Jaký kočárek/skejt - použitý?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
391
1.10.13 14:58

Použitý kočárek/skejt

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Budu kupovat kočárek - chci již použitý (stačila by mi dvojkombinace - hluboký + sporťák), autosedačku (vajíčko) mám Maxi-Cosi. Potřebovala bych nějaký s né moc velkým „rozchodem“ kol a aby mi s ním šlo dobře zdrncávat ze schodů neb nemáme v paneláku nájezd. A další požadavek je, že ke kočárku potřebuji skejt pro malého, který váží cca 12kg, jsou ty skejty univerzální? No prostě a jednoduše, potřebovala bych poradit jaký kočár a jaký skejt. Jo a nechci 3-kolák :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2422
1.10.13 15:10

Ahoj, já mám starý kočárek (chtěla jsem velký a houpací) a teď jsme pořizovali skejt-je nekolik tipů na přichycení a jsou univerzální. My máme toto: http://www.zbozi.cz/…-za-kocarek/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.10.13 15:15

Univerzální skejt je např. Lascal ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
1.10.13 15:20

Díky, já se v těch skejtech vůbec nevyznám a vzhledem k tomu, že budu kupovat i použitý kočár, tak vlastně váhám i jaký kočár, pro prvního jsem měla Mutsy, stál balík a podvozek je po 2 letech ježdění v čudu, tak bych ráda nějaký kočár aby vydržel a nestál majlant, šel na něj ten skejt atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
1.10.13 15:47

Já mám tento skejt http://www.detskydum.cz/…oard-176401/#…
Bez problémů jsem ho přidělala i za obyčejné, levné golfky. Proti některým jiným mi přijde, že je širší, tkže se na něm lépe stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí