Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky. Dělala sem si včera test intimed a vyšel slaboučký duch a dnes kolem 15h Mamatest test. Myslíte, že by to mohlo být pozitivní? 9 let mimi nešlo a nyní s novým partnerem toto. Moc chceme prcka. MS má dojít zítra. Děkuji za odpovědí
Ano, pozitivní. Pardon, ale stačí si přečíst návod a věděla byste ![]()
Za pár dní zkuste digitální a bude to jisté.
No návod znám. Ale nevěřila sem vlastním očím, když to na mě vykouklo dá se říct okamžitě
Cca týden je mi na zvracení. Tak to nejspíš vyšlo.
@Petrasekk hezká druhá čárka, žádný duch 🙂 potichounku gratuluji, jak se cítíte? Něco neobvyklého? ![]()
Manu31 Cítím se tak, že je mi neustále nevolno, občas točení hlavy a bolestivá prsa. Jinak neobvyklé je to celkově všecko 🙂. U jediné dcery před 13 lety mě nebylo vůbec nic aji ms jsem měla. Těhu jsem zjistila čistě náhodou testováním ze srandy s kamarádkou a okamžitě dálnice jak blázen a u dr o 2 týdny později, že jsem v 9 týdnu 😁.
@Petrasekk to muselo být překvápko 😁 ikdyz já to taky vlastně zjistila náhodou 🤣 kamarádka (kterou jsem tak předtím půl roku neviděla) mi řekla, že vypadám jinak, tak těhotně a já se jí vysmála, doma mě to pak nedalo a šla koupit test. Měla jsem tam dálnice a vůbec jsem nechápala, že jsem nic nepoznala, byla jsem nějak +-6tt
Držím palečky ať je vše v pořádku
@Manu31 děkuji. To si měla taky veselé zjištění 😁 Snad bude vše ok.
Tak holky test zesiluje.
Dnes u Dr něco vidět bylo, ale je prý moc brzo, tak mě brala krev na HCG a v pátek volat na výsledky a za 14 dní ultrazvuk.
@JancaS84 Volala sem tam, že mě objedná tak za 2-3 týdny a objednala mě hned no.byla sem tam ve středu.