Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojda, prosím o radu… V prosinci bude malé 6 měsíců a nevím kam s ní. Do teď byla na gauči, ale začíná se otáčet. Bohužel máme přízemní byt, takže od podlahy chladno… Máte někdo nějaké nápady krom další postýlky do obýváku?! Napadl nás dětský bazének a vyložit dekou, ale ten asi stejné nemá nafukovací i dno, což?! Děkuji moc.
@Leha82 Nafukovací dno nemá… jediný co mě teď napadlo, tak vypodložit ho karimatkou…ale i tak ![]()
Dite potrebuje na zem, aby se mohlo rozvijet. V zime se mi tu plazily prvni i druhy syn, mame plovoucky, jsem v domku. Meli na sobe vlneny kamase, body a mikinku a nikdy jim nic nebylo
@Leha82 píše:
Ahojda, prosím o radu… V prosinci bude malé 6 měsíců a nevím kam s ní. Do teď byla na gauči, ale začíná se otáčet. Bohužel máme přízemní byt, takže od podlahy chladno… Máte někdo nějaké nápady krom další postýlky do obýváku?! Napadl nás dětský bazének a vyložit dekou, ale ten asi stejné nemá nafukovací i dno, což?! Děkuji moc.
pěnové puzzle a pořídit koberec, vykašlat se na „dyzajn“ a přežít dva tři roky s kobercem
Měli jsme v obýváku cestovní postýlku. Když začala cestovat po postýlce, tak jsme koupili pěnové puzzle a na to dali deku. A když bylo už pěkně a malá byla už vetší, tak využívala jen tu puzzle. Zima jí nebyla. kupovali jsme postýlku na chalupu. Ale jinak bych volila spíše ohrádku.
My máme pěnové puzzle. Na ně můžeš dát ještě deku. Ale až se ti bude plazit a lézt tak ti stejně poleze po celým bytě koberec nekoberec.
Mame taky chladno od zeme, syn uz lozi, mame parkety, davam mu mikinku a teplejsi teplaky nebo pod tensi teplaky jakoby leginy. Ma i penove puzzle, velke, ale stejne tam neni a vali se tam jen hracky.
@Leha82 Víc oblíct a položit na zem. Nejdřív na deku a pak až se začne hýbat, tak už to bude jedno, protože bude furt někde mimo
jinak pozor, dětem se hůř prokrvují končetiny, takže ač mají třeba studené ručičky, vůbec to nemusí znamenat, že je jim zima.
Dítě i v tom bazénku neudržíš… Musí a chce se pohybovat všude, dostaly obě punčocháče, tepláky, body s dlouhym a vestu…neřešila jsem koberec, deky,…stejně na tom bylyprvní dvě minuty..
Trochu ho přioblečeš, a prostě na zemi, my jsme měli aspon pro začátek po celým obýváku velký pěnový puzzle, než se pořádně rozlítal, pak už to bylo stejně jedno.
Přesně tak, pěnový puzzle, na to deka a dítě oblíknout… Nafukovací bazének nafukovací dno nemá a ani bys jí na nafukovacím dně mít nemohla, umíš si představit, jak se dítě bude vzpírat, otáčet atd. na nafukovací matraci? To přeci nejde
.