Potvrzení z matriky

131
9.7.12 16:40

Potvrzení z matriky

Ahoj holky,
dočetla jsem se že potřebuju od otce přiznání k otcovství, které mu vydá matrika. Nejsme manželé a on je bohužel ženatý ještě s bývalou ženou, nějak se jim protahuje rozvod. Chci se zeptat jak se to dělá? Máme každý jiné trvalé bydliště, na jakou matriku tedy jít, na jeho nebo na mojí? Musíme tam oba osobně? A jaké doklady musíme mít sebou? Díky moc za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1130
9.7.12 16:45

@Alumina mužete na jakoukoliv matriku, udelaji to uplne vsude, a musite byt pritomni oba, a musite prinest oba rodny list, platny OP, tehotenskou prukazku. ale to ze je zenaty to fakt nevim co s tim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
9.7.12 16:52

Nevím proč by mělo vadit, že je ženatý :nevim: vadilo by, kdyby jsi byla ty vdaná za někoho jinýho než otce, ale chlap si snad může dělat děti s kým chce a ještě když je chce přiznat, tak snad mu v tom nebude někdo bránit, no ne? max. se na něj bude matrikářka koukat divně, když bude mít v občance jinou manželku než tebe, ale právní překážka by tam být neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
9.7.12 16:53

To, že je ženatý ničemu nevadí.
Musíte se oba dostavit na matriku (jakoukoli).S sebou, rodné listy, občanky a těhotenskou průkazku. Paní s váma vyplní papír a hotovo. Otázka 10 minut.

• Citovat
  • Upravit
1130
9.7.12 17:01

Jojo přitel říka že u žen když je vdaná vadí u mužu když je ženaty pry nevadí, by mě zajímalo jak to ten muj chlap ví :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.7.12 17:04

Díky za radu. A mám ještě jeden problém, přítel nemůže najít rodný list. Zřejmě ho nechal u bývalé ženy, ale tam se pro něj vracet opravdu nechce… Dá se s tím něco udělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.7.12 17:06

Na matrice vystavý duplikát stojí to asi 100kč nebo 200kč uz nevím a to taky ho udelají všude na matrice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.7.12 17:07

A potřebuje k tomu občanku :D trva to chvili, uz mají propojenou databázi :palec:

Příspěvek upraven 09.07.12 v 17:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.7.12 17:08

Super :D Díky moc, tak snad to zvládneme tenhle týden všechno. Nerada bych dřív porodila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.7.12 17:09

Vše se dá udělat hned na míste, vyhotovení trvá pár minut pak jen to prohlášení to je taky otázka max 15minut a je to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.7.12 17:26

Ahojky, tak my byli uznavat otcovstvi asi pred dvema mesici a taky jsem nemohla najit rodny list, tak jsem musela jet tam kde jsem se narodila na matriku a tam mi ho vystavili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.7.12 17:28

Mě to vystavili tam kde jsme delali to určení a není to mé rodne město pani říkala že to jde, treba si i dělat OP mužeš kdekoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
9.7.12 17:32

Ahoj, já si musela před měsícem nechat vystavit rodný list, jsem ročník 1981, žiju v Přerově, ale rodiče pro něj museli v Brně!!! Jinak by se musel do Přerova přeposlat a to je na delší lokte… poplatek správní stojí 100kč a je to na počkání na „rodné“ matrice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
9.7.12 17:40

My tam byly minuly tyden na matrice v praze, tak to fakt netuším… je teda fakt že mi treba jednou byli schopný udělat pas i když jsem mela neplatny občanský prukaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
9.7.12 18:09

@dadasik :všude na matrice udělají rodný list? právě teď to řešíme, ptž přítel ho někde zahrabal a někdo mi říkal, že musí do místa bydliště :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí