Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@miniinka Kluci dostali k vanocum od babicky povleceni od Matejovskeho a ze by to bylo nejak super rict nemuzu. Jako mam doma mnohem lepsi kvalitu za mene.
Koupila jsem se povlečení od Matějovského před vánoci, a byla jsem zklamaná. Barvy nejsou tak hezké, jak na fotkách na jejich stránce. Mají sice dobré, že dá se upravit velikost povlaku na polštář, ale ten upravený povlak mám úplné jiného odstínu než povlak na přikrývku. Nechtěla jsem si přidělávat práci s reklamací, ale určitě si už nic od Matějovského nekoupím.
Taky jsem chtěla objednat dětské povlečení. Kamarádka mi řekla jak šla kvalita hodně dolů a prý se vyrábí snad v Turecku. Dříve jsem tam kupovala ale už je to dlouho.
anonym chodí sem kamarádka
@Anonymní píše:
Taky jsem chtěla objednat dětské povlečení. Kamarádka mi řekla jak šla kvalita hodně dolů a prý se vyrábí snad v Turecku. Dříve jsem tam kupovala ale už je to dlouho.
anonym chodí sem kamarádka
Nepozoruji, že by šla kvalita dolů a to obj jen u Matějovského.
A ten anonym fakt nechápu. Jak děcko ve školce ![]()
Ja koupila jednou detske na zip, ktery se zacal rozjizdet asi pul roce pouzivani, jak u periny, tak u polstare. Za me je to celkem predrazeny, za zadnou extra kvalitu.
@Šmoulice píše:
Nepozoruji, že by šla kvalita dolů a to obj jen u Matějovského.A ten anonym fakt nechápu. Jak děcko ve školce
kvalita úplně dolů taký jsem to měla hnusné povlečení
@Anonymní píše:
kvalita úplně dolů taký jsem to měla hnusné povlečení
Odtajnit anonyma, @Evajol poněkolikáté ![]()