Pouštíte teď děti ven?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Za spolužáky pochopitelně nechodí. Na hřiště teď nechodí. Vystačí
si na vlastní zahradě nebo okolo domu.
Ale volají si. Jestli se potkají v jídelně, když si vyzvedávájí oběd.
Tak to netuším .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, pouštím, ale jsou rozumní, navíc ve vesnici, kde žijí moc kamarádů nemají. Navíc manžel musí jezdit pracovně po celém okrese, to už ho přinese spíš on. Už na jaro jsem tak nějak přijala, že můžu udělat, co je v mých silách, ale nedokážu úplně ovlivnit, jestli to nechytneme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Pouštím. Baví se se třemi dětmi, dvoje rodiče jsou na HO, jeden tatínek chodí do práce, ale předpokládám, že se tam testují. Děcka jezdí na kole, nepředpokládám, že by se u toho stihla nakazit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, pouštím. Na zahradu, do lesa, na hřiště, do parku…Chci, aby měli pokud možno „normální“ dětství a byli v dobré kondici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No my máme nad domem takovém malém lesík a za tím je další část ulice u nás to nehrozí ze by dosáhly covid, většinou jdeme do lesa s nesmí ale někdy je tam pustíme i samotné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, hraji si u nás na zahradě, nebo před domem, me dve děti a k nim
1-3 od sousedu.
Vše dodržujeme, rodiny mame mimo okres s nikym se nevidíme, muz kdyz to
trochu jde je na HO.
Uz tak je to opruz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Naprosto bez výčitek. Dělám to pro jejich fyzický a moje duševní zdraví… Teď je pár dnů hnusně a děcka mi tu pomalu lítají po stropě a prudí, že chtějí kamarády. Chápu, že pokud je někdo opravdu rizikový, tak kontakty omezuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, pouštím. Má dva „povolené“ kamarády, a je poučený, že kdyby se k nim pridaly další děti, tak už radši jít domů. Teď po zpřísnění má vždy roušku. Alespoň, že tak. Snáší tento lockdown lépe než ten první z loňského jara, kdy jsme ho ven museli přemlouvat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja mam teda male miminko, ale kdyz to ctu, je mi uplne smutno z toho.
Chudaci deti v tenhle dobe opravdu, a obdivuju vas, maminky, ze to takhle
davate. Musime doufat v lepsi casy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Chodí. S několika málo kamarádkami. Sama je pobízím, protože už tak jsou mezi jejich kamarády takoví, kteří než aby šli ven, sledujou Riverdale na Netflixu nebo hrajou Browlstars. To bych fakt nechtěla, aby tak dopadli i ti naši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kdyz vidim ty skupiny deti na sidlisti, tak tam bych mela strach z nakazy. Ja mam skolkove a druhe na prvnim stupni a jsou zvykle byt spolu a zabavi se
- prochazka, zahrada, hriste. Horsi to bude s nastupem pekneho pocasi.
Stykame se jen s prarodici, ja doma a manzel na HO (obcas testovan, tak beru ze
i my jsme ok). Zakladatelko nic si nevycitej-jde o tve zdravi, deti to
zvladnou a hlavne aby mely mamu
Musime to vydrzet vsichni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kolik je dětem? Pokud ví, že jsi riziková, tak snad mají dost rozumu na to, aby se venku negrupili a měli na tlamě respirátor.
My se teď s nikým nevídámě, ale nastavili jsme si to, že to ty cca
3 týdny vydržíme. Navíc v aktuálním počasí děti o pobyt venku
nestojí.
Počítám, že až se oteplí, budou se vídat s dětmi ze sousedství na
zahradě/okolo domu, na hřišti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ano, pouštím starší (7 a 5) a bez náhubku. Tříletou jen na zahradu a nebo chodím na procházky s nimi, ale vyloženě kamarády ke shlukování tu nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak vynahradit dětem tělocvik
- Rozdivočelé děti příbuzných
- Zaměstnání s dětmi
- Jak se Vám žije s dětmi v Opatovicích nad Labem?
- Sleva na deti ( kolik mesicu?)
- Kde teď koupím nitě/bavlnky?
- Mají vaše děti neobvyklé jméno?
- Hezké gesto od dětí
Ahoj, poustite teď děti ven? Já mám obavy, aby se nesešly ve velké skupině a nepřinesly nám domu covid. Nechci je zase držet doma. Covid jsme tedy prodělali, ale bojím se další mutace… jsem riziková osoba a už teď jsem to zvladala těžce. Do práce chodí jen manžel, i on to může přinést vím. Moji rodiče žijí s námi ale ti jsou očkováni.
Anonym - nechci aby někdo věděl, že jsem riziková osoba