Povlak na polštářky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
323
22.12.15 11:08

Povlak na polštářky

Ahoj všem, v obýváku máme světle hnědý gauč, na něm pár polštářků, ale chtěla bych změnit povlaky. Ty současné se mi nelíbí, není to úplně ono. Nevíte na jaký obchod se zaměřit, nejlépe v Olomouci, ale pokud budete mít odkaz i na nějaký ověřený eshop, tak také beru :)
Rozměr tak 35×35 nebo 40×40.
Chtěla bych něco tmavě hnědého s nějaký moderním vzorem, ale nemůžu na nic pořádného narazit. Byla jsem v Jysku, Kice, Mobelixu, atd.
Hlavně, aby ten materiál byl fakt kvalitní, nic umělého. A chtěla bych jen povlak.
Díky moc za případné reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6650
22.12.15 11:32

Zkuste e shop matějovský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.12.15 13:04

@Sasanecka a co si koupit nějakou hezkou potahovou látku, která ti bude ladit, a nechat si to u švadleny ušít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
22.12.15 13:11

@Martinik
Děkuji za tip, látky neumím kupovat 8), kdysi jsem zahlídla ve městě v galanterii nějaké látky, ale vzory docela nepěkné. Kde se to tak shání ještě, ty látky???
Chtěla jsem nějaký vzorek, jako třeba vlnky jen v rohu, příp. jen uprostřed, nebo něco jiného neutrálního, moderního, žádná zvířata nebo co je teď moderní.
Nechci jen jednobarevný polštář a zároveň ani ne moc přeplácaný, musí mi to prostě padnout do oka a to se zatím nikde nestalo. Navíc do tmavě hněda polštář je těžké něco sehnat, zatím se mi nazadařilo a abych pravdu řekla, nemám tolik času lítat všude možně a shánět to kdekoliv, kde bych na to narazila, náhodně :(

Jinak díky za tip na Scan a Matějovský, podívám se jakou mají nabídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
22.12.15 13:12

@Sasanecka líbí se mi roselike.cz (prodává i na MMB) a i na fler jich je dost na výběr (objednávala jsem nějaké na vánoce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.12.15 13:44

@Sasanecka potahové látky seženeš myslím v každém obchode s látkami, nevím, jestli máte Prior, tam bych řekla, že je výběr velký, i když konkrétně potahovku jsem nikdy nesháněla. Nebo si zkus do vyhledávače zadat potahové látky a vyjedou ti odkazy na prodejce, spousta má i eshop, takže bys mohla objednat přes internet. Třeba tohle by se ti nelíbilo?
 http://www.eshop.dekora.cz/…N-T-H-1493-T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný