Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, já jsem hlubokou korbu používala 8 měsíců, vydržela celou zimu a byla jsem ráda. Do sporťáku více foukalo a nedal se polohovat do úplného lehu. ![]()
@latunka01 no ono ale všeho moc škodí…takové zaňuchané miminko je pak v jednom kuse nemocné, když ho nikdo neotužuje
nicméně se zbytkem souhlasím, hluboká je fajn.
@reinkarnace samozřejmě přiměřeně zaňuchané
ale je taky pravda, že ten sporták od bébécaru /měla jsem trojkombinaci/ je xtrémně pitomý, takže tam to dítě nějak moc nešlo zaňuchat ani nepřiměřeně, natož přiměřeně ![]()
Do roka měl syn hlubokou korbu. Krásně se tam vyspal, takže jsem na sporťák nechvátala…
Po zkušenostechs kočárky, si myslím že je lepší koupit nějaký hluboký kočár, třeba bazarovku a pak si koupit pořádnej vymazlenej, lehkej sporťák
Dcera byla v korbě do 10 měsíců, neumím si představit ji nemít v korbě ![]()
Korbu jsem pouzivala 7 mesicu. Klidne uz v 6ti mohl jit syn do sportaku.Jen sem se s tou korbou nechtela rozloucit, tak sem ho jeste vozila v hlubokem.
Je teda fakt, ze mi v tom hlubokem v 6ti mesicich klouzal dolu, kdyz jsem to jen zkousela. Takze jsem nespechala. V 7mi mesicich uz mi krasne sedel ve sportaku.
@Julcia Já používala hlubokou korbu do 14 měsíců, protože v zimě v ní bylo dceři podstatně tepleji a šla dát do sedu (samozřejmě jsem přehazovala hlubokou a sporťák, podle toho, jestli jsem ji šla jen uspávat nebo ne). Nedokážu si představit pro kojence jen sporťák, jev něm rozhodně chladněji a samotné by mi to přišlo nepohodlné na spaní. Ale záleží na tobě ![]()
@Fjodorka píše:
Dcera byla v korbě do 10 měsíců, neumím si představit ji nemít v korbě
můj se mi v 7 m už nevešel - tedy vešel, drapnul se rukama a snažil se páchat sebevraždu skokem ven
ale jako mimino bych do sporťáku nedala - myšleno novoše.
@martina.se Dcera v korbě jezdila ještě měsíc a půl, co uměla sedět
To se tam vešla bezvadně ![]()
Novoš ve sporťáku je divný. Ale mně to přijde extra divné, protože mám sporťák od sebe.
@Julcia píše:
Ahoj holky, mám dotaz.Budu kupovat nový kočárek pro dceru a chci se zeptat, když už vám začali prckove sedět, použily jste někdy potom korbu, když jste měly sporťák, který šel úplně do lehu?
Právě přemýšlím, že by jsem koupila už jen sporťák a vyprdla by jsem se na korbičku.
A popřípadě, jakou máte vyzkoušeno značku kočárků?
Moc děkuju za odpovědi, snad je to srozumitelné
Jak začala sedět, tak jsem ji dala do sporťáku a korbičku jsem přestala používat definitivně a mám ji schovanou.
Mám kočár Baby Design Lupo
Tak mně naopak přijde k ničemu sporťák, vozila jsem syna do roka v korbě, nejdřív ležel, pak byl přikšírovaný a různě se tam pohyboval. Z korby šel rovnou do golfek.