Použít teploměr?

12681
15.7.11 11:01

použít teploměr?

mám doma 3týdenního kluka a trpí na prdy, kroutí se a tlačí až je rudej jako rak, prdí krásně, až se kolikrát divím, kde se to v něm bere, kadí normálně, několikrát denně.je kojený.problém je v tom že si neříhá,můžu dělat co chci a nikdy mu to nejde.
cvičíme, nahříváme, masírujeme, piji fenyklový čaj,používám kmín, nejím nic co nadýmá(snad), kapeme kapky na prdy, probiotický jsem nekupovala jsou hrozně drahý :-(
tak mě napadl teploměr do zadečku, jak se to praktikuje?myslíte že to potřebuje? jak je možný že prdí, kadí a stejně křičí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4989
15.7.11 11:11

teplomer muzes pouzit, ale lepsi by byla rektalni rourka.
Je to vekem, casem to urcite prejde, nam take nepomahalo nic.
Nadyma i cerstva zelenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.7.11 11:12

od porodu jsem neměla zeleninu v pusy, protože už jsme na to trpěli v porodce, vím že to je taky špatně nejíst zeleninu, ale nic jinýho mě nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
15.7.11 11:13

Prostě ho bolí bříško. :wink: A s tim krkáním, můj malej se to naučil až ve dvou měsících. 8-o :-)

• Citovat
  • Upravit
486
15.7.11 11:14

Nadýmá jak čerstvá zelenina tak u nás i staré rohlíky,třešně atd.jak píše lucie rourka je lepší a je to věkem,ale zkus nepít ten fenyklový čaj ono to může způsobit pravý opak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.7.11 11:16

a co jíte když ani starý rohlíky :?: z těch by to mohlo být,ty jím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
15.7.11 11:19

ja jsem nezjistila co nas nadyma :think: Janik si odrihne krasne pokazdy a skoro hned, prdi i kaka sam, nekolikrat denne, ale taky se u toho krouti. zacne to v 5-6 rano a trva tak do 10 nez se vykaka. pak uz kaka i pres den, ale uz se u toho nekrouti. mela jsem baby calm, ale prislo mi to jeste horsi. priitam to te nezralosti zazivaciho traktu a asi s tim nic moc udelat nemuzem nez to preckat a nezhorsovat stravou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.7.11 11:24

No byla jsem odkázáná na chleba zeleninu jsem prostě vynechala.Pak jsem začla v troubě pect kváskový chleba a můžu i čerstvej teplej a nic.Můj dr říkal že ten fenykl je někdy na škodu.Probio kapky jsme dávaly a nic a někde jsem vyčetla že pokud kojíš probiotika dostává od tebe.když má bolení zkus si odečíst 6-8 hod.a pokud si jedla tak to mu nemusí dělat dobře my měli takové problémy až mu vylezl i pupík jak u kýli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27266
15.7.11 11:31

Zkus rektální rourku, kapičky na prdíky babycalm nebo sabsimplex, nahřívání bříška, masáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
15.7.11 11:42

ten fenyklovej caj se dela i pro deti, myslim, ze je od 1 tydne :think: , maly ho celkem pil, ale jak rikam, preslo to az kolem tretiho mesice. taky jsem uz skoro nic nejedla a zadna zmena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
15.7.11 11:49

probiotika jsou levná - Biopron, je to to samý jako BioGaia, akorát jsem levnější.. www.biopron.cz
Jinak zkus krém pupík na bříško :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
15.7.11 12:00

Lepší než teploměr je rektální rourka. Koupíš ji v lékárně, my už jí taky museli použít, ale musím zaklepat, náš nějak extra na bolení bříška netrpí, ale kterýsi den taky křičel tři hodiny v kuse, přitom prděl, nic nepomáhalo, až rourka, po ní se krásně vykakal a byl klid. Já teda dávám prckovi do každé láhve Sab Simplex (maloš je na UM, kojíme jen v noci) a ten nám pomáhá, jak ho nedám, tak je u nás zle, piju fenyklovej čaj, dávám ho i malýmu, když bolí bříško, tak chováme na tygříka nebo masáže s Pupíkem.

Příspěvek upraven 25.04.16 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
15.7.11 12:23

no, ale jestli prdí krásně, tak bych mu do zadku nic nestrkala. Když to jde přirozeně, tak ho neuč k dopomoci. Zkus polohu na tygříka, aby si odkrknul po jídle.

• Citovat
  • Upravit
12681
15.7.11 13:34

to jsme zkoušeli, vlastně si myslím, že už jsme zkusili vše, prdí pořád jako starej chlap, ale přesto řve,celej den se kroutí a tlačí a je jedno co jím nebo nejím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
15.7.11 14:18

ja myslim, ze s tim nic neudelas, nekoho to proste trapi, nekoho ne. zazivaci system si musi zvyknout…
muj maly taky porad tlacil, porad byl rudej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky