Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kettlery píše:
Zdravím všechny,chtěla jsem se zeptat, zda tu není někdo, kdo v minulosti navštívil pouť v Klatovech?
Jde mi konkrétně o to, v jakém rozsahu tam byly pouťové atrakce? Je to velká akce, jarmark, průvod, různá vystoupení, ale my bychom jeli hlavně kvůli té „pouťové“ části, tak abychom zbytečně nevážili cestu pro nic…
Díky
Tak já myslím, že letos je všechno trochu jiné, takže se dá čekat, že třeba někteří nepřijedou.
Ahoj, co vím, tak letos by snad neměl být folklórní festival na náměstí. Jinak na náměstí by měly být stánky a koncerty, v letním kině heligonky a v PASKu komentované prohlídky. Pokud jde o tu „pouťovou“ část, tak pro atrakce bývá vyčleněno celé Erbenovo náměstí a těch atrakcí je tam hodně. Obvykle tam bývá zvonkovka, centrifuga, kolotoče, autodrom, houpačky, střelnice, labutě, ruské kolo, houpací loď, takové ty rychlé přetáčecí věci, které nevím, jak se jmenujou
a plno dalších. Je však možné, že to letos kvůli covidu bude trochu omezené. ![]()
Holky, děkuji moc za odpovědi.
Pojedeme tam kvůli synovi (9), takže pro nás jsou důležité hlavně ty atrakce na Erbenovo náměstí. Já, jak tu koronu moc neprožívám, tak mě vůbec nenapadlo, že by to mohlo kvůli tomu být omezené. To je dobrý postřeh, jsem fakt mimo. ![]()
Když už jste se ozvaly, nedaly byste mi ješte tip na parkování? Klidně někde mezi domy, kousek dojdeme. Adresu bych hodila do navigace…
@Zuzka2012 píše:
Atrakcí je tam spoustu. I když záleží, s čím srovnáváš
Absolutně s ničím. Synova první pouť, takže laťka je nízko. ![]()
@Kettlery Tak aktuálně jsem zjistila, že tam má být cca o 3 atrakce méně než bývá jindy. Prý kvůli covidu a rozestupům
Ale pořád tam toho tedy bude dost. Zítra vyrážíme ![]()
Je méně stánků, Planicka ulice letos není uzavřena, dneska na náměstí nic moc, ale teprve začínali, nahoře na buzeraku bych to viděla téměř jako každý rok. Někdo tady zminoval Kolonádu, ta je ted super, ale dost prelidnena. V koute velkého parku je stezka v korunach pro deti. Park je pěknej. A pouť klasická, jen kratších a bez festivalu. A tuším v nedeli koncert Jelena.
@Anonymní píše:
Je méně stánků, Planicka ulice letos není uzavřena, dneska na náměstí nic moc, ale teprve začínali, nahoře na buzeraku bych to viděla téměř jako každý rok. Někdo tady zminoval Kolonádu, ta je ted super, ale dost prelidnena. V koute velkého parku je stezka v korunach pro deti. Park je pěknej. A pouť klasická, jen kratších a bez festivalu. A tuším v nedeli koncert Jelena. [/cit@Zuzka2012 píše:
@Kettlery Tak aktuálně jsem zjistila, že tam má být cca o 3 atrakce méně než bývá jindy. Prý kvůli covidu a rozestupůmAle pořád tam toho tedy bude dost. Zítra vyrážíme
Užijte si to. My se chystáme v neděli.
Nemáte ještě náhodou odkaz na nějaké stránky, kde by byl aktualizovaný program? Abych si to mohla v klidu nastudovat? Já to tam téměř neznám, jsem z Plzně. Abychom zbytečně nevynechali něco fajn jen z neznalosti…
@Kettlery ty jo a kde žijete? syn 9 let bude poprvé na pouti? moje dcera má 3 a něco a poutí už zažila nepočítaně ![]()
@Kettlery Taky jsme z Plzně
ale mám tam rodinu… Program nevím, zkus zagooglit. Ale když půjdete na to Erbenovo náměstí, neminete nic důležitého. Aspoň z pohledu dětí ![]()
Zdravím všechny,
chtěla jsem se zeptat, zda tu není někdo, kdo v minulosti navštívil pouť v Klatovech?
Jde mi konkrétně o to, v jakém rozsahu tam byly pouťové atrakce? Je to velká akce, jarmark, průvod, různá vystoupení, ale my bychom jeli hlavně kvůli té „pouťové“ části, tak abychom zbytečně nevážili cestu pro nic…
Díky