Kočárek - Firkon Verano Long 2013

Máte zkušenost s Firkon Verano?

Přidejte zkušenost s Firkon Verano
Napsat příspěvek
Velikost písma:
JellyBean
15.11.13 13:25
@verulicek píše:
@Ms.Blueberry v roce 2010 byl taky verano long? jak poznám, jakou verzi verana long kupuju? :-D asi budeme brát přes batolatko

Ne, myslim, ze long byl od roku 2011 nebo tak nejak. A ty starsi modely uz se nedelaji, dela se jen long. Jinak starsi model mel jen jednu boudicku, ktera se prehazovala z korby na sportak a sportak byl hrozne malickej. Ten long ma boudy na korbe i na sportaku a je obri! :D Jo, Batolatko je od nas kousek, je to celkem fajn obchod.

• Citovat
  • Upravit
verulicek
15.11.13 16:45

@Ms.Blueberry my sme právě z druhého konce republiky, tak si ani nemáme možnost kočár prohlédnout a asi by to bylo složité i v případě reklamace :nevim: ale co už…zas ta cena se mi zdá příznivá.

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
15.11.13 18:48
@verulicek píše:
@Ms.Blueberry my sme právě z druhého konce republiky, tak si ani nemáme možnost kočár prohlédnout a asi by to bylo složité i v případě reklamace :nevim: ale co už…zas ta cena se mi zdá příznivá.

Aha, tak to mi mame prave do Batolatka kousicek. Jsou tam hrozne mily a ochotny. Le byt tebpu, tak npred kocar urcite nekde okouknu a vyzkousim :pankac: u vas tam nekde pobliz se urcite taky najde prodejna, kde maji Firkony…

• Citovat
  • Upravit
2448
15.11.13 19:05

@verulicek fusak firkon je dobrej, teď jsme ho dali už druhou zimu a v pohodě se dá dát i do sporťáku. Jaro-podzim i fusak do autosedačky je podle mě blbost, to dáš normálně deku. V autosedačce je děcku beztak teplo.

Dokupovala jsem dvě prostěradla, adaptéry na autosedačku jsem nepotřebovala, všude jsem s sebou vozila korbu a dítě jsem vždycky přendala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
15.11.13 19:30

@adam75 tak já mám fusak s autosedačkou - takový komplet…no a fusak do kočáru jsem vybrala na bazárku od Emitexu ;)

• Citovat
  • Upravit
JellyBean
15.11.13 20:24
@verulicek píše:
@adam75 tak já mám fusak s autosedačkou - takový komplet…no a fusak do kočáru jsem vybrala na bazárku od Emitexu ;)

Delas dobre, Emitexovej fusak je super ;) My meli Emitex Combi 3 v 1, da se ruzne odepinat a nastavovat a jde i do autosedacky. Syn je narozeny na konce ledna a fusak do autosedacky jsme hodne uzili :pankac:

• Citovat
  • Upravit
verulicek
15.11.13 22:11

@Ms.Blueberry taky mám právě 3 v 1 ;)

• Citovat
  • Upravit
1134
15.11.13 22:22

@verulicek My jsme firkon verano long kupovali v Brně. Byla jsem se tam podívat, jak kočárek vypadá, a pak jsem si ho tam objednala přes jejich e-shop. Vyšel nás na 6900,– + cca 400,– adaptéry na sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
15.11.13 23:55
@verulicek píše:
@Ms.Blueberry taky mám právě 3 v 1 ;)

Jo, tak ten je super :palec: nebo aspon pro me byl a bude i tuhle zimu :)

• Citovat
  • Upravit
2418
14.12.13 09:54

Ahoj holky, prosím vás do kolika kg jste vozily miminko ve Firkonu. Malej má 11 kg a u hluboké korby se mu začaly ohýbat ty „hřeby“ co jí drží na konstrukci, tak se bojím, že i pro sportovní nástavbu to bude už moc velká tíha a stane se to samé :-( a hlavně se začínají deformovat i ty části které drží tu lyžinu na kterou se nacvakávají ty nástavby :-( ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
14.12.13 10:08

Jí jsem malou dala do sporťáku kolem osmého měsíce měla 8kg sporťák zatim dobrý, ale kolečko nám začlo špatně nasazovat nezacvakává se to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
14.12.13 10:55

@Teruna000 Tak nam se to zaclo prohybat, kdyz synovi bylo 7 mesicu, a rozhodne nemel 11kg, ted v 10 mesicich ma 9,3kg. Proto jsem ho uz dala do sportaku tenkrat. Myslim, Ze ma nosnost 15kg

• Citovat
  • Upravit
Verun83
14.12.13 10:57

A nam uz konstrukce praskla, takze opravdu kvalita :evil:

• Citovat
  • Upravit
1702
14.12.13 21:11

@Teruna000 @Verun83 holky co se Vám začlo prohýbat? nějak z toho popisu nechápu. S kočárem jezdíme rok a půl a nic se neprohýbá. Já jsem na něj nasraná zase jinak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
14.12.13 22:01

@MickyG Manžel mi řekl, že se nic neprohýbá, tak sem asi slepá :-D a když, tak to prý nevadí :-D jak drží ta korbička na těch nýtech, tak ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí