Pouštění ven 15leté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7240
3.5.14 07:49

V 15ti jsem musela být do osmi doma, a to když jsem byla u babičky a šla od ní pěšky. Jinak do šesti, max do sedmi.
Na diskotéky ani nikam jsem nechodila, nepustili by mě v tom věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.5.14 08:40

Ono záleží hodně taky na výchově a na povaze dítěte. :nevim:

Když srovnám mě a kamarádku:
Chodily jsme ven vždycky spolu, ona přišla o panenství ve 14ti, kouřila taky od 14ti, věčně chodila za školu a do hospody na pivo.

A i přesto, že jsme byly nej kámošky tak já byla úplně jiná a to co o ní tady, nemůžu tvrdit o sobě ;) Já byla mnohem hodnější :mrgreen:

Nicméně se kámošíme do teď, na dětství strašně rády vzpomínáme a obě jsme úplně normální, pracující ženy. Já teda v současné době na mateřské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27032
3.5.14 09:06
@KlaraBoch píše:
@terinka4444 Jee klepac… Diky za pripomenuti jedne z nejmilejsich veci v detstvi :mrgreen: :mrgreen: Nakonec nam ho pred barakem zlikvidovali :,(

chtěla jsem napsat to samé…jé klepáč:D ježiš to byly časy:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
3.5.14 09:10
@terinka4444 píše:
@Jitka1976 fuj, co to máš dneska za make up?, ta rtěnka ti nesedne
:oops: kocovina…no…to vždycky vypadám o fous hůř… :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
5420
3.5.14 09:24

Já jsem kolem těch 15, byla venku většinou tak do 18:00h, pak večeře a po večeři na procházku se psem, takže celkem tak 19:00h až 19:30h, o letních prázdninách tak max do 21:00h, ale jen občas. Co jsem byla na střední, tak kolem té 20:00h včetně psa a když jsem si v necelých 18letech našla přítele, tak do 18:30 doma na večeři, přes to vlak nejel, koukli jsme doma na ulici a v 19:30 na mě čekal přítel a venčili jsme hafa třeba do 23:00h, jakmile jsem venčila tak to omezení nemělo(ale rozumně). A na dikotéku max do dvou do rána, ale to bylo až před 18tinama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5066
3.5.14 09:54

Pamatuji si, že na základce jsem musela být doma než se setmělo, a diskošku poprvé ve 14 a to rovnou do 3 do rána. Ale byla povolená jen vyjímečně a hlavně jsem nedostávala skoro žádný peníze, takže než se něco nastřádalo… Na střední už to bylo lepší, přes týden jsem chodila domů brzo dobrovolně, ráno jsme musela brzy vstávat a o víkendu to bylo neomezený, ale musela jsem hlásit kde jsem a kdy přijdu a nesměla jsem se spozdit.
synovi je 4 a půl a venku je teď cca do 20 hod pokud tam ještě lítaj ostatní děti, prostě dokud je světlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.5.14 10:16

Všem vám moc děkuji! :srdce:
Mne mamka nepustila ani za světla v 18hod :'D
Nevím tedy v čem je problém a promluvit se s ní moc nedá. Sleduje v televizi různé kriminální případy, kdy dítě unesl/zabil chlap 8o. Když jí řeknu, že vím, s kým chodím ven, odvětí mi pouze „To říkaly i ty ostatní“.. :zed:
Každopádně jsem ráda za všechny vaše reakce.
Přeji krásný zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
3.5.14 10:24

@Cmochy Právě já nekouřím, nepiju a sexuálně nežiju. :nevim:
Oproti svým spolužačkám jsem na tom dobře. 70% z nich už o „to“ přišlo, chodí do klubů, opíjí se o víkendech a nejn to… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.14 11:01
@Naithe píše:
@Cmochy Právě já nekouřím, nepiju a sexuálně nežiju. :nevim:
Oproti svým spolužačkám jsem na tom dobře. 70% z nich už o „to“ přišlo, chodí do klubů, opíjí se o víkendech a nejn to… :zed:

no, to ti děkuju za popis dnešní patnáctileté mládeže, pak se nediv, že se mámy snaží ty svoje holky chránit, jak to jen jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5066
3.5.14 11:47

@Naithe No holt máš bohužel smůlu a budeš si muset počkat, až s ní bude řeč. Ale teda soucítím s tebou ;) Zas tedy její přehnaná úzkost a strach o tebe tě může dohnat ke lži. A ani bych se ti nedivila, jestli tě nepustí ani o víkendu, o prázdninách a zahání tě domů aniž by odbila šestá večerní :think: Měla by s tebou jednat přiměřeně k tvému věku, určitě bych trvala na kompromisu. A stala by se ze mě dost otravná puboška, aby mě ven ještě ráda vyháněla :lol: protože jestli jsi opravdu bezproblémová, nevidím důvod, proč by si teď nemohla být venku do tmy, to může i můj téměř pětiletý syn :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.5.14 13:26
@terinka4444 píše:
no, to ti děkuju za popis dnešní patnáctileté mládeže, pak se nediv, že se mámy snaží ty svoje holky chránit, jak to jen jde.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
3.5.14 14:00

My jsme se sestrou musely být doma, když zvonili v kostele, to bylo v sedm. Nejlepší bylo, že začalo zvonit a my jsme obě věděli, že máme jít domu a naše mamka stejně vykoukla z okna a začala na celou vesnici volat Hano, Dano domů. To se všichni mohli utlouct smíchy a takhle to bylo celá léta :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
3.5.14 14:20

@AstraG To máš těžký, tvému pětiletému synovi asi nebudou cpát kamarádi alkohol, trávu, cíga, sex…aby byl fakt cool. I ta pravděpodobnost, že ho cestou domů někdo násilím naloží do auta a odveze do neznáma, je menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.5.14 14:39

Ahoj, já měla volnější režim. Po základce jsem si našla zálibu. Do 21h jsem 2× týdně měla tréninky šermu. Domů jsem se dostávala až o 23:30 nebo tak nějak. Pak jsem začala jezdit po akcích. Šerm. plesy, bitvy, dřevárny. Někdy třeba 4 denní akce. Prošla jsem si bouřlivým obdobím a teď mám klid. Za sebe můžu říct, že synovi nechám taky volný prostor. Nebudu ho držet doma v kleci atd. Ať se pak rozhodne sám, co je pro něj lepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.14 20:09

Mně naštěstí rodiče pouští jak chci, jen jim pošlu SMS nebo tak aby věděli, že je všechno v pohodě.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí