Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně pásů u autosedačky MaxiCosi Tobi. Rodiče ji mají v autě jako druhou autosedačku, používá se párkrát do měsíce, pořizovaná z druhé ruky. Nyní jsem přišla na to, že když dceru upoutám a pásy utáhnu, aby je měla správně, stačí za pásy lehce zatáhnout a povolí se. Po utažení by ale měly držet pevně připnuté, jako u naší hlavní sedačky Romer King II LS. Snad to popisuji správně a pochopíte to. Nemá někdo radu jak to opravit, pokud to lze? Měl někdo stejný problém? Moc děkuji za odpovědi.
Nám se to taky časem tak „vyčvachtalo“. Sedačky jsem se zbavila. Bez pořádně utažených pásů už neměla smysl ![]()
@kacka52 zkus nějaký servis, ale taky bych se jí radši zbavila, když blbne.
To jste mě moc nepotěšili, je kupovaná před cca 2 měsíci
Naštěstí nebyla tak drahá, ale stejně. Myslela jsem si, že tam stačí něco třeba utáhnout a bude to v pohodě. Zkusím ještě ten servis a uvidíme. Když to nepomůže tak půjde do sběru a je to.
Ještě se zkusím zeptat odborníka. @steeve nevíte, prosím, zda by se s tím dalo něco dělat? Opravit?
@kacka52 píše:
To jste mě moc nepotěšili, je kupovaná před cca 2 měsíciNaštěstí nebyla tak drahá, ale stejně. Myslela jsem si, že tam stačí něco třeba utáhnout a bude to v pohodě. Zkusím ještě ten servis a uvidíme. Když to nepomůže tak půjde do sběru a je to.
To asi znamená, že byla z druhé ruky? Nám se to začalo uvolňovat asi po 3 letech..přesně nevím.
@PetiteFillette Ano z druhé ruky na mimibazaru. Je na občasné použití, rozhodně v ní dcera nejezdí denně. Mám takový pocit, že to dělá od začátku, ale jak v ní jela málo tak jsem tomu věnovala pozornost až teď
Moje hloupost, co nadělám. Pokud to nevyřeší servis tak půjde pryč, nedá se nic dělat ![]()
@kacka52 pošlete to na servis, zásah do pásů je zásah do bezpečnosti, ať je to raději zkontrolováno servisem