Hluboká korba - Bugaboo Cameleon

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
18.9.13 11:47

hluboká korba bugaboo cameleon

Ahoj,
mám dotaz do kdy jste vozily miminka v hluboké korbě bugaboo cameleon?
Mám možnost si ho vypůjčit, jelikož korba u kočárku Teutonia je mému 4 měs. miminku velice těsná?
Má to význam si ho půjčit? Vejde se tam třeba v půl roce? Nechce se mi ho na zimu dávat do sportáku.
Díky! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
18.9.13 11:55

@KatkaZ Upřímně, já být Tebou bych do sporťáku klidně šla, pokud máš kvalitní fusak. Dcera mi „vyrostla“ z korby v 5m, to byl leden, a tak jsem si prostě půjčila Lodger Bunker a ve sporťáku jsme dojezdily do konce jara: fusak se přidělá pásy, dá se do něj zimní vložka, a když jsem malou oblíkla, tak neměla šanci prochladnout, ani když bylo venku -8. A když bylo kolem nuly, tak ani nemusela být moc nabalená. Přijde mi to výhodné, protože v takové zimě by byla v korbě taky ve fusaku, tak co. A po půl roce už stejně v korbě nechtěla na procházky, i když se tam vešla (měli jsme ještě starý hluboký kočár u babičky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.9.13 12:13

@KatkaZ V půl roce by se ti tam mělo dítko vejít. Já jsem s hlubokou korbou jezdila myslím do 7.měsíce. A to byli oba synové větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr.neprihlasena
18.9.13 12:20

Syn by se do hluboké korby Cameleona vešel v pohodě ještě teď - 8 měsíců a 72cm a 8,5kg. Jenže od šestého měsíce stejně potřeboval vidět a opravdu nechtěl ležet v hlubokém lůžku. Moc nevěřím tomu, že bys s hlubokou jezdil celou zimu… a to ne proto, že by se ti miminko do korbičky nevešlo ;-) Pořiď dobrý fusak a dej mimčo do sporťáku…

• Citovat
  • Upravit
8911
18.9.13 17:02

Akorát že v korbě bude asi přece jen tepleji. Takže dokud v ní vydrží, upřednostnila bych ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
18.9.13 18:53

@Wiolla No možná tam bude tepleji, ale ve slušným fusaku určitě nebude zima - a nevím proč bych dítě přehřívala. Ale samozřejmě pokud to chce zakladatelka zkusit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katkakor zakladatel
18.9.13 19:45

OK, děkuji za odpovědi. Ale tak ještě na dva měsíce ho tam šoupnout můžu, počítám tedy z vašich příspěvků, že korba bude větší než u teutonie. U teutonky se kope do rámu už ted. Tak to zkusím, ale počítám, že v prosinci už asi přesedláme fakt na ten sporták. Šlo mi o to, abych si kočár nepůjčila a nezjistila, že je to to samé, co mám doma.
Díky díky, k.

• Citovat
  • Upravit
8911
19.9.13 10:02

@Slečna Ferka Spíš jde o to, že v hluboké korbě je více chráněné před povětrnostními vlivy. Prostě tam míň fouká. Ano, u sporťáku je taky stříška, ale ty boky jsou prostě míň chráněné. :nevim: A co mám já zkušenost, tak mě dítko zásadně vytahovalo ruce z fusaku, dokonce si i rukavice sundávalo, takže to byl neustálý boj, aby neměl ruce studené, když mu na ně fučí nebo mrzne… Pořád nějaké zastavování a přemlouvání dítěte, aby si ruce schovalo.

Však zakladatelka uvidí sama, jak to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
2.10.13 07:36
@Wiolla píše:
@Slečna Ferka Spíš jde o to, že v hluboké korbě je více chráněné před povětrnostními vlivy. Prostě tam míň fouká. Ano, u sporťáku je taky stříška, ale ty boky jsou prostě míň chráněné. :nevim: A co mám já zkušenost, tak mě dítko zásadně vytahovalo ruce z fusaku, dokonce si i rukavice sundávalo, takže to byl neustálý boj, aby neměl ruce studené, když mu na ně fučí nebo mrzne… Pořád nějaké zastavování a přemlouvání dítěte, aby si ruce schovalo.Však zakladatelka uvidí sama, jak to půjde…

tak už ho mám doma, a myslím, že do prosince tam krásně vydrží, je to paráda!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
2.10.13 12:22

@KatkaZ Tak bezva. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.6.14 09:53

Hluboka korba-cisteni

Holky mam dotaz na tie, ktory maju tento kocik.
Ako ste cistili hluboku korbu?
Maly uz je vo sportku, ale neviem ci o mozem vrznut do pracky(z boku su 2,,magnety´´ na suchy zip) alebo len ruco cistenie?

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.6.14 09:57

Přemýšlím, jak jsem to čistila. :think: Něco jsem určitě dávala do pračky (stříšku?). Ale co jsem udělala s korbou? Magnety tam nemám :mrgreen:, jen suché zipy, takže jsem to do pračky asi dávala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.6.14 10:05

@Wiolla
no ja dala prave vsetko do pracky, ale korba je taka zradna..
ono to teda nejsu magnety, ale drevo.. :oops: :mrgreen:
alebo neco, co je zasite v tej latke a pripevnis to potom k doske, ktora je pod matrackou.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
7.6.14 10:06

Myslim toto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.3.16 12:28

Dobrý den schanim hlubokou korbu černou na vám 2ne