Použité boty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
9.4.14 19:37

Tak já kupuju použité Superfitky a v těch dětem vyměním vložky a vím, že i na chalupě mají kvalitní boty. Domů jim kupuju nové, ale na chalupě, kde jsou věčně v písku, trávě, blátě,…tam jim fakt nové boty kupovat nebudu :nevim: Po sourozencích to taky běžně, protože nejstarší má zdravotní vložky přímo na nožku, takže ty původní bývají nepoužité, takže dcera má botky jako nové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.4.14 22:35

Tak boty po starším mam poschovávané (ovšem jen ty které nezničil). Mladší syn nám teď začal chodit ale tomu jsem koupila nový, protože ty co mám doma jsou mu ještě velký. Tak teď mám dilema jestli mu je po bráchovy dávat nebo ne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
9.4.14 22:42

@meogon Jedny hlavní kupuju nové a jako rezervní beru ty po sourozenci, stejně je má jen když jsou hlavní mokré nebo od bahna… na písek dám ty po bráchovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
9.4.14 22:47

Nevím, co budu dělat s použitýma botama, prodávat se mi to nechce, když samotný se mi to ekluje koupit onošený (podobně jako nechápu prodej/koupi použitého spodního prádla), zároveň je mi to líto vyhodit. Asi si to schovám na památku :-))))

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.4.14 22:48

Jo, prodala jsem jedny „crocsy“, co jsem objednala na netu a byly moc malý. Jinak ještě nebylo co prodávat. Boty, co už synovi nejsou, mám pořád doma.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.4.14 22:53

@CokeLady
Naši mají taky pěknou sbírku, moc ráda se probírám těma maličkejma střevíčkama, co jsem nosívala do školky k šatičkám :-D

• Citovat
  • Upravit
63
17.4.14 17:45

Je to teda každého věc, ale boty by mělo mít každé dítě úplně nové.
Názorů je mnoho, ale přece jen vyšláplé boty po někom jiném bych rozhodně nedala.
Riziko, že bude s nožkama v budoucnu problém je přece jen o hodně vyšší.
V ochozených botách si dítě přizpůsobuje nohu tomu prvnímu nositeli a to je špatně.
Klidně se mnou nemusíte souhlasit, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
17.4.14 17:52

@lentilka79 presne z toho duvodu kupuji klukovi jen nove.. Ted tu sice ma botky po bratranci, ktery je mel na sobe jen 2× a je videt, ze jsou opravdu nove (sandalky). Jinak tedy jsem vsechny ostatni boty po synovci odmitla a stejne tak odmitam koupit boty v sekaci. Kupuji zasadne nove. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.6.14 08:24

Také kupuji nové, použité boty jsou prošlapané na jinou nohu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie