Povlečení pro dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1629
23.10.15 10:38

@Kamikadze No to jsou takové ty chytré rady z knih, že až od roka atd… Já to dělám tak jak nám to vyhovuje a jak to cítím nebo jak jsem odkoukala od zkušenějších maminek v okolí a vše ok. :-) Oni všude radí od roka, aby se to dítě neusudilo jak se tam vrtí nebo tak. Polštář u nás byl vždy v pohodě, naopak musela mít vždy pod hlavou, jinak by se udusila zvratkami, kvůli problémům s jícnem. :-(

@Mar__tanka1983 No já ted koukala na to velké povlečení co mám a asi bude nejsnazší zkusit přešít ten velký potah na deku, snad to zmáknu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.10.15 11:48

Jestli si pouze MYSLÍŠ, že by se do velké peřiny zamotala, nejprve bych to vyzkoušela. Protože jednak budeš třeba překvapená, že jí je šumák, jakou má peřinu a dvak ti to pak ušetří čas a peníze s vymýšlením atypického rozměru kompletu ložního prádla. Menší deku do postýlky k miminu a je to, nebo jestli se bojíš dát deku miminu, tak tu malou dej zatím do skříně. Podle mě je zbytečný v tuhle chvíli vymýšlet kejkle kolem spaní, když ta starší během pár neděl se může najednou začít zvládat v noci i přikrývat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabča.chocholouch
20.10.21 20:31

Ahojky, já jsem kupovala synovi povlečení tady z téhle stránky https://kidsparadise.cz/…erry-fabrics kupuju tam i hračky a další různé věci ale naposledy jsem koupila povlečení. Je super, kvalitní a moc krásný :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4