Kočárek únor 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
18.9.13 17:25

@daniellle Mám Tako Acoustic. Do terénu v pohodě (přes pole, louku, po kamenité cestě), beru ho normálně do nákupáku, zvládnu jednou rukou manévrovat v DM. Mohl by být lehčí, to jo, ale do kufru auta ho pořád sama dostanu (a mám 158 cm, takže nejsem korba). Snadno se skládá, jen jak má vysoká kola, tak do kufru (Fabia combi) se už vlezou spíš jen menší tašky. Taky krásně houpe a byl v trojkombinaci za super cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
18.9.13 17:29

@daniellle - My bydlíme na kraji Brna a v podstatě jsem hledala takový kočár, jako Ty. Navíc jsem potřebovala, aby zvládl horší cesty a kočičí hlavy u našich na vesnici. Jinak s kočárkem jezdím moc ráda, ani cesta MHD není problém. Úplně v pohodě ho přenesou 2 drobné ženské. Původně jsem chtěla taky 4-kolku, ale ve finále se mi ta trojkolka zdála stabilnější (což mě překvapilo :D )- hlavně na kostkách (nechali nás s oběma se projet venku na veletrhu). Muž pak ještě zkontroloval ty kola a bylo rozhodnuto. I dovozce z Kolína říkal, že Sky přežije téměř vše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
18.9.13 17:30
@Svistice píše:
@daniellle Mám Tako Acoustic. Do terénu v pohodě (přes pole, louku, po kamenité cestě), beru ho normálně do nákupáku, zvládnu jednou rukou manévrovat v DM. Mohl by být lehčí, to jo, ale do kufru auta ho pořád sama dostanu (a mám 158 cm, takže nejsem korba). Snadno se skládá, jen jak má vysoká kola, tak do kufru (Fabia combi) se už vlezou spíš jen menší tašky. Taky krásně houpe a byl v trojkombinaci za super cenu.

Na ten sa chystáme aj my :potlesk: je úžasný, bola som na ňho pozrieť. Ešte tam musím dotiahnuť manžela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
18.9.13 17:39

@daniellle lehký kočárek do města i do terénu je bohužel, pokud je, více jak za 20 :(

jde o to, že levnější kočáry jsou vždycky těžké a třeba COncord nemá nafukovací kola a tímpádem je to do nákupáku.

podívala bych se na značku gesslein, nevím teď z hlavy který typ., ale má variantu s otočnými předními koly vyměnitelnými za fixní velká kola.
další variantou je Bugaboo buffalo. taky žádná láce, plus typický problém BGB, sedačka jako houpačka.

Hartan má taky verzi s výměnými koly, TOpline 4S jde vyněnit přední kola (pak je zz toho Topline 4X)

nebo Easywalker qtro, lehký je, skladný taky, viděla jsem ho v Krkonoších..

pak TFK Joggster dělá 4 kolku (myslím X4), taky stojí za povšimnutí. do terénu určitě, lehkost nebude tou hlavní devizou..

myslím že ten concord wanderer taky moc do terénu nebude.. :( ale soudit nemohu. ani jsem ho neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.9.13 17:47

Holky moc díky.. docela jste mi pomohly.. některý kočárky jsem tu „zasechla“ poprvé takže zítra v rámci marodění budu zase koukat na net a hledat co a jak!! Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
18.9.13 17:52

@daniellle jak může někdo napsat, že je Concord fusion do obchoďáku?? 8o :roll: Já ho mám už podruhé a sem s ním nejspokojenější!! projela jsem s ním všechno. Jezdíme často na výlety do přírody a Concord nikdy nezklamal. Znám hodně maminek, které mají Concord, a mají stejný názor jako já. Takže pokud ti můžu doporučit, jdi do něj! Já na něj nedám dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.9.13 18:00

@tuttina Jsem s ním fakt spokojená. Jako bonus Ti ho budou všichni obdivovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Reňulín
18.9.13 18:00

@daniellle taky doporučuju gesslein f6 - má velkou výhodu 6! koleček - přední dvě se dají vyměnit - buď nearetovací velká (ideál do terénu) nebo malá otočná (do města)

• Citovat
  • Upravit
33005
18.9.13 18:03

@daniellle Začátkem října je v Letňanech veletrh. Tak vyraž a omrkni/vyzkoušej naživo. My na jarním kupovali ten náš kočár. Ještě se mi tam líbil jeden Navington, ale ten je cenově taky trochu výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.9.13 18:07

@Svistice kdy kdy kdy??? sem koukala na net dneska a nenašla jsem..:/ právě bych ráda vyrazila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.9.13 18:09
@daniellle píše:
@Svistice kdy kdy kdy??? sem koukala na net dneska a nenašla jsem..:/ právě bych ráda vyrazila!

10-13.října http://www.for-babies.cz/…ntercept.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
18.9.13 18:11

@Svistice :palec: díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
18.9.13 18:13
@anlendy. píše:
@daniellle jak může někdo napsat, že je Concord fusion do obchoďáku?? 8o :roll: Já ho mám už podruhé a sem s ním nejspokojenější!! projela jsem s ním všechno. Jezdíme často na výlety do přírody a Concord nikdy nezklamal. Znám hodně maminek, které mají Concord, a mají stejný názor jako já. Takže pokud ti můžu doporučit, jdi do něj! Já na něj nedám dopustit

Taky ho mám, ale využila jsem jen jako hluboký, pak jsem koupila s otočnou korbou :D Projela jsem taky vše, ale je fakt, že třeba v plískanici se kolečka pěkně smekala a bylo těžké ho utáhnout :nevim: Ale terén jinak zvládal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
18.9.13 18:26

@daniellle ahoj, sice to nebude odpovídat tvým požadavkům, ale třeba je časem přehodnotíš jako já.
Malá se narodila koncem ledna a do půl roku byla ve čtyřkolce Cam Cortina (má fakt velikou korbu), člověk by řekl čtyřkolka s nafukovacíma kolama projede všude a většinou teda projela (v hodně hlubokém rozbředlém sněhu to nebylo ideální), ale byla jsem zpocená až na zadku, protože vážil asi dvacet kilo, bydlíme na vesnici a máme dva psy (mastifa a bígla), takže každý den do terénu s kočárem a oběma psama, musím říct, že lepší jak aerobik :lol:
V půl roce malé jsem si pořídila X-lander x-run na brusle (lehoučká tříkolka s opravdu obr koly) a bylo to nebe a dudy, projede naprosto všude, může být metr sněhu, bláto, kameny, vysoká tráva a ani se nezapotím a můžu řídit jednou rukou, takže já po těchto zkušenostech mám jasno, že až bude druhé dítě, tak jen přikoupím hlubokou korbu na x-run a budu vysmátá. Sice má x-lander korby malé, ale myslím si (pokud teda nemáte s partnerem oba dva metry), že do půl roka se tam vejde každé dítě a pak půjde do sporťáku na ležato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
18.9.13 18:30

Jo a zapomněla jsem, že po rozložení (nic složitého, sklapneš a jednoduchým klikem sundáš kola) se ti x-lander x-run vejde i za přední sedačku v autě :palec:
Do nákupáků je naprosto v pohodě, taky jezdím a dceři je teď dva a třičtvrtě a vyspí se v něm i teď a to má 98cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí