Povlečení pro děti 10+

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anais Brno
15.11.23 08:05

Povlečení pro děti 10+

Probírá se tu kde co…
Potřebovala bych mláděti koupit nové povlečení…
Máte tipy na hezký nadčasový design a kvalitní materiál..
Co jsem koukala na osvědčené Matějovský, Scan Qilt, nic mě nezaujalo…
Zase nechci nějakou barevnou divočinu, aby to pár let vydrželo, ideálně zapínání na zip
Teď má tohle

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Parenicka
15.11.23 08:14

Mláděti?
to ma jako jedno povlečení? Nedelas z toho trochu vědu? :mrgreen: Jinak ja mam nejradeji mikroplysove

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
15.11.23 08:18

@Parenicka ano, má dvojici stejného povlečení. Stejně tak my s manželem… nehromadim doma kupy textilu.
Povlečení zůstává na posteli ustláno, takže by mělo ladit s interiérem… Ne být jako pěst na oko.

• Citovat
  • Upravit
Parenicka
15.11.23 08:23
@Anais Brno píše:
@Parenicka ano, má dvojici stejného povlečení. Stejně tak my s manželem… nehromadim doma kupy textilu.
Povlečení zůstává na posteli ustláno, takže by mělo ladit s interiérem… Ne být jako pěst na oko.

tak po snoopym uz je to asi jedno ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
15.11.23 08:26
@Parenicka píše:
tak po snoopym uz je to asi jedno ne :mrgreen:

Proč přispívas o diskuze, kde nemáš nic k tématu :nevim: špatný den :nevim:
Povlečení se Snoopym jsem mu kupovala ještě ve školce. Určitě lepší než dinosauři nebo bagry a jiné infantilní motivy…

• Citovat
  • Upravit
Nelahee
15.11.23 08:28

Vždycky jsem myslela, že děti budou mít rády třeba povlečení se svou oblibenou postavou z pohádek nebo zvířetem a tak. My máme zrovna kvalitní bavlnu na zip s tlapkovou patrolou. Tedy barevná divočina.
Pokud někdo chce něco co ladí s interiérem a nebude to barevné, tak ať koupí něco pro sebe, protože nebere ohled na dítě a jeho případné přání. A dítě je dítě a myslím, že je přirozené a celkem normální, že děti mají rady barevné infantilní obrázky. Na internetu toho najdeš hromadu i bez dotazů tady.

• Citovat
  • Upravit
Parenicka
15.11.23 08:29
@Anais Brno píše:
Proč přispívas o diskuze, kde nemáš nic k tématu :nevim: špatný den :nevim:
Povlečení se Snoopym jsem mu kupovala ještě ve školce. Určitě lepší než dinosauři nebo bagry a jiné infantilní motivy…
:mrgreen: snoopy neni infantilni? Zajimave
  • Citovat
  • Upravit
81479
15.11.23 08:31
@Parenicka píše:
Mláděti?
to ma jako jedno povlečení? Nedelas z toho trochu vědu? :mrgreen: Jinak ja mam nejradeji mikroplysove

A co by ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
15.11.23 08:31

@Anais Brno
Mám dobrou zkušenost s MK lůžkoviny. Povlečení je na zip, dobrý materiál, vždy je popsána přesná gramáž. Já tedy pro 10 letou už vybírám z kategorie povlečení pro dospělé. Né dětské povlečení. Mají nádherné vzory :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
15.11.23 08:32

Naše děti si vybrali sami, prostě jsme brouzdali po netu. Holka má pokoj sovičkový, takže jsme hledali povelčení se sovama. Kluk je sportovec, takže má povlečení s lyžařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5117
15.11.23 08:32
@Anais Brno píše:
Povlečení zůstává na posteli ustláno, takže by mělo ladit s interiérem... Ne být jako pěst na oko.

Ale tvuj interier nezname, tak jak muzeme radit? Ja povleceni vybiram podle zajmu ditete. Nektere dite bude chtit obycejne jednobarevne, jine zviratka, jine treba podle pc hry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
15.11.23 08:33

@kruel MK jsem tady viděla, ale nebyla jsem si jistá kvantitou. Je srovnatelné třeba s tím Matějovským?

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
15.11.23 08:34

@hani28 píšu, aby to nebyla divočina a nadčasové, stačí číst…, dle fotky snad vidíš stylizaci barev. I na spaní mám ráda světlejší barvy…

• Citovat
  • Upravit
1615
15.11.23 08:36
@Nelahee píše:
Vždycky jsem myslela, že děti budou mít rády třeba povlečení se svou oblíbenou postavou z pohádek nebo zvířetem a tak. My máme zrovna kvalitní bavlnu na zip s tlapkovou patrolou. Tedy barevná divočina.
Pokud někdo chce něco co ladí s interiérem a nebude to barevné, tak ať koupí něco pro sebe, protože nebere ohled na dítě a jeho případné přání. A dítě je dítě a myslím, že je přirozené a celkem normální, že děti mají rady barevné infantilní obrázky. Na internetu toho najdeš hromadu i bez dotazů tady.

Záleží na dítěti, moje dcera 10 let, už tak od 8 let nechce žádné barevné povlečení kde jsou postavičky a „infantilní“ vzory. Vybírá si jednouché kombinace třeba dvou barev…max. se vzory květin, hvězd, lístečků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
15.11.23 08:37

Děti mají tohle a náramná spokojenost. Kvalitní látka, zipy, příjemné.
 https://www.mkluzkoviny.cz/…force-lisky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný