Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, najde se nějaká těhotná maminka (Jihočeský kraj) co bude mít termín v březnu?
Co máte už připraveného, nakoupeného pro malinkou nebo maličkého a jakou kosmetiku pro drobečka respektujete(příbuzní rádi používají Nivea Baby). A co třeba předporodní kurzy, myslíte si že je to zbytečné nebo ne? (Za každou radu budu moc ráda). Předem díky
![]()
Ahoj, já mám TP až v dubnu, ale jsem jihočeský kraj
Já mám koupeno vše kromě jednorázových plenek a ubrousků. Kosmetiku mám šampon od Johnsona (budu používat zřídkakdy),koupím jen nějaký olej na koupání a olejíček Avril modrý
Mastičku na zadeček rybilku a sudocrem. Nic víc asi pořizovat nebudu. Předporodní kurz se mi zdá zbytečný a tak na něj nejdu ![]()
Já si myslím že je to taky zbytečný ten kurzík
ale zase někdo říká jak mu hodně pomohlo
. Já už mám taky všechno:) Jenom nám chybí takové ty maličkosti hračky, hrací dečka. Já jinak kosmetiku mám tu Nivea Baby. Na Johnsna pomalu každý nadáva ale sami uvidíte každý to má jiný. ![]()
Ahoj, já mám TP až na přelomu květen/červen a nemám ještě vůbec nic ![]()
A hlavně ani netuším co vlastně budu potřebovat ![]()
Já mám nejbližší kurzy daleko a přítel není vždycky doma, takže by to u mě stejně nepřipadalo v úvahu, abych se přes hodinu trmácela autobusem tam a hodinu zpátky
Hrací deku a vibrující lehátko chci koupit až po porodu, chrastítka dorazily včera
To jo, uvidí se jestli to bude malému vyhovovat, kdyžtak koupíme něco jiného ![]()
@Lindsay15 píše:
Já mám nejbližší kurzy daleko a přítel není vždycky doma, takže by to u mě stejně nepřipadalo v úvahu, abych se přes hodinu trmácela autobusem tam a hodinu zpátkyHrací deku a vibrující lehátko chci koupit až po porodu, chrastítka dorazily včera
To jo, uvidí se jestli to bude malému vyhovovat, kdyžtak koupíme něco jiného
@Leontine píše:
Ahoj, já mám TP až na přelomu květen/červen a nemám ještě vůbec nic
A hlavně ani netuším co vlastně budu potřebovat
Já jsem spoustu věcí našla na internetu ![]()
@Leontine píše:
http://www.babyonline.cz/…nstvi/vybava
je toho fůra na netu.
@Leontine píše:
http://www.postylky-postele.cz/…ki/1366.html tady máš ještě stránky na kočárky (objednávali jsme zrovna tento v jiné barvě a došel v pořádku) Myslím si že je cena i přijatelná
a postýlku s této stránky mám také http://www.postylky-postele.cz/…os/1644.html . ![]()
@blackulka Tak zrovna kočárek už mám ![]()
Jako jediný.
Já spoléhám hlavně na babičky a tetičky, ony poradí a něco i určitě nakoupí ![]()
@blackulka Asi tak
Stejně miminko bude jen spát a jíst ze začátku, tak proč to nekoupit až potom ![]()
@Leontine píše:
@blackulka Tak zrovna kočárek už mám
Jako jediný.
Já spoléhám hlavně na babičky a tetičky, ony poradí a něco i určitě nakoupí
Určitě ti poradí
a určo i něco koupí
v Baby Centrumu v ČB jsou moc krásné věci
od oblečení až nevím co
Je to trošku dražší. Nechali jsme tam velkou pálku ale taky jsme tam kupovali všechno od fusáku až po přebalovací pult:) Prodavačky se vším pomůžou a poradí ![]()
@Lindsay15 píše:
@blackulka Asi takStejně miminko bude jen spát a jíst ze začátku, tak proč to nekoupit až potom
No právě ![]()
@Lindsay15 píše:
@blackulka Asi takStejně miminko bude jen spát a jíst ze začátku, tak proč to nekoupit až potom
Ale už se moc těším na malou
čekáš taky holčičku nebo kluka ![]()