Povolené pásy u autosedačky

4315
13.4.15 15:01

Povolené pásy u autosedačky

Ahoj, potřebovala bych poradit ohledně pásů u autosedačky MaxiCosi Tobi. Rodiče ji mají v autě jako druhou autosedačku, používá se párkrát do měsíce, pořizovaná z druhé ruky. Nyní jsem přišla na to, že když dceru upoutám a pásy utáhnu, aby je měla správně, stačí za pásy lehce zatáhnout a povolí se. Po utažení by ale měly držet pevně připnuté, jako u naší hlavní sedačky Romer King II LS. Snad to popisuji správně a pochopíte to. Nemá někdo radu jak to opravit, pokud to lze? Měl někdo stejný problém? Moc děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
13.4.15 15:12

Nám se to taky časem tak „vyčvachtalo“. Sedačky jsem se zbavila. Bez pořádně utažených pásů už neměla smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
13.4.15 15:14

@kacka52 zkus nějaký servis, ale taky bych se jí radši zbavila, když blbne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
13.4.15 16:57

To jste mě moc nepotěšili, je kupovaná před cca 2 měsíci :roll: Naštěstí nebyla tak drahá, ale stejně. Myslela jsem si, že tam stačí něco třeba utáhnout a bude to v pohodě. Zkusím ještě ten servis a uvidíme. Když to nepomůže tak půjde do sběru a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
13.4.15 16:59

Ještě se zkusím zeptat odborníka. @steeve nevíte, prosím, zda by se s tím dalo něco dělat? Opravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.4.15 17:26
@kacka52 píše:
To jste mě moc nepotěšili, je kupovaná před cca 2 měsíci :roll: Naštěstí nebyla tak drahá, ale stejně. Myslela jsem si, že tam stačí něco třeba utáhnout a bude to v pohodě. Zkusím ještě ten servis a uvidíme. Když to nepomůže tak půjde do sběru a je to.

To asi znamená, že byla z druhé ruky? Nám se to začalo uvolňovat asi po 3 letech..přesně nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
13.4.15 17:52

@PetiteFillette Ano z druhé ruky na mimibazaru. Je na občasné použití, rozhodně v ní dcera nejezdí denně. Mám takový pocit, že to dělá od začátku, ale jak v ní jela málo tak jsem tomu věnovala pozornost až teď :roll: Moje hloupost, co nadělám. Pokud to nevyřeší servis tak půjde pryč, nedá se nic dělat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
14.4.15 07:28

@kacka52 pošlete to na servis, zásah do pásů je zásah do bezpečnosti, ať je to raději zkontrolováno servisem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí