Těhotné maminky prvorodičky :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
17.1.13 13:48
@Lindsay15 píše:
@blackulka My budeme mít chlapáka :lol:

Téda :) to je tatínek moc rád viď :)) To my budem mít holku :) a už se strašně moc těšíme :)))) A co těhotenství prožíváš ho dobře :)? Já ho mám úplně bez problému :) ani jsem vůbec neblinkala nic :dance:. a kam chodíš do čb k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
17.1.13 13:53

@blackulka On si přál kluka, já holku. Potom co nám potvrdili chlapečka, tak říká, že chce holku a já si zvykla na chlapečka :mrgreen: Zatím jsem nezvracela, do toho 21tt bylo všechno v nejlepším pořádku. Teď mi začíná tvrdnout břicho, občas mám slabou kontrakci, šíleně mě bolí stydká spona, o zádech ani nemluvím…Spaní to je adrenalinový sport :cert: Já chodím k doktorovi do Vimperka, kousek odtud bydlím :)

• Citovat
  • Upravit
91
17.1.13 13:56
@Lindsay15 píše:
@blackulka On si přál kluka, já holku. Potom co nám potvrdili chlapečka, tak říká, že chce holku a já si zvykla na chlapečka :mrgreen: Zatím jsem nezvracela, do toho 21tt bylo všechno v nejlepším pořádku. Teď mi začíná tvrdnout břicho, občas mám slabou kontrakci, šíleně mě bolí stydká spona, o zádech ani nemluvím…Spaní to je adrenalinový sport :cert: Já chodím k doktorovi do Vimperka, kousek odtud bydlím :)

Jo takhle já myslela že jsi s ČB :) to já bydlím v prachaticích :) to já celou dobu věděla že je to malá Natálka :))) Hlavně ať je to zdravý :) Poslaly tě taky do čb do toho centra genetiky? :) Fííha to mně bolí pouze záda a spaní je v normálu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
17.1.13 14:00

@blackulka Tak to jsi blízko ;) Já až do velkého utz doufala že to bude holka-omyl bimbal mu tam pinďa :mrgreen: Mě tam neposílali, protože mi to dr udělal ve své ordinaci, kdyby se mu prý něco nezdálo, tak by mě tam poslal. Jenže vše bylo ukázkové ;) Já než si večer najdu správnou polohu na spaní, tak je půlka noci pryč. A to se za noc vzbudím ještě asi 3× minimálně a ne kvůli plnýmu močáku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
152
17.1.13 14:05

:mavam: také budu poprvé rodit. Termín jsem původně měla 5.3., ale už několik týdnů mi hrozí předčasný porod, podle poslední kontroly budeme s doktorkou šťastné, když vydržím alespoň do 36+0 až 37.týdne, což je 3-4 týdny. Celkem se bojím a jsem už opravdu nervozni, že to bude dříve.. Bohužel mám celé těh. už od začátku komplikované, tak už se těším až tu moji holčičku budu mít u sebe. Jinak žádný předporodní kurz jsem neměla a kosmetiku pro mimi budu pořizovat od HIPPu, je úžasná, voňavá a ne drahá ;) Jinak zakladatelko nejsem z Tvého kraje ale to si myslím, že nevadí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 14:13
@Lindsay15 píše:
@blackulka Tak to jsi blízko ;) Já až do velkého utz doufala že to bude holka-omyl bimbal mu tam pinďa :mrgreen: Mě tam neposílali, protože mi to dr udělal ve své ordinaci, kdyby se mu prý něco nezdálo, tak by mě tam poslal. Jenže vše bylo ukázkové ;) Já než si večer najdu správnou polohu na spaní, tak je půlka noci pryč. A to se za noc vzbudím ještě asi 3× minimálně a ne kvůli plnýmu močáku :mrgreen:

