Kočárek únor 2014

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1180
18.9.13 16:42

Kočárek únor 2014

Ahoj holky, fakt jsem zoufalá z výběru kočárku.. Čekáme první dítko a hledání kočárku jsem už věnovala X hodin a pokaždý narazím na nějaký „problém“.

Moje poždavky na kočár jsou - nejlépe trojkombinace, velká korbička, 4 kola - nafukovací, aby byl lehký, aby byl skladný a hlavně aby byl do města i do terénu!!! líbil se mi Concord fusion, ale zase podle referencí a názorů je to kočár tak do obchoďáku a ne do terénu. :(

Můžete prosím něco doporučit? Hlavně prosím ty maminky, kteří opravdu jezdí s kočárkem do terénu a do sněhu.
Přiznám se že jsem fakt ztracená… :oops: moc všem děkuju a omlouvám se za nový téma o kočárcích ale fakt sem toho načetla tolik že mi jde hlava kolem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2803
18.9.13 16:52

Gesslein F6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12689
18.9.13 16:54

Ona se Ti tam bude hodně prát kombinace lehký a k tomu do terénu. Já mám I'coo Peak air. Je to super kocarek, ale teda hodně těžký. Při jízdě se však ty kila ztrácejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.9.13 16:57

Do terénu Maritu Roan, to projede všude, je to fakt tank :mrgreen: ale otázka lehkosti a skladnosti? nwm, já s ním byla na vesnici, bez něj bych nebyla.. ale kdybych kupovala znovu, tak ho prostě pořídím, byl super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.9.13 17:00
@daniellle píše:
Ahoj holky, fakt jsem zoufalá z výběru kočárku.. Čekáme první dítko a hledání kočárku jsem už věnovala X hodin a pokaždý narazím na nějaký „problém“.

Moje poždavky na kočár jsou - nejlépe trojkombinace, velká korbička, 4 kola - nafukovací, aby byl lehký, aby byl skladný a hlavně aby byl do města i do terénu!!! líbil se mi Concord fusion, ale zase podle referencí a názorů je to kočár tak do obchoďáku a ne do terénu. :(

Můžete prosím něco doporučit? Hlavně prosím ty maminky, kteří opravdu jezdí s kočárkem do terénu a do sněhu.
Přiznám se že jsem fakt ztracená… :oops: moc všem děkuju a omlouvám se za nový téma o kočárcích ale fakt sem toho načetla tolik že mi jde hlava kolem…

Concord wanderer by měl být více do terénu než fusion, sama ale zkušenost nemám. Já bych asi koupila tu roan maritu a pak baby jogger city elite nebo summit.

Příspěvek upraven 18.09.13 v 17:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.9.13 17:01

No asi bych měla upřesnit jedno… bydlím v Praze ale na okraji, a máme psa /Rhodéský Ridgeback/ takže mi jde o to abych s kočárkem neuvízl u první polní cestičky nebo v oboře.. Jinak nemám v plánu jezdit terénní závody.. ;) a tím že jsem v Praze tak samozřejmě využíváme dost auto (třeba když pojedu ke mě do páce) tak proto ta skladnost/lehkost.. hledám zlatou střední cestu.. ale když mi někdo napíše u kočárku za 20tisíc že je vhodný do nákupáku tak mě fakt polije pot, protože se psem prostě chodit musím a rozhodně to není kolem baráku na chodníku..:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.9.13 17:03
@daniellle píše:
No asi bych měla upřesnit jedno… bydlím v Praze ale na okraji, a máme psa /Rhodéský Ridgeback/ takže mi jde o to abych s kočárkem neuvízl u první polní cestičky nebo v oboře.. Jinak nemám v plánu jezdit terénní závody.. ;) a tím že jsem v Praze tak samozřejmě využíváme dost auto (třeba když pojedu ke mě do páce) tak proto ta skladnost/lehkost.. hledám zlatou střední cestu.. ale když mi někdo napíše u kočárku za 20tisíc že je vhodný do nákupáku tak mě fakt polije pot, protože se psem prostě chodit musím a rozhodně to není kolem baráku na chodníku..:/

Když ono je to těžké, aby byl kočár terénní a zároveň skladný a lehký a ještě spoustu dalších důležitostí. Každý má pro a proti, ideál prostě není a je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.9.13 17:07

@lemanka jo to už sem taky zjistila..:D fakt sem řekla že když je to takhle tak za kočár nebudu dávat 15 - 20 tisíc.. abych se tu pak trápila a ještě nadávala že to stálo tolik..:D :D člověk by si i připlatil kdyby sehnal nějakou zlatou střední cestu se kterou by byl spokojenej..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.9.13 17:10
@daniellle píše:
@lemanka jo to už sem taky zjistila..:D fakt sem řekla že když je to takhle tak za kočár nebudu dávat 15 - 20 tisíc.. abych se tu pak trápila a ještě nadávala že to stálo tolik..:D :D člověk by si i připlatil kdyby sehnal nějakou zlatou střední cestu se kterou by byl spokojenej..:D

Co říkáš na ten Wanderer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
18.9.13 17:11

Divala jsi se třeba na Teutonii elegance, Inglesinu Magnum, Easywalker nebo íCandy peach jogger (ten je ale trojkolka)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.9.13 17:13

Ahoj, já mám Easywalker Sky. Jsem s ním zatím maximálně spokojená - zvládne v pohodě lesní cestu, polní cestu, byl s námi na hradě Buchlov atd. Ale je to teda trojkolka. Dělají i 4-kolku - Easywalker qtro, ale ta mi přišla méně bytelná (Sky má to přední aretovací kolo uchycené v kovu, kdežto qtro v plastu (sporťák má zase díky tomu polohovatelné nožičky)). Je lehký, korba má délku 80 cm a zdá se, že něco vydrží. Tato firma není možná moc známá, protože je to výrobce kočárků pro dvojčata. Jinak kamarádka má Teutonii Spirit S3 a taky max. spokojenost. Ten kočárek je o něco těžší, než můj, ale zdá se mi líp odpružený. Teutonii kupovala z 2. ruky, jinak jsou už dražší.

Samozřejmě že pokud potřebuješ opravdový teréňák, tak pak nebude z nejlehčích. Ale kočárek je vždycky o kompromisech, žádný není 100% a ideální :mrgreen: Přeji šťastný výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.9.13 17:14
@luca001 píše:
Divala jsi se třeba na Teutonii elegance, Inglesinu Magnum, Easywalker nebo íCandy peach jogger (ten je ale trojkolka)?

Ty jo, já úúúplně zapoměla na mého oblíbence Easywalker qtro 8o? Jak je to možné? Asi dočasná zaslepenost concord wandererem, fakt mě zaujal :mrgreen:. Ale Easywalker qtro je určitě víc terénní a splňuje vše, co požaduje zakladatelka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.9.13 17:14

@lemanka jj koukala ten vypadá moc dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.9.13 17:15

@lemanka jdu na něj..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2369
18.9.13 17:17

A nebo ted novy Bugaboo buffalo.