Pozitivní protilátky

53
24.11.10 09:14

Pozitivní protilátky

Ahojky holky!
Jsem na začátku 12. týdne těhotenství a doktorka mi sdělila, že mám pozitivní protilátky. Rh+, krevní skupina A.
Zítra mám jít na další kontrolní odběr.
Máte někdo zkušenosti a co mě čeká dál?
Díky Radulina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56772
24.11.10 09:19

Nemáš spíš Rh-. Já chodila na testy protilátek, protože jsem Rh-. Ale naštěstí ani u jednoho z dětí mi nevyšly pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.11.10 09:25

Ne opravdu mám Rh pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
24.11.10 09:27

Taky jsem Rh+ a měla jsem pozitivní protilátky. Nic moc extra se nedělo, jen víc sledovali :wink: Zjistilo se to ale až na posledním odběru ve 30tt. Do té doby to bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.11.10 09:52

Také mám po potratu pozitivní protilátky a KS B+.Zatím mi dělali odběr ještě ve 20 a 30tt,dostala jsem kartičku z transfuzky,že když bych musela dosela dostat krev,tak jen upravenou.Jinak zatím nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.11.10 09:38

Ahoj holky!
Tak jsem byla dneska ráno na kontrolním odběru a sestra mi sdělila,když bude pozitivní tak budu muset jezdit do speciální poradny do Prahy.
Nevíte náhodou do jaké nemocnice se jezdí???
Díky R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
30.11.10 09:32

Ahoj, mě to zjistili taky, jsem O+ a manžel B+, jezdím každý měsíc na odběry krve, doktor říkal, že to není nic vážneho, jen je velká pravděpodobnost, že malý bude mít novorozeneckou žloutenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.12.10 14:47

Ahoj holky, všechny Vás zdravím. Já mám A- a můj manžel A+. Obě naše holčičky mají krev po něm, tedy A+. První těhotenství bylo celkem dobré, výskyt protilátek v zanedbatelné míře. Podruhé už to bylo horší, ale ležet v nemocnici jsem nemusela. Jen jsem chodila pořád na odběry krve a hlídali mě. Taky mě nenechali právě kvůli tomu přenášet, měla jsem termín 4.12. a porod mi vyvolali večer 8.12. Katuška byla v pořádku. Po obou porodech mi píchli injekci s anti D globulinem.
Pravdou je, že při každém dalším těhotenství je riziko většího výskytu větší. No, tak uvidíme, jsem potřetí těhotná v 8tt, uvidíme. :-D
Ale nebojte se, doktoři to pohlídají. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.12.10 14:48

…, ale o žloutence mě nikdo neinformoval. Neměla ji ani jedna dcerka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí