Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte, máte někdo povlečení z bavlněného saténu? jaké je to? jak se pod tím spí? uvažuju nad tím.. ale nevím jestli do toho jít..
mám strašně ráda povlečení z damašku je to něco podobného?
Díky
Je to skvělé, mám od matějovského a je nádherně hebké. Ale je to spíš letní povlečení (ale já jsem zmrzlina, v zimě spím nejradši ve flanelu)
My ho měli a fuj, už to nechci
a to jinak satén miluju, ale bylo nám pod tím neútulno, zima a to jsem ho koupila právě na léto a když jsem převlékla do bavlny, tak to byl rozdíl jak blázen. ![]()
Je to měkčí než bavlna a spí se pod tím dobře, ale máme dvoje tmavé povlečení a hrozně se na oboje chytá bordel. Každý den to musím přejet válečkem a „odchlupatit“, takže za mě jen ve světlém provedení.
Příspěvek upraven 27.12.13 v 20:52
@Fikta joo s chlupama je to horsi.. Nastesti mame svetle…
Ale co je sikeny je flanel z toho to nejde ani vyklepat ![]()
@Cuddy píše:
Damasek je pro me mnohem prijemnejsi.
jo? takže je to něco jiného.. děkuji
@Anonymní píše:
jo? takže je to něco jiného.. děkuji
omlouvám se nějak se mi nastavil anonym..
Mam taky Matejovskeho (svetle) a parada, i po nekolika letech stale jako nove, spi se pod tim krasne. Ted jezisek nadelil i prosteradlo z bavlneneho satenu a taky prijemne. Damasek mi prijde takovy pevnejsi nebo jak to rict, stejne to neni, ale spi se mi dobre pod obema. Zima mi pod nim neni. Ve srovnani s obyc bavlnou je mekci.
My to koupili před lety a je to hodně chladivý materiál a vadilo mi, že se to na těch peřinách jakoby posouvá, prostě je to jak držka. ![]()
Damašek je pevnější. Ten mám taky ráda. My máme na zimu flanel a na léto krep.