Kočárek - Firkon Verano Long 2013

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
13.9.13 10:25

Firkon verano long 2013

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s tímto kočárkem, zda je oproti verzi 2012 lepší nebo jestli je to pořád stejné. Dívala jsem se na něj v obchodě a moc se mi líbil, ale na verzi 2012 jsem četla dost stížností. Máte někdo čerstvou zkušenost? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2418
13.9.13 10:35

@Teruskat ahoj máme verzi 2013 a musím říct, že jsem opravdu spokojená. Syn není žádný drobek a korbička je opravdu prostorná. Původně jsme měli Casualplay S4, ale ten mu byl hodně těsný. U Firkonu jenom pozor na dofukování koleček..manžel je přefouknul a tak nám jedna duše praskla…je opravdu nutné dodržet návod k použitì a né nápis na kolečku :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.9.13 10:37

Díky moc za informace :) Mě se tenhle kočárek moc líbí právě proto, že je velký a prostorný. Zatím jsem rozhodnutá ho koupit, protože většina kočárků je fakt malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2883
14.9.13 19:36

Já mám objednaný Swing long retro od firkonu.Jsem ujetá na velká kola :mrgreen: a chci aby se mi jezdilo skvěle jak ve městě tak i v terénu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
27.10.13 15:54

Možná blbá otázka ale: chceme kupovat dvojkombinaci tohoto kočárku…co k němu je nutné dokoupit? kromě adaptérů? Je potřeba nějaká matrace? Co všechno jste pořizovali? Peřinky..? polštáře? fusak? (malá se narodí v přeznu tak nevím, na kolik to má cenu…jestli nebude stačit přiobléct + deka…? Díky moc zkušenějším maminkám za rady! ;)

• Citovat
  • Upravit
27.10.13 17:53

@verulicek ještě bych možná doporučila letní mantinel :mrgreen: myslím, že v cca květnu už užijete. Na březen asi fusak, ale ten určitě využiješ i na další zimu :) A pak záleží na tobě jestli peřinku nebo deku, já mam oboje a střídám. Matrace je v kočárku. Možná nějaké prostěradlo, ale to jsem já nahradila Kiko osuškami. Jinak mě už nic nenapadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
27.10.13 18:23
@smilestrawberry píše:
@verulicek ještě bych možná doporučila letní mantinel :mrgreen: myslím, že v cca květnu už užijete. Na březen asi fusak, ale ten určitě využiješ i na další zimu :) A pak záleží na tobě jestli peřinku nebo deku, já mam oboje a střídám. Matrace je v kočárku. Možná nějaké prostěradlo, ale to jsem já nahradila Kiko osuškami. Jinak mě už nic nenapadá :think:

Ahojky :mavam: taky mas Firkona?
Jinak zakladatelko jak je psano nademnou, koupit ten letni set a to bohate staci. Ja jsem si teda ke kocarku jeste dokupovala jinou tasku, protoze ta primo od kocarku je celkem mala, ma malo kapes a je neprehledna, vsechno tam bylo nahazeny a nic jsem nemohla najit. Na brezen tezko rict, jestli fusak :nevim: mozna bych poridila takovej ten jaro/podzim, plus kombinezka a deka :nevim: ale pokud si koupis takovej ten rostouci zimni, tak se ti urcite neztrati. Jinak matrace v kocarku je a ja mam na ni koupene frote prosteradlyko (cca 120 kc, nevim, kde budete kocar kupovat)plastenka i sitka proti hmyzu jsou u kocarku ;)

• Citovat
  • Upravit
verulicek
27.10.13 19:10

@Ms.Blueberry @smilestrawberry děkuju za zkušenosti :-) no chceme objednávat přes batolátko…tak letní verzi vezmu zrovna tam…ty fusaky..no celkem pálka. to sem čekala že už budeme mít většinu věcí z krku :-( mám koupený fusak jen do autosedačky - cabriofix.

• Citovat
  • Upravit
27.10.13 19:36

@Ms.Blueberry ahoj :mavam: jj, taky Firkon :lol: Já tedy nevim co v tašce vláčíš :mrgreen: :hug: ale mě přijde v poho :lol: jako větší bych se nebranila, ale čim větší tim vic bordelu :mrgreen: takže za mě stačí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
27.10.13 19:59
@verulicek píše:
@Ms.Blueberry @smilestrawberry děkuju za zkušenosti :-) no chceme objednávat přes batolátko…tak letní verzi vezmu zrovna tam…ty fusaky..no celkem pálka. to sem čekala že už budeme mít většinu věcí z krku :-( mám koupený fusak jen do autosedačky - cabriofix.

Jj, v Batolatku je super servis :palec: :)

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
27.10.13 20:03
@smilestrawberry píše:
@Ms.Blueberry ahoj :mavam: jj, taky Firkon :lol: Já tedy nevim co v tašce vláčíš :mrgreen: :hug: ale mě přijde v poho :lol: jako větší bych se nebranila, ale čim větší tim vic bordelu :mrgreen: takže za mě stačí :pankac:

Ono jde spis o ty prihradky v tasce :lol: ale jinak vlacim pleny preblovaci podlozku, krem na zadek, vlhcene urbousky, prukaz pro prcka, igelitky na nakupy, Fenistil na alergii, lzicky, vetsinou i nejakou presnidvku do zasoby, ltkovou plenu bryndal a tak ruzne :lol: no a pak slevenky do DM, klice a mobil :lol: A na to jsem prave uvitala kapsu zvlast na te druhe tasce :lol: V tehle tasce jsou fakt zvlast kapsy na pliny, na ubrousky, no proste jich je tam hodne :lol: ja to ted nosim misto kabelky…

• Citovat
  • Upravit
684
27.10.13 20:06

Taky přidám zkušenost, kočár máme koupenej, ale mimčo teda přijde v únoru. Jinak v batolátku jsme byli osobně. Vybrala jsem tam i fusak, deku, rukávník, prostěradlo, paní byla super, všechno jsme vyladili do barviček. Mám nějakej fusak co pak jde i do autosdačky, cena nebyla tak hrozná, vešla jsem se do 500kč. Tak tam v jejich e shopu nějakej takovej určitě bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.13 20:13

@Ms.Blueberry az na ty presnidavky tam nosim to same :lol: ale zase tam mam nahradni obleceni :mrgreen: i na tech DM kuponech se shodneme :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
27.10.13 20:33

Ahojky mám taky firkona…Taška se mi teda hodně ošoupala o nánožník u suchý zip tak na to pozor a klechtají brzy kolečka :-) jinak velikost korby úžasná :-) malá byla do sedmi měsíců…a asi letní mantinel když se narodí na jaře my měli zimní a v létě do bylo na nic ale kvůli měsíci jsem nechtěla kupovat nový…fusak jsem uplatnila ještě po mě teda, ale asi pořídit pokud bude dlouhá zima jako letos :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
27.10.13 20:53
@smilestrawberry píše:
@Ms.Blueberry az na ty presnidavky tam nosim to same :lol: ale zase tam mam nahradni obleceni :mrgreen: i na tech DM kuponech se shodneme :palec: :lol:

Jo, to jsem zapomnela napsat :lol: mam tam jedno bodycko, teplacky a ponozky :lol: :pankac: takze se shodujem asi uplne :lol: nekdy i mikcu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4