Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano@verulicek tak snad to opravdu hned pošlou, já tenkrát byla taky šílená. syn spal jen v kočáru a na nošení už byl těžkej.
Holky Firkoňačky…prosím opět o radu. Za 4,5 měsíce vození se nám proležela matračka pod hlavou…malá tam má důlek skoro až skrz, přitom je celkem drobné mimino. Chceme kočár i pro další dítko. Kde se dá koupit nová matrace, která tam bude sedět? Přopadne dali byste i takovou věc k reklamaci?
to kolo nám tehdy vyreklamovali fakt rychle (v úterý jsem ho poslala a ve čtvrtek měla doma nové, vše bez problémů…) Díky
@Veveruska87 jako já si klidně koupím i záložní pro druhé dítě…ale aby se to po 4 měsících proleželo pomalu až na dno a malá má teprv 6 kilo.. ![]()
@verulicek nám se to nestalo a to jsme používali korbičku až do 8 měsíce a skoro 8 a půl kg
@Verun83 volala jsem tam, vedení i servisák jsou na dovolené
takže jsem se dovolala akorát na prodejnu. tam byla paní hrozně ochotná, tak doufám že vše proběhne rychle jak slibovala. Dnes odesílám vedné kolečko, prý mi pošlou obratem nové přes ppl a ve čtvrtek bych už mohla zase vozit…no doufám že to bude pravda…teď ještě vydržet ty dva dny bez kočárku. V bytě je to na prd. Ještě že mám aspoň šátek - to jsem jí samozřejmě neřekla. Ale je to na prd, mám domluvené hlídání a nikdo si malou nemůže vzít ven