Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Firkon Verano?
Přidejte zkušenost s Firkon Verano@Ms.Blueberry my sme právě z druhého konce republiky, tak si ani nemáme možnost kočár prohlédnout a asi by to bylo složité i v případě reklamace
ale co už…zas ta cena se mi zdá příznivá.
@verulicek píše:
@Ms.Blueberry my sme právě z druhého konce republiky, tak si ani nemáme možnost kočár prohlédnout a asi by to bylo složité i v případě reklamaceale co už…zas ta cena se mi zdá příznivá.
Aha, tak to mi mame prave do Batolatka kousicek. Jsou tam hrozne mily a ochotny. Le byt tebpu, tak npred kocar urcite nekde okouknu a vyzkousim
u vas tam nekde pobliz se urcite taky najde prodejna, kde maji Firkony…
@verulicek fusak firkon je dobrej, teď jsme ho dali už druhou zimu a v pohodě se dá dát i do sporťáku. Jaro-podzim i fusak do autosedačky je podle mě blbost, to dáš normálně deku. V autosedačce je děcku beztak teplo.
Dokupovala jsem dvě prostěradla, adaptéry na autosedačku jsem nepotřebovala, všude jsem s sebou vozila korbu a dítě jsem vždycky přendala.
@adam75 tak já mám fusak s autosedačkou - takový komplet…no a fusak do kočáru jsem vybrala na bazárku od Emitexu ![]()
@verulicek píše:
@adam75 tak já mám fusak s autosedačkou - takový komplet…no a fusak do kočáru jsem vybrala na bazárku od Emitexu
Delas dobre, Emitexovej fusak je super
My meli Emitex Combi 3 v 1, da se ruzne odepinat a nastavovat a jde i do autosedacky. Syn je narozeny na konce ledna a fusak do autosedacky jsme hodne uzili ![]()
@verulicek My jsme firkon verano long kupovali v Brně. Byla jsem se tam podívat, jak kočárek vypadá, a pak jsem si ho tam objednala přes jejich e-shop. Vyšel nás na 6900,– + cca 400,– adaptéry na sedačku.
@verulicek píše:
@Ms.Blueberry taky mám právě 3 v 1
Jo, tak ten je super
nebo aspon pro me byl a bude i tuhle zimu ![]()
Ahoj holky, prosím vás do kolika kg jste vozily miminko ve Firkonu. Malej má 11 kg a u hluboké korby se mu začaly ohýbat ty „hřeby“ co jí drží na konstrukci, tak se bojím, že i pro sportovní nástavbu to bude už moc velká tíha a stane se to samé
a hlavně se začínají deformovat i ty části které drží tu lyžinu na kterou se nacvakávají ty nástavby
ach jo…
Jí jsem malou dala do sporťáku kolem osmého měsíce měla 8kg sporťák zatim dobrý, ale kolečko nám začlo špatně nasazovat nezacvakává se to ![]()
@Teruna000 Tak nam se to zaclo prohybat, kdyz synovi bylo 7 mesicu, a rozhodne nemel 11kg, ted v 10 mesicich ma 9,3kg. Proto jsem ho uz dala do sportaku tenkrat. Myslim, Ze ma nosnost 15kg
@Teruna000 @Verun83 holky co se Vám začlo prohýbat? nějak z toho popisu nechápu. S kočárem jezdíme rok a půl a nic se neprohýbá. Já jsem na něj nasraná zase jinak ![]()
@MickyG Manžel mi řekl, že se nic neprohýbá, tak sem asi slepá
a když, tak to prý nevadí
jak drží ta korbička na těch nýtech, tak ty…
Ne, myslim, ze long byl od roku 2011 nebo tak nejak. A ty starsi modely uz se nedelaji, dela se jen long. Jinak starsi model mel jen jednu boudicku, ktera se prehazovala z korby na sportak a sportak byl hrozne malickej. Ten long ma boudy na korbe i na sportaku a je obri!
Jo, Batolatko je od nas kousek, je to celkem fajn obchod.