Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Vleze, ale uz nic jineho. A u nekterych kocarku musis sundat kolecka. S temito plany bych koupila aspon ford galaxy.
Chceš několik dětí a psa a kupuješ si auto velikostně odpovídající důchodcům co s tím jezdí po nákupech?
kočárek se tam vleze tak tak, u některých jen rám na stojáka a se sundanými koly.
Máme dvojkovou fabii combi a v pohodě se nám tam kočár vleze, není to tak malé auto…
Já doporučuji Hondu Jazz. Donedávna nás v ní jezdilo 5. Vozili jsme v kufru i sourozenecký kočár. Minulý rok na horách jsme vezli kočár (sport. verzi), cestovní postýlku + lůžkoviny, kufr s oblečením, tašku s vybavením na lyže pro děti, dvoje dětské lyže. Na zadní sedadlo se vejdou tři autosedačky, vyzkoušeno!!!
Už jenom kvůli psovi bych volila minimálně kombika (teda nejedná li se o civavu
)
do krátké fabky daš kočár ale bez korby ![]()
Krátká Fabie je k těmto účelům naprostý nesmysl. Jako druhé auto máme dvojkovou Fabii v kombíku a vlezeme se. S krátkou si to ovšem nedovedu představit ![]()
@jakanas píše:
Chceš několik dětí a psa a kupuješ si auto velikostně odpovídající důchodcům co s tím jezdí po nákupech?
kočárek se tam vleze tak tak, u některých jen rám na stojáka a se sundanými koly.
@sunshinegirl mám velikostne podobne auto a vejdu se i s nákupem. Ale s tvými plány bych koupila neco mnohem většího.
Nejakyho velkyho kombika (mondeo, astra, octavie, ne fabii combi) nebo treba Ford s-max je dobry rodinny auto.
No, mám 3 děti a psa většího vzrůstu nahoru, jezdím Escaladem a už tak mi to připadne malé. Takže 3 děti, pes a Fabie? Scifi.
@sunshinegirl ne nevejde, nejlepší je se na to auto jít osobně podívat ![]()
3 děti, pes, kočár, Fabie? No nevím. Kamarádka si teď ale koupila Caddynu maxi, to mi k tvým plánům zní lépe ![]()
Mám Fabii combi, takže do kufru kočár dám v pohodě. Ale upozorňuju, že dozadu max dvě autosedačky, mezi ně už se nikdo nevleze. Fabia má navíc krátké pásy a vůbec se ty sedačky blbě poutají. ![]()
Ahoj holky. Budeme kupovat auto a psa. Plánujeme taky dítě, možná dvě, tři, jak to půjde…finančně, zdravotně. Takže samozřejmě auto řešíme z perspektivy budoucnosti. Tj. chci se zeptat: Vleze se Vám do klasické krátké fabie do kufru kočárek čtyřkolka s hlubokou korbou?