Mohou to být pohyby?

27
16.1.13 18:30

Mohou to být pohyby??

Ahoj. Chci se zeptat, jsem 17+3 a dneska jsem cítila v bříšku takové jako bublinky a když sem si v leže položila ruku na břicho tak sem i cítila jako by se mi tam něco pohlo. Ale jenom chviličku a pak zase nic. Myslíte že by to mohlo být miminko? :srdce: Je to moje první těhu a tak si nejsem jistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35545
16.1.13 18:36

Klidně můžou, bublinky určitě. Ale rukou to ještě asi cítit nebude ;) Uvidíš, teď už by to mělo být častější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
16.1.13 18:46

Jojo, to může být ono. :) Já to cítila zezačátku jen v úplném klidu ráno po probuzení nebo večer před spaním, popsala bych to jako takové jemné zaťukání nebo jako bublinky, několik do jednoho místa. A taky od 18.tt. Ještě nějakou dobu to bude takové jemňoučké a postupně to bude sílit a brzo už budeš mít úplnou jistotu, kdy cítíš miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
16.1.13 18:48

Pokud to nebyly střeva, tak nejspíš to tak bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
16.1.13 18:53

Ahoj, jojo to je ono, taky sem to měla takový šimrání a bublinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.1.13 18:56

No já taky ležela na zádech a koukala na film a najednou jsem to ucítila :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
16.1.13 19:27

Ahoj jsem taky prvorodicka.. pohyby jsem teda citila uz od 15tt a v 17tt uz sli pekne citit.. pritel je taky citil na ruku.. a zacinali stejne jako u tebe.. bublinky.. dr rikala ze nebudu vedet zda je to prcek nebo hrachovka :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.1.13 20:00
@anicka18 píše:
Ahoj jsem taky prvorodicka.. pohyby jsem teda citila uz od 15tt a v 17tt uz sli pekne citit.. pritel je taky citil na ruku.. a zacinali stejne jako u tebe.. bublinky.. dr rikala ze nebudu vedet zda je to prcek nebo hrachovka :lol: :mrgreen:

Tak to to asi máme dost podobný…taky pořád zkoumám jestli to je střevo nebo miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
16.1.13 20:01

@Katylu94 no já už jsem si jistá :mrgreen: už jsem v 28tt takže už jen pozoruji vlnobití na břiše :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
16.1.13 21:00

Já jsem ve 21.tt a poprvé jsem cítila pohyby minulý týden. Byla jsem dost překvapená že necítím žádné bublinky ani šimrání či něco podobného, ale pravé kopance až se mi vybulila kůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
17.1.13 10:54

Já jsem poprvé cítila pohyby v 18.tt a cítila jsem je rukou. Ale u každé je to jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9269
17.1.13 11:53

@Katylu94 Ahoj, já jsem pohyby cítila už od 16tt. Několik dní jsem si myslela, že jsou to střeva nafouknutá z perlivých vod, co jsme v té době doma měli. Měla jsem to vždycky večer, když jsem byla v klidu. Pak jsem ty vody přestala pít a nejedla schválně nadýmavá jídla a pak jsem si už byla jistá, že to pohyby jsou. Rukou jsem pohyby odhalila zhruba až tak ve 20tt, manžel ještě později tak ve 24tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
17.1.13 12:07

Já taky první bublinky nebo spíš něco jako kapříka cítila v 16tt. Ale od doktorky jsem slyšela jen, že je to blbost. Bylo to vždy málo, po ránu a večer. Teď ve 20tt cítím pohyby už úplně jistě, už to jsou lehké kopance, ale přítel na přiložené ruce ještě nic necítí. Tak musíme počkat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
17.1.13 12:13

Řeším něco podobného, od tohoto týdne cítím, hl. večer nebo když jsem úplně v klidu, bublinky či takové mihotání… Vzhledem k tomu, že to je úplně dole v podbřišku, myslím si, že by to mohlo být mimčo, ale jistá si taky nejsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
17.1.13 12:24

:) když si lehnete na záda tak se tam prckovi udělá víc místa a měl by se projevit trošku víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí