Povlečení Matějovský

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2539
28.1.21 23:02

@miniinka Kluci dostali k vanocum od babicky povleceni od Matejovskeho a ze by to bylo nejak super rict nemuzu. Jako mam doma mnohem lepsi kvalitu za mene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.2.21 19:29

Koupila jsem se povlečení od Matějovského před vánoci, a byla jsem zklamaná. Barvy nejsou tak hezké, jak na fotkách na jejich stránce. Mají sice dobré, že dá se upravit velikost povlaku na polštář, ale ten upravený povlak mám úplné jiného odstínu než povlak na přikrývku. Nechtěla jsem si přidělávat práci s reklamací, ale určitě si už nic od Matějovského nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.21 09:57

Taky jsem chtěla objednat dětské povlečení. Kamarádka mi řekla jak šla kvalita hodně dolů a prý se vyrábí snad v Turecku. Dříve jsem tam kupovala ale už je to dlouho.
anonym chodí sem kamarádka

• Citovat
  • Upravit
15474
28.3.21 10:12
@Anonymní píše:
Taky jsem chtěla objednat dětské povlečení. Kamarádka mi řekla jak šla kvalita hodně dolů a prý se vyrábí snad v Turecku. Dříve jsem tam kupovala ale už je to dlouho.
anonym chodí sem kamarádka

Nepozoruji, že by šla kvalita dolů a to obj jen u Matějovského.

A ten anonym fakt nechápu. Jak děcko ve školce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
28.3.21 10:48

Ja koupila jednou detske na zip, ktery se zacal rozjizdet asi pul roce pouzivani, jak u periny, tak u polstare. Za me je to celkem predrazeny, za zadnou extra kvalitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.22 11:45
@Šmoulice píše:
Nepozoruji, že by šla kvalita dolů a to obj jen u Matějovského.A ten anonym fakt nechápu. Jak děcko ve školce :roll:

kvalita úplně dolů taký jsem to měla hnusné povlečení

• Citovat
  • Upravit
40400
2.4.22 11:57
@Anonymní píše:
kvalita úplně dolů taký jsem to měla hnusné povlečení

@admin

Odtajnit anonyma, @Evajol poněkolikáté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný