Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Kamikadze No to jsou takové ty chytré rady z knih, že až od roka atd… Já to dělám tak jak nám to vyhovuje a jak to cítím nebo jak jsem odkoukala od zkušenějších maminek v okolí a vše ok.
Oni všude radí od roka, aby se to dítě neusudilo jak se tam vrtí nebo tak. Polštář u nás byl vždy v pohodě, naopak musela mít vždy pod hlavou, jinak by se udusila zvratkami, kvůli problémům s jícnem. ![]()
@Mar__tanka1983 No já ted koukala na to velké povlečení co mám a asi bude nejsnazší zkusit přešít ten velký potah na deku, snad to zmáknu ![]()
Jestli si pouze MYSLÍŠ, že by se do velké peřiny zamotala, nejprve bych to vyzkoušela. Protože jednak budeš třeba překvapená, že jí je šumák, jakou má peřinu a dvak ti to pak ušetří čas a peníze s vymýšlením atypického rozměru kompletu ložního prádla. Menší deku do postýlky k miminu a je to, nebo jestli se bojíš dát deku miminu, tak tu malou dej zatím do skříně. Podle mě je zbytečný v tuhle chvíli vymýšlet kejkle kolem spaní, když ta starší během pár neděl se může najednou začít zvládat v noci i přikrývat ![]()
Ahojky, já jsem kupovala synovi povlečení tady z téhle stránky https://kidsparadise.cz/…erry-fabrics kupuju tam i hračky a další různé věci ale naposledy jsem koupila povlečení. Je super, kvalitní a moc krásný ![]()