Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@ontar píše:
A za co zabanovaný? Za pravdu?
Za jakou pravdu? Tenhle web slouží maminkám, které potřebují poradit, číst to nemusíš a lézt sem vůbec nemusíš. Patrně jsi nikdy takové problémy neměl a nic takového řešit nemusel, tak si to absolutně nedokážeš představit.
@Zoe1 píše:
Za jakou pravdu? Tenhle web slouží maminkám, které potřebují poradit, číst to nemusíš a lézt sem vůbec nemusíš. Patrně jsi nikdy takové problémy neměl a nic takového řešit nemusel, tak si to absolutně nedokážeš představit.
Co se čertíš holčino? To se máme všichni při problémech s prdem tvářit, jak na státním pohřbu? Tak můj příspěvek nečti a radši něco zakladatelce poraď, co s prdem…
@ontar Priznej se ze mas taky problemy s prdikama? Proto tě toto tema zajima… ![]()
@ontar píše:
Co se čertíš holčino? To se máme všichni při problémech s prdem tvářit, jak na státním pohřbu? Tak můj příspěvek nečti a radši něco zakladatelce poraď, co s prdem…
Kdyby to byl prd o nic nejde. Miminka se bolesti svijeji a krici. Nemohou spat a proto pak o to vic krici. Neni to otazka par dnu ale mesicu. V tom obdobi to neni prochazka ruzovym sadem.
Dáváte Vigantol? Bylo mi doporučeno přejít na jiného výrobce téhož vitamínu, Vigantol prý prdíky zhoršuje.
@ontar píše:
Však až budeš mít jednou děti, tak to pochopíš… ono není nic pěknýho na tom vidět jak malý miminko trpí a ty mu nedokážeš nijak pomoct a jestli máš problémy s prdama, tak na dospělýho asi nebude působit to samý, co na malý děti, to si budeš muset založit svoje téma ![]()
@Zoe1 píše:
Taky jsem si myslela, jestli není alergická na laktózu, jenže ona měla pořád jen zácpy, vůbec se nevyprazdňovala a bylo mi řečeno, že kdyby byla alergická, tak by to bylo naopak, že by trpěla na průjem, navíc u nás to definitivně přestalo po pátém měsíci. Trpěla vaše na průjmy?
Ne, průjem neměla. Kromě bolesti bříška a věčně nejspokojeného dítěte na to nic neukazovalo ![]()
@Zoe1
S tou stolicí to u dcery bylo právě spíš, že na velkou ji to nešlo
průjem teda neměla ani nahodou a laktoza to byla na 100% takže asi ne vždy to tak je ![]()
A za co zabanovaný? Za pravdu?