Tak Kocourková mně tam poslala ale naštěstí všechno v pořádku jsme „Ukázkový“ jak nám řekla minule p. Diepoldová byla jsem na posledy na ultrazvuku(v ordinaci v PT) s močákem to znám moc dobře :) a vstávat se mi nechce ale musím :D :) Ale bude hůř vtom stávání a v šestinedělce :) ale mně to nevadí už se moc těším :)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 14:17
@katie.m píše: :mavam: také budu poprvé rodit. Termín jsem původně měla 5.3., ale už několik týdnů mi hrozí předčasný porod, podle poslední kontroly budeme s doktorkou šťastné, když vydržím alespoň do 36+0 až 37.týdne, což je 3-4 týdny. Celkem se bojím a jsem už opravdu nervozni, že to bude dříve.. Bohužel mám celé těh. už od začátku komplikované, tak už se těším až tu moji holčičku budu mít u sebe. Jinak žádný předporodní kurz jsem neměla a kosmetiku pro mimi budu pořizovat od HIPPu, je úžasná, voňavá a ne drahá ;) Jinak zakladatelko nejsem z Tvého kraje ale to si myslím, že nevadí :kytka:

No já měla původně termín 21.3 :) Minulý týden jsem se dozvěděla že už na 10.3 :) přítelovi by se líbilo kdybych rodila na 14.3 na jeho narozeniny tak uvidíme. :) HIPP jsme chtěla taky :) ano není drahá a taky moc přijemně voní neteř i synovec jí používaly a bez problému :) Já přemejslela o kurzu ale asi je to zbytečný :) když to příde tak to příde za našich maminek to nebylo a ejhle jsem na světě :) Neboj se :) Držím všechny palečky i na nohou ať to zvládneš :) Ne nevadí :)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
17.1.13 16:02

Ahoj, já jsem také z JČ a termín mám v dubnu, zrovna se snažím vypátrat, akm se v ČB objednat na test na cukrovku, od doktroky (jezdím do jiného kraje), mám jen vypsanou žádanku, poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 18:36
@Mialek píše:
Ahoj, já jsem také z JČ a termín mám v dubnu, zrovna se snažím vypátrat, akm se v ČB objednat na test na cukrovku, od doktroky (jezdím do jiného kraje), mám jen vypsanou žádanku, poradíte?

Tak to zrovna nevím :-/ kam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 21:39
@Mialek píše:

http://www.clg.cz/cz_pece.htm (možná je to kravina)ale jinak opravdu nevím. Nebo ČB nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
18.1.13 09:06

@blackulka

Díky, ale to není ono, už jsem objednaná, našla jsem kontakt na Polikliniku Sever i Jih, ale díky za pomoc a účast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa
19.1.13 16:40

Jsem taky prvorodička 26tt :) my čekáme chlapečka :) :srdce: :srdce: a čím víc nám roste tím víc ho miluji :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
91
19.1.13 19:52
@Májinkaa píše:
Jsem taky prvorodička 26tt :) my čekáme chlapečka :) :srdce: :srdce: a čím víc nám roste tím víc ho miluji :srdce: :srdce:

znám ten pocit :) já jsem ve 32.tt čekáme holčičku a už se nemůžem dočkat =o))!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Májinkaa
19.1.13 20:32
@blackulka píše:
znám ten pocit :) já jsem ve 32.tt čekáme holčičku a už se nemůžem dočkat =o))!

Přesně tak :) už aby tu byl s námi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
213
11.2.13 23:40

Tak se, holky, přidávám. Jsem z Budějic, termín mám posledního března.
Na kurz chodím, ale ne proto, že bych si myslela, že to nějak extra pomůže, ale proto, že se tam člověk seznámí se spoustou maminek, co budou mít stejně staré děti.
Jinak co se těhotenství týče, díky zádům jsem ráda, že lezu :-) Šílený, v noci krom zad ještě kyčle, ale jinak docela pohoda.
S věcma pro malýho to nijak zvlášť nepřehánim, řikám si, že všechno důležitý bude mít člověk snad možnost dokoupit. Jenom kočárek mě trochu trápí, ten už bych chtěla mít vybranej, ale jsem typická váha a výběr kočárku mi přijde skoro horší než výběr auta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí