Povaha partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kinley
21.6.12 13:14

A zaplatit cestu do porodnice? to už je no coment…nakonec bude po tobě chtít ať mu zaplatíš benzín protože musel vyzvednout dítě ze školky ne…

• Citovat
  • Upravit
20807
21.6.12 13:29

Holky, budete se divit, ale partner zakladatelky není zdaleka jediný svého druhu… od jedné mé kamarádky přítel je totiž přesně to stejné… kdyby měli děti, tak bych si normálně myslela, že to píše ona.

Představte si, že jde v sobotu ráno koupit snídani, zeptá se jí: lásko, co si dáš k snídani… ona na to: 2 koblížky miláčku.
Miláček zaběhne velmi ochotně do krámu, koupí své lásce 2 koblížky, sobě taky něco dobrého na snídani a po příchodu domů ji za ty dva koblihy normálně zkasíruje… to je, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
21.6.12 13:40

Já tohle fakt nepochopím :nevim: Chápu, že každej chlap není na dárečky a nepamatuje si všechna výročí, svátky, narozky atd… Ale aby tahal ze svý ženský prachy za takový věci, jako že dojde na nákup a něco jí koupí a nebo po ní chce peníze za benzín?!? 8o To je fakt děs!! Moje známá to má zas tak, že ona i její mažel mají účty zvlášť, ale on chce od všeho vidět účtenky a pořád kontroluje za co ty peníze utrácí, ale ze svých peněz jí nerad něco dává. Což by mi taky dost vadilo… Ale každý svého štěstí strůjce že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
21.6.12 14:33

@Mína13 Takovýmu bych předložila účtenku z nákupu a zaškrtala mu, co je jeho a ať platí. Totéž ať partnerka kasíruje za praní, žehlení a úklid. Je vůbec možný, že se takhle k sobě partneři chovají? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
21.6.12 14:48

@Janik123

Oni si nakupují každý sám… když jdou do obchodu spolu mají normálně dva koše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kámoška si pak furt stěžuje, že jí třeba sežral její jogurt atd.

Je to pakárna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
21.6.12 15:41

@Mína13 A když jí teda sní jogurt, tak ona za ním jde a řekne mu ať jí ho zaplatí?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.12 18:04

Holky, taky bych se chtěla vypovídat, i když nadpis a kategorie sedí, ale řeší se tu něco jiného. Já mám z partnerem takovej problém…jsme spolu přes dva roky, máme půlroční dítě a vše bylo docela fajn, ale ted až to na mě nějak dolehlo… je nějakej jaksi… není cílevědomej, bych to tak řekla! Prostě se nějak nikam nežene, žije ze dne na den, ale já to nějak nemůžu. Máme rodinu, takže musíme uvažovat trochu jinak než když jsme byli jen my dva.. Prostě pracuje jak kůň, za málo peněz, ale nestěžuje si, prostě maká a nehledá třeba práci za víc peněz..žijeme v podnájmu, našla jsem ho já, platíme málo, ale já mám třeba ted sen žít v mobilheimu, úplně jsem se do něj zamilovala :P :) ale on? prej se nechce zadlužovat a chce bydlet celý život po podnajmech, že je mu to jedno, mi řekne. Já už prostě nějak nevím…jako bych mu byla já i malá jedno… :(
Vzhledem k tomu že jsem na MD, tak si otevírám na živnosták obchod s dětským zbožím, udělám vše aby se moje malá princezna měla dobře. Přijde z práce, zapne si hru na PC, nají se, umeje a hraje, pak jde spát. Moc se mnou ani nemluví, protože ho to vyrušuje ze hry… KAŽDÝ DEN! :( jsem už z toho docela na budku a zoufalá.. :(

• Citovat
  • Upravit
8814
21.6.12 18:18

Vy nemate penize dohromady?
Pro mne nepochopitelne pokud lidi spolu maji deti.

Jinak asi zalezi proc to nedela. Nekdo na to neni a to bych dal moc neresila. Ale pokud nic takoveho nedela, protoze je skrblik tak s nim bych rodinu nezakladala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
21.6.12 18:21
@Mína13 píše:
Holky, budete se divit, ale partner zakladatelky není zdaleka jediný svého druhu… od jedné mé kamarádky přítel je totiž přesně to stejné… kdyby měli děti, tak bych si normálně myslela, že to píše ona.Představte si, že jde v sobotu ráno koupit snídani, zeptá se jí: lásko, co si dáš k snídani… ona na to: 2 koblížky miláčku.
Miláček zaběhne velmi ochotně do krámu, koupí své lásce 2 koblížky, sobě taky něco dobrého na snídani a po příchodu domů ji za ty dva koblihy normálně zkasíruje… to je, co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
21.6.12 18:30

Takovým chlapům naúčtovat vaření, praní a sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
21.6.12 20:29
@Mína13 píše:
@Janik123

Oni si nakupují každý sám… když jdou do obchodu spolu mají normálně dva koše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kámoška si pak furt stěžuje, že jí třeba sežral její jogurt atd.

Je to pakárna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je neskutečný. 8o Chudák holka, tohle bude jen horší. Jak to budou dělat, až budou mít dítě? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
21.6.12 20:55

To tedy valím oči, že něco takového taky jde! My jak jsme spolu začali žít, tak byly peníze společné, vůbec by mě nenapadlo kupovat si jídlo každý zvlášť?!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
21.6.12 20:57
@Anonymní píše:
Ráda bych se ostatních zeptala, jak bu reagovali na situace, kdy partner odmítá jakkoliv vyjadřovat ženě pozornost. Na Vánoce mi koupí nějako pitomost z výprodeje, po porodu došel z nejlevnější kytkou z hypermarketu, když je Valentýn nebo nějaká moje oslava (svátek apod.) nedá mi nic, že neměl čas nebo něco, co je úplná urážka přijmout… Dokonce mi řekl, že bych mu měla zaplatit cesty do porodnice… Jít spolu do restaurace je úplnej trapas…Vydělává hodně, rozhodně to není nedostatkem…

já bych jako ženská reágoval výměnou a promtně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floyd pinkerton
21.6.12 23:10

Vzdyt at se kazdy/kazda zaridi podle toho jak mu/ji to vyhovuje ;) Ja bych zase nemohl fungovat v modelu „vse spolecne“. Kdyz treba jede manzelka nakoupit a ja potrebuji aby neco koupila i mne, tak ji na to proste dam penize a ani jednomu z nas to nepripada zvlastni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.12 22:14

To je moc tohle :pocitac: my s partnerem nakupujeme společně. Pokud chci něco já co je větší ceny, tak si na to našetřím a nechci tím zatěžovat kasičku naší domácnosti. A to stejné má i partner. Jinak kupujeme spolu. O tom je to partnerské soužití, ne? a jakože když partnerovi koupím koblížkky neučtuji mu je, protože s chutí vidím jak je rád, že jsem na něj myslela. Nedělám to pořád, abych si jej nerozmazlila, ale aby to bylo pak přijemne gesto. a ta cesta do porodnice?? Neumím na to ani odepsat. To mi přijde nemožné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky