten ze kterého máš Bc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když je pětileté, tak předpokládám, že je v tom i ten Bc. , takže stačí maturita. Kdyby už bylo potřeba mít Bc., tak by Mgr. byl asi na dva roky a byl by tam přívlastek NAVAZUJÍCÍ.
Příspěvek upraven 26.01.12 v 15:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zalezi,jestli to je navazujici magisterske studim,to pak musi byt bc. nebo rovnou magisterske studium. ja jsem sla po maturite na 5-lety magistersky obor-pravo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
x-juliet píše:
zalezi,jestli to je navazujici magisterske studim,to pak musi byt bc. nebo rovnou magisterske studium. ja jsem sla po maturite na 5-lety magistersky obor-pravo.
jo a ted jsem si precetla dotaz znovu-magisterske po maturite je 5-lete a navazujici vetsinou 2-lete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na pětiletý mgr. program stačí maturita. Bc. musíté mít pokud chcete studovat na navazující magisterský program, který trvá 2 roky (kombinované studium 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit