Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky prosim je bezpecne v tehu uzivat tyto zavadeci cipecky, jak dlouho jste zavadely??Mam je na vytok ktery sem mela jen dvakrat nebyl ale urcite kvasinkovy, snazim se vyvarovat lekum a furt my neco cpou stejne…:-) jsem v 18 tt s dvojcatky…
Ahoj bezpečné to je, taky jsem tyhle globule používala během těhotenství a malá je naprosto zdravá:-))
Jestli to ti dal dr, kterej o těhu ví, tak to má určite ověřený, že to neublíží. Nebála bych se, mně teď dal taky clotrimazol.
Mudra mi je napsala na zacatku tehu, abych je mela doma jako prvni ppmoc. Bezpecne jsou. Pokud mas potize a davaji ti jine leky, brala bych je, zanety a infekce jsou nebezpecne.
@jizvíková no právě já žádnou mykoozu nemám říkal že skrz ten výtok že my to dá na desinfekci akorát nevím na kolik dní to mám užívat když právě nemám problémy???
Díky za infooo
@mysule87 píše:
@jizvíková no právě já žádnou mykoozu nemám říkal že skrz ten výtok že my to dá na desinfekci akorát nevím na kolik dní to mám užívat když právě nemám problémy???Díky za infooo
vyuzivat ten balicek, kazdy vecer jednu globuli, jinak je dobry si vzit maly tampon po zavedeni, protoze ti vsecchno nevytece a v noci to zustane v tom tamponu, takze ucinna latka stale funguje
@Háta_x píše:
@jizvíková Tampon v tehu vubec
ja to mela doporucene od gyndarky, na tamponu neni nic zavadneho
Ahojte! Dneska mi Dr. napsal na výtok vaginální kuličky Globulus, ale nic mi k nim neřekl (a mě nenapadlo se zeptat…
) Jak dlouho jste je měly užívat? Je jich tam 10, v příb. letáku se píše 6-10 dní, tak jestli by stačilo těch 6 dní..
A taky by mě ještě zajímalo, jestli můžu mít sex, když je budu zavádět
Mám zhruba 4 týdny do TP, tak bych si s přítelem ještě chtěla něco užít, než přijde šestinedělí a bůh ví, jak to bude po něm
Díky všem za radu ![]()
@Spajee Já je brala asi 7 dní
ale úlevu jsem pocítila už 2. den. S tím sexem - my to na konci už nevydrželi, ale radši jsme použili ochranu
určitě prvních pár dní bych to nepokoušela. A aby ses nelekla, ty kuličky zvodovatí - teklo to ze mě hlavně v noci ve spaní, takže jsem se musela v noci převlíkat. Ani vložka nepomohla.
@Tůmička Jé, tak to děkuju za upozornění, s tím bych vůbec nepočítala. Tak to nemám moc radost, nesnáším noční protékání, jak já si těch 9 měsíců bez menses užívám ![]()
@Spajee já se prvně strašně lekla, co to jako je. Brala jsem si pak ty velké vložky, tak to alespoň neproteklo na postel, ale na záchod jsem stejně musela. Je to opravdu jak voda. Ale druhý den jsem měla klid
Jo, taky jsou pro mě ty klidné měsíce krásné