Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky byla jsem na screeningu-a vyšel pozitivní
riziko 1:35 na DS takže za 3 týdny jdu na odběr plodové vody-měla jste některá podobný výsledek a vše bylo OK??? díky za každou odpověď-celý den jsem probrečela
Zapoměla jsem dodat-že projasnění šíjové=2.2mm a kůstka nosní přítomna-dr říkal že UZ vypadá v pořádku ale krev prý špatná-nevím ale hodnoty-jen co jsem vyčetla ze zprávy PAPP-A=0.26mIU/ml=0.19MoM F HCG-30,20ng/ml=1.15MoM
To ještě nic neznamená. Znám případ kdy holka měla DS 1:4 a narodil se zdraví kluk. To číslo vyjadřuje že každé tvoje 35 miminko může mít DS. Bude to dobrý uvidíš. Nebreč zatim neni proč. Dej si čokošku
at se ti trošku vyplaví endorfiny ![]()
Jaký to je velký UTZ? I. nebo II.? Mrknu schválně na svoje hodnoty, jestli chceš
Ahoj, houby se v těch číslech vyznam
Příspěvek upraven 25.01.14 v 18:35
Já ti sice neporadím, ale teď čekám na výsledky krve a pak jdu na utz a musím říct že takhle nervní sem ještě snad nebyla…mam strach aby vše bylo v pořádku =(
mysli pozitivně a hlavně snaž se být v klidu, kvůli malýmu…i když se to hezky říká, já vím…
@dani24687 píše:
Jaký to je velký UTZ? I. nebo II.? Mrknu schválně na svoje hodnoty, jestli chceš
Tohle se dělá v prvním.
@pandora píše:
To ještě nic neznamená. Znám případ kdy holka měla DS 1:4 a narodil se zdraví kluk. To číslo vyjadřuje že každé tvoje 35 miminko může mít DS. Bude to dobrý uvidíš. Nebreč zatim neni proč. Dej si čokoškuat se ti trošku vyplaví endorfiny
děkuju moc no strach tam je šílený ale ty výsledky krve se mi nějak nezdají-když jsem byla u DR tak sestra říkala že výsledky krve OK a tohle??no musím doufat že mimčo bude OK
No to máš krááásný výsledky no asi ta první hodnota??u mě??nevím
Jo a prosím tě kolik ti je?
Příspěvek upraven 25.01.14 v 18:35
@Seizdra píše:
Tohle se dělá v prvním.
Jo, tak já mám čísla PAPP-A 3,7iu/L, 1,39Mom, NT rozměr 1,5mm, 0,94Mom, kost přítomna, riziko M.DOWN nižší než 1 z 100.000 ale taky ničemu v tom nerozumím
@elenkazed píše:
Já ti sice neporadím, ale teď čekám na výsledky krve a pak jdu na utz a musím říct že takhle nervní sem ještě snad nebyla…mam strach aby vše bylo v pořádku =(
mysli pozitivně a hlavně snaž se být v klidu, kvůli malýmu…i když se to hezky říká, já vím…
držím pěstičky ať nemusíš zažít ten stres co zažívám já ![]()
@evulis píše:
Jj je mi 36let
Tak to by mohl být klidně celej ‚kámen úrazu‘. Teď jestli třeba nadváha a tak, tak jsme pomalu doma ![]()