Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahooj holky, chci se zeptat, malá se mi hrozně rozčiluje v autosedačce. Úplně se propíná a vzteká se. Máme maxi cosi cabriofix a už jsem musela vyndat tu vložku, malé jsou 3 měsíce, 6kg… Myslíte, že to je tou autosedačkou nebo jen se jímobecně nelíbí ta poloha nebo co?… Dost mě to mrzí, jelikož cestování kamkoliv je křeč ![]()
Díky ahooj
Máte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi CabrioFix@Vanocnikarolinka to nebude sedačkou. Jsou děti, které prostě cestování nemají rády.
@Vanocnikarolinka tu vložku jsem vyndala možná ještě daleko dřív, a le tohle sedačkou nebude…
@Vanocnikarolinka může jí vadit poloha, třeba jané dělá autosedačku matrix, ta je polohovací.. nebo třeba britax má takovou korbu, co se dává na zadní sedadlo v autě a dítko jezdí v leže…
@Vanocnikarolinka Sedačkou to nejspíš nebude, i když u nás výměna malinko pomohla, ale měnili jsme Casualplay (která byla polohovací, ale musela se od nějakých kg dát víc do sedu a to byla opravdu divná poloha…) právě za Maxi Cosi Cabriofix:-)) v té jsem měla pocit, že je spokojenější. Ale taky to nebyla zrovna cestovatelka a v autě většinou řvala. Nedá se nic dělat, ne každé dítě jízda v autě zrovna uspává, některé děti tam řvou, nelíbí se jim, že se nemůžou pohybovat atd. cestování u nás bylo utrpení až tak do roka, kdy jsme pořídili DVD přehrávač a byl pak už většinou klid… (DVD + svačinky, u nás to doteď jinak nejde…)
Hm hm hm… Vite co mii prijde? Ze ma jakoby zakrcenou hlavu a bradickou se dotyka hrudnicku, jakoby moc do klubicka… Ale to by asi nevyrabeli ze, kdyby to byl problem
@Vanocnikarolinka hele tohle vajíčko mám už na 4. dítě…
rozhodně ten skon sedu je v pořádku…