Povlečení Matějovský

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
8.7.11 19:48

Nebo to byl prostě špatný „kus“ :nevim: Vždycky se to můžeš stát… Podle mě se časem může opotřebit skoro všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
9.7.11 10:54

diky vsem za reakce :-) jeste bych se rada zeptala, jaky je rozdil mezi bavlnou deluxe a bavlnenym satenem? Jak na omak, tak na udrzbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
9.7.11 10:56

a co rikate na flanelove povleceni? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
28.7.11 09:57

holky a mate nekdo od Matejovskeho flanelove povleceni? Jak se v tom spi? Muze se prat na 60°C? Nestane se tomu nic? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
murkyfff
18.6.13 20:07

Ja mam flanel a bavlnu.. Peru na 60 a susim v susicce.. Po peti leyech jsou uplne v pohode.

• Citovat
  • Upravit
2.9.13 15:08

Povlečení Matějovský

My to máme doma taky Carmen6 :,( Nedoporučuju, mělo by být více kvalitnější, za ty peníze :,(. U nás se spíše osvědčilo povlečení od této firmy http://www.povleceni-luzkoviny.cz/…dle-rozmeru/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.10.13 10:02

slevy

Kdy mívá Mětějovský akce na povlečení? Dá se to nějak odhadnout? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.11.13 20:14

Uvažuji o koupi povlečení od Matějovského. Zajímalo by mě, jestli je dobré i jen to bavlněné nebo jestli se raději vyplatí koupit ty dražší verze (satén, deluxe, damašek..)? Chci to dát jako dárek k Vánocům a taky, aby to vydrželo, ale zase nechci jen do povlečení investovat přes 2.tisíce. Tak prosím někdo zkuste poradit :dance: děkuji mockrát..!
A ještě jedna otázka..flanelové povlečení je prosím jaké? My máme doma tuším jen klasické bavlněné a nedokážu si vybavit, jaké může být na omak flanelové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
21.11.13 20:17

Já měla bavlněné a byly super, teď jsem kupovala Dadku a Matějovský mi přijde o hodně lepší. I když já je kupovala před pěti lety, možná šli s kvalitou taky dolu, to netuším.
Flanel je takový měkký a hřejivý, děti z toho mívají třeba zimní pyžamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
21.11.13 20:26

@Michaela13 Máme flanel a je to dost teplé, na zimu super ale na léto to není. Maminka má krepové a taky je moc příjemné. A prostěradla jsou taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
21.11.13 21:07

Mame od nej bambus, nemuchla se tak. Spokojenost velka, mame i rucniky, osusky a jsou uzasne, dva roky pouzivane a vse stale jak nove.

Flanel je takova mekka, tepla latka, delaji se z ni kosile, nebo driv pyzamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.11.13 22:19

@Etcetera78 @Luisiana @LadyTommy Díky moc za odpovědi ;-)!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
21.11.13 22:27

Já kupovala synovi od Matějovského dvoje povlečení. Jedno bavlněné (Hledá se Nemo), kvalita nic moc, bya jsem z toho hodně zklamaná. Druhé s Krtečkem - bavlněný flanel, a musím uznat, že to je úplně super. Na léto to nebude, ale na chladnější měsíce je parádní.
Když uspávám syna a ležím s ním v posteli, tak je mi v tom jeho povlečení úplně krásně :palec:.
Takže @Michaela13 asi bych volila trochu kvalitnější materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
21.11.13 22:32

@Klarinetka1 Děkuju, každý názor mi pomůže k rozhodnutí ;) ještě jsem totiž objevila povlečení se značkou Smolka, který je levnější, než od Matějovského, ale asi nebude tak kvalitní, tak nejspíš sáhnu po nějaké lepší verzi od Matějovského, ať je to investice dlouhodobá a ne jen na rok..dva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
28.11.13 18:47

:mavam:
holky, a máte některá krepový flanel prémium od Matějovského? Jste spokojené?
A ještě opravdu se nesmí používat froté prostěradlo když máte flanelové povlečení od Matějovského? 8o já to totiž slyším (vidím) prvně 8o Dětem jsem kupovala minulý rok flanelové povlečení a měli froté prostěradlo a nezjistila jsem tedy žádné „vady“ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný