Kočárek do Fabie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1220
19.10.15 21:24

My jako primarni auto mame uz tady zminovaneho Forda mondeo. Cena dilu je prizniva, rozhodne vic jak u skodovky. Na Fabii jsme nemeli zadne opravy, az nedavno a to se porouchala klima a stalo to nekrestanske penize. Zas to ale byla jedina zavada za poslednich nekolik let. Uz bychom Fabii ani zadnou jinou skodovku nekoupili. Jeste se clovek boji aby mu to neukradli, protoze zrovna ty se kradou nejvic. Predtim jsem mela Opela astru kratkou a taky uz nikdy vice. Dily cenove ok za to se ale porad neco sr*alo a komfort taky nic moc. Hyundai jsou pekna auta ale dily celkem drahe a to same u Kia, je to jeden koncern. Osobne jsem byla nejspokojenejsi fakt s tim Fordem a to jak spolehlivosti tak cenou dilu. A jeste moje prvni Toyota Yaris to bylo take spolehlive auticko. Takze bych se klidne podivala i po nejake Toyote akorat ne tak male :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66712
19.10.15 21:57

Tak fordi jsou nej :D
taky mame doma fordika a je to muj milacek, ale brzo asi prijde nastupce a to bych chtela s-maxe nebo mondeo combi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1220
20.10.15 08:44
@zuzu224 píše:
Tak fordi jsou nej :D
taky mame doma fordika a je to muj milacek, ale brzo asi prijde nastupce a to bych chtela s-maxe nebo mondeo combi :D

S-Max je velké auto, taky se mi moc líbí. Kamarád ho má, tak to vždycky slintám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
20.10.15 09:02

Smazal se mi dlouhy prispevek, takze kratce…
Pokud se jezdi často je fakt potreba na kočár kombi…
Skodovku bych nebrala, to radeji toho forda ci opla (mimochodem Meriva vychazi dobre v testech ale taky to neni obr no)
Ja doporučuji Japonce, ne Korejce…staci si precist testy spolehlivosti starsich aut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
20.10.15 10:05
@catherine100 píše:
mimochodem Meriva vychazi dobre v testech ale taky to neni obr no

Merivu mají známí, a při vnějších rozměrech krátké fabie je vevnitř bohovsky místa, vzadu více prostoru na nohy než v Oktávce a kufr velký. Je tam úžasně využitý prostor, jak to má kola až v rozích vozu, vzdálenost mezi nimi je prý větší jak u Superba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
20.10.15 10:44

@Oldotter no ja ji mam stale mezi favority na vyber auta, ale porad jako druhe auto no :think:,jako rodinne mam jine favority :think:
A da se sehnat za peknou cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
20.10.15 11:31

Já bych hlavně při úvaze o třech dětech hleděla na to, aby se vedle sebe vešly tři autosedačky. U spousty pětimístných aut je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí