Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem, zda je oproti verzi 2012 lepší nebo jestli je to pořád stejné. Dívala jsem se na něj v obchodě a moc se mi líbil, ale na verzi 2012 jsem četla dost stížností. Máte někdo čerstvou zkušenost? Díky ![]()
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano@Teruskat ahoj máme verzi 2013 a musím říct, že jsem opravdu spokojená. Syn není žádný drobek a korbička je opravdu prostorná. Původně jsme měli Casualplay S4, ale ten mu byl hodně těsný. U Firkonu jenom pozor na dofukování koleček..manžel je přefouknul a tak nám jedna duše praskla…je opravdu nutné dodržet návod k použitì a né nápis na kolečku ![]()
Díky moc za informace
Mě se tenhle kočárek moc líbí právě proto, že je velký a prostorný. Zatím jsem rozhodnutá ho koupit, protože většina kočárků je fakt malá.
Já mám objednaný Swing long retro od firkonu.Jsem ujetá na velká kola
a chci aby se mi jezdilo skvěle jak ve městě tak i v terénu
Možná blbá otázka ale: chceme kupovat dvojkombinaci tohoto kočárku…co k němu je nutné dokoupit? kromě adaptérů? Je potřeba nějaká matrace? Co všechno jste pořizovali? Peřinky..? polštáře? fusak? (malá se narodí v přeznu tak nevím, na kolik to má cenu…jestli nebude stačit přiobléct + deka…? Díky moc zkušenějším maminkám za rady! ![]()
@verulicek ještě bych možná doporučila letní mantinel
myslím, že v cca květnu už užijete. Na březen asi fusak, ale ten určitě využiješ i na další zimu
A pak záleží na tobě jestli peřinku nebo deku, já mam oboje a střídám. Matrace je v kočárku. Možná nějaké prostěradlo, ale to jsem já nahradila Kiko osuškami. Jinak mě už nic nenapadá ![]()
@smilestrawberry píše:
@verulicek ještě bych možná doporučila letní mantinelmyslím, že v cca květnu už užijete. Na březen asi fusak, ale ten určitě využiješ i na další zimu
A pak záleží na tobě jestli peřinku nebo deku, já mam oboje a střídám. Matrace je v kočárku. Možná nějaké prostěradlo, ale to jsem já nahradila Kiko osuškami. Jinak mě už nic nenapadá
Ahojky
taky mas Firkona?
Jinak zakladatelko jak je psano nademnou, koupit ten letni set a to bohate staci. Ja jsem si teda ke kocarku jeste dokupovala jinou tasku, protoze ta primo od kocarku je celkem mala, ma malo kapes a je neprehledna, vsechno tam bylo nahazeny a nic jsem nemohla najit. Na brezen tezko rict, jestli fusak
mozna bych poridila takovej ten jaro/podzim, plus kombinezka a deka
ale pokud si koupis takovej ten rostouci zimni, tak se ti urcite neztrati. Jinak matrace v kocarku je a ja mam na ni koupene frote prosteradlyko (cca 120 kc, nevim, kde budete kocar kupovat)plastenka i sitka proti hmyzu jsou u kocarku ![]()
@Ms.Blueberry @smilestrawberry děkuju za zkušenosti
no chceme objednávat přes batolátko…tak letní verzi vezmu zrovna tam…ty fusaky..no celkem pálka. to sem čekala že už budeme mít většinu věcí z krku
mám koupený fusak jen do autosedačky - cabriofix.
@Ms.Blueberry ahoj
jj, taky Firkon
Já tedy nevim co v tašce vláčíš
ale mě přijde v poho
jako větší bych se nebranila, ale čim větší tim vic bordelu
takže za mě stačí ![]()
@verulicek píše:
@Ms.Blueberry @smilestrawberry děkuju za zkušenostino chceme objednávat přes batolátko…tak letní verzi vezmu zrovna tam…ty fusaky..no celkem pálka. to sem čekala že už budeme mít většinu věcí z krku
mám koupený fusak jen do autosedačky - cabriofix.
Jj, v Batolatku je super servis
![]()
@smilestrawberry píše:
@Ms.Blueberry ahojjj, taky Firkon
Já tedy nevim co v tašce vláčíš
![]()
ale mě přijde v poho
jako větší bych se nebranila, ale čim větší tim vic bordelu
takže za mě stačí
Ono jde spis o ty prihradky v tasce
ale jinak vlacim pleny preblovaci podlozku, krem na zadek, vlhcene urbousky, prukaz pro prcka, igelitky na nakupy, Fenistil na alergii, lzicky, vetsinou i nejakou presnidvku do zasoby, ltkovou plenu bryndal a tak ruzne
no a pak slevenky do DM, klice a mobil
A na to jsem prave uvitala kapsu zvlast na te druhe tasce
V tehle tasce jsou fakt zvlast kapsy na pliny, na ubrousky, no proste jich je tam hodne
ja to ted nosim misto kabelky…
Taky přidám zkušenost, kočár máme koupenej, ale mimčo teda přijde v únoru. Jinak v batolátku jsme byli osobně. Vybrala jsem tam i fusak, deku, rukávník, prostěradlo, paní byla super, všechno jsme vyladili do barviček. Mám nějakej fusak co pak jde i do autosdačky, cena nebyla tak hrozná, vešla jsem se do 500kč. Tak tam v jejich e shopu nějakej takovej určitě bude.
@Ms.Blueberry az na ty presnidavky tam nosim to same
ale zase tam mam nahradni obleceni
i na tech DM kuponech se shodneme
![]()
Ahojky mám taky firkona…Taška se mi teda hodně ošoupala o nánožník u suchý zip tak na to pozor a klechtají brzy kolečka
jinak velikost korby úžasná
malá byla do sedmi měsíců…a asi letní mantinel když se narodí na jaře my měli zimní a v létě do bylo na nic ale kvůli měsíci jsem nechtěla kupovat nový…fusak jsem uplatnila ještě po mě teda, ale asi pořídit pokud bude dlouhá zima jako letos ![]()
@smilestrawberry píše:
@Ms.Blueberry az na ty presnidavky tam nosim to sameale zase tam mam nahradni obleceni
i na tech DM kuponech se shodneme
![]()
Jo, to jsem zapomnela napsat
mam tam jedno bodycko, teplacky a ponozky
takze se shodujem asi uplne
nekdy i mikcu.