Těhotné maminky prvorodičky :)

91
17.1.13 12:33

Těhotné maminky prvorodičky :)

Ahojky, najde se nějaká těhotná maminka (Jihočeský kraj) co bude mít termín v březnu? :) Co máte už připraveného, nakoupeného pro malinkou nebo maličkého a jakou kosmetiku pro drobečka respektujete(příbuzní rádi používají Nivea Baby). A co třeba předporodní kurzy, myslíte si že je to zbytečné nebo ne? (Za každou radu budu moc ráda). Předem díky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lindsay15
17.1.13 12:52

Ahoj, já mám TP až v dubnu, ale jsem jihočeský kraj ;) Já mám koupeno vše kromě jednorázových plenek a ubrousků. Kosmetiku mám šampon od Johnsona (budu používat zřídkakdy),koupím jen nějaký olej na koupání a olejíček Avril modrý ;) Mastičku na zadeček rybilku a sudocrem. Nic víc asi pořizovat nebudu. Předporodní kurz se mi zdá zbytečný a tak na něj nejdu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
91
17.1.13 12:58

Já si myslím že je to taky zbytečný ten kurzík :) ale zase někdo říká jak mu hodně pomohlo :nevim:. Já už mám taky všechno:) Jenom nám chybí takové ty maličkosti hračky, hrací dečka. Já jinak kosmetiku mám tu Nivea Baby. Na Johnsna pomalu každý nadáva ale sami uvidíte každý to má jiný. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.1.13 13:03

Ahoj, já mám TP až na přelomu květen/červen a nemám ještě vůbec nic :lol:
A hlavně ani netuším co vlastně budu potřebovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
17.1.13 13:03

Já mám nejbližší kurzy daleko a přítel není vždycky doma, takže by to u mě stejně nepřipadalo v úvahu, abych se přes hodinu trmácela autobusem tam a hodinu zpátky :zed: Hrací deku a vibrující lehátko chci koupit až po porodu, chrastítka dorazily včera :kytka: To jo, uvidí se jestli to bude malému vyhovovat, kdyžtak koupíme něco jiného :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
91
17.1.13 13:06
Když to má přijít tak to přijde :lol:. Jsou to asi zbytečně utracený peníze. ;) po porodu to koupit? To není špatný nápad :)))!!!
@Lindsay15 píše:
Já mám nejbližší kurzy daleko a přítel není vždycky doma, takže by to u mě stejně nepřipadalo v úvahu, abych se přes hodinu trmácela autobusem tam a hodinu zpátky :zed: Hrací deku a vibrující lehátko chci koupit až po porodu, chrastítka dorazily včera :kytka: To jo, uvidí se jestli to bude malému vyhovovat, kdyžtak koupíme něco jiného :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 13:08
@Leontine píše:
A hlavně ani netuším co vlastně budu potřebovat :think:

Já jsem spoustu věcí našla na internetu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 13:10
@Leontine píše:

http://www.babyonline.cz/…nstvi/vybava :) je toho fůra na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 13:16
@Leontine píše:

http://www.postylky-postele.cz/…ki/1366.html tady máš ještě stránky na kočárky (objednávali jsme zrovna tento v jiné barvě a došel v pořádku) Myslím si že je cena i přijatelná :) a postýlku s této stránky mám také http://www.postylky-postele.cz/…os/1644.html:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
17.1.13 13:27

@blackulka Tak zrovna kočárek už mám :)
Jako jediný.
Já spoléhám hlavně na babičky a tetičky, ony poradí a něco i určitě nakoupí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
17.1.13 13:34

@blackulka Asi tak :lol: Stejně miminko bude jen spát a jíst ze začátku, tak proč to nekoupit až potom ;)

• Citovat
  • Upravit
91
17.1.13 13:36
@Leontine píše:
@blackulka Tak zrovna kočárek už mám :)
Jako jediný.
Já spoléhám hlavně na babičky a tetičky, ony poradí a něco i určitě nakoupí :jazyk:

Určitě ti poradí :) a určo i něco koupí :)) v Baby Centrumu v ČB jsou moc krásné věci :) od oblečení až nevím co :) Je to trošku dražší. Nechali jsme tam velkou pálku ale taky jsme tam kupovali všechno od fusáku až po přebalovací pult:) Prodavačky se vším pomůžou a poradí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 13:37
@Lindsay15 píše:
@blackulka Asi tak :lol: Stejně miminko bude jen spát a jíst ze začátku, tak proč to nekoupit až potom ;)

No právě :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 13:37
@Lindsay15 píše:
@blackulka Asi tak :lol: Stejně miminko bude jen spát a jíst ze začátku, tak proč to nekoupit až potom ;)

Ale už se moc těším na malou :) čekáš taky holčičku nebo kluka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
17.1.13 13:44

@blackulka My budeme mít chlapáka :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat