Povlečení Matějovský

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
8.7.11 11:25

Prostěradla mám šité od babí z větších starších kusů, do postýlek na „nehody“ to zatím bohatě stačí.

Povlečení mám několik, froté i krep, malou dětskou velikost do postýlky i na toho většího, dostávají zabrat fest, a nemůžu si nijak stěžovat … :nevim: … jako „nové“ teda už nevypadají, to bych udat „jako nové“ nemohla, ale rozhodně to není v kategorii „onošené“ …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
8.7.11 11:28

my máme povlečení od Matějovskýho cca 3 roky a moc nebledne ani se nežmolkuje. Woolite používáme a pereme myslím na 50, ale tím si nejsem jistá :)

• Citovat
  • Upravit
11785
8.7.11 11:52

já mám bohužel špatnou zkušenost,koupila jsem si hodně barevné - černo-červeno-žluto-bílé a asi po třech vyprání pustily barvy trochu do sebe a to jsme prala podle návodu,naruby a v Persilu Color nebo tekutém na barevné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.7.11 12:28

Měli jsme od Matějovského do postýlky (troje různé večerníčky), žmolky se nedělaly, ale barvy bledly. Dospělácké postele bych u něj po této zkušenosti neriskla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
8.7.11 12:29

od Matějovského má dcera na velké posteli mickey mouse a je supr,má ho už 3 roky ,peru na ruby taky na 40 a barvičky jsou pořád krásné,jsem sním moc spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.7.11 12:36

taky máme..2dětský a 2 pro nás.. dětský máme chvíli,ty naše asi 3roky a je to nejlepsi povleceni,ktere jsme si kdy koupili. mame bavlnenysaten,ne extra zarivy barvy,spis prirodni. ale zadny zmolky ani nic podobnyho se mi na nich nedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
8.7.11 12:41

Holky a jaký je ten materiál bavlněný satén?Jednou jsem si koupila čistě saténový povlečení a moc mi to nesedělo-klouže to, studí atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.7.11 13:01
Stensa píše:
Holky a jaký je ten materiál bavlněný satén?Jednou jsem si koupila čistě saténový povlečení a moc mi to nesedělo-klouže to, studí atd…

Bavlneny saten je super. Praveze vubec nestudi. V lete te chladi a v zime by mel hrat. To ja nevim zda je pravda ale neni mi pod nim ani zim ani horko. Ale my mame od matejovskeho tu prikryvku 4rocni obdobi. Takze menim zimni,jarni a letni. My si teda nemuzeme stezovat.
Nepotrebuje moc zehleni a kdyz uz chces zehlit tak to jde strasne jednoduse. je krasny na dotek a strasen prijemny na spani, nestudi a neklouze :palec:
Ale nemel by se susit v susicce. Ja to teda nesusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.7.11 14:33

Bavlněný satén je moc příjemný, to co se tady občas prodává pod pojmem satén je umělina, která pak klouže, elektrizuje a vůbec stojí za houby. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
8.7.11 16:56

Povlečení od Matějovského máme dvoje pro děti.
3 roky večerníčka - vypadá pořád velmi dobře - skvěle. Letos jsem kupovala Horseland růžový - zatím taky naprostá spokojenost. Nežmolkuje, barvy nepouští. Peru obráceně, prášky střídám různé značky. Prostěradla máme jenom froté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.7.11 17:10

Ahoj,
já mám dvoje povlečení na dvě postele a dvě jersey prostěradla - jsem spokojená, barvy stejné a materiál taky, jako nové (mám cca 2 roky). Peru obráceně na 40°.

Ženský, a nekoupily jste „neoriginál“? Jen vím, že přímo firma upozorňovala na to, že se často na netu a po obchodech prodávají jejich „padělky“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16244
8.7.11 17:15
Pomka píše:
Ahoj,
já mám dvoje povlečení na dvě postele a dvě jersey prostěradla - jsem spokojená, barvy stejné a materiál taky, jako nové (mám cca 2 roky). Peru obráceně na 40°.Ženský, a nekoupily jste „neoriginál“? Jen vím, že přímo firma upozorňovala na to, že se často na netu a po obchodech prodávají jejich „padělky“ :think:

To je taky mozne. Na netu je spousta povleceni „matejovsky“ za polovicni cenu. My teda objednavali primo od nich na jejich strankach. Jak povleceni tak rucniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
8.7.11 17:18
Pomka píše: Ženský, a nekoupily jste „neoriginál“? Jen vím, že přímo firma upozorňovala na to, že se často na netu a po obchodech prodávají jejich „padělky“ :think:

Já mám povlečení přímo od Matějovského a barvy na Večerníčku nic moc… Pak mají děti ještě povlečení s obrázkem žirafy a to je taky parádní. Na Vánoce děti dostaly povlečení Cars a Disney princezny a to je zatím v pohodě 8-) Žmolky se nedělají na žádném. S povlečením pro dospělé jsem spokojená moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.7.11 19:18
Pomka píše:
Ahoj,
já mám dvoje povlečení na dvě postele a dvě jersey prostěradla - jsem spokojená, barvy stejné a materiál taky, jako nové (mám cca 2 roky). Peru obráceně na 40°.Ženský, a nekoupily jste „neoriginál“? Jen vím, že přímo firma upozorňovala na to, že se často na netu a po obchodech prodávají jejich „padělky“ :think:

My jsme to povleceni kupovali v Kice, tak snad to byl original za ty penize (1500 Kc na 2 postele). Zacinam premyslet, jestli to opravdu neni tim frote prosteradlem, ale nektere z vas je taky pouzivate a problem se zmolkama nemate :nevim: a upozornuji na to jen u bavl. satenu a flanelu, my mame bavlnu, tak nevim :think: K pristimu povleceni zkusim koupit jersey prosteradlo a uvidim, jestli bude rozdil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.7.11 19:19

A jeste se zeptam - komu vam to taky zmolkuje - mate zmolky taky jen na prikryvkach, nebo i na polstarich? My jen na prikryvkach, tak to treba fakt bude tim frote :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný