Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lindsay15 píše:
@blackulka My budeme mít chlapáka
Téda
to je tatínek moc rád viď
To my budem mít holku
a už se strašně moc těšíme
A co těhotenství prožíváš ho dobře
? Já ho mám úplně bez problému
ani jsem vůbec neblinkala nic
. a kam chodíš do čb k doktorovi?
@blackulka On si přál kluka, já holku. Potom co nám potvrdili chlapečka, tak říká, že chce holku a já si zvykla na chlapečka
Zatím jsem nezvracela, do toho 21tt bylo všechno v nejlepším pořádku. Teď mi začíná tvrdnout břicho, občas mám slabou kontrakci, šíleně mě bolí stydká spona, o zádech ani nemluvím…Spaní to je adrenalinový sport
Já chodím k doktorovi do Vimperka, kousek odtud bydlím ![]()
@Lindsay15 píše:
@blackulka On si přál kluka, já holku. Potom co nám potvrdili chlapečka, tak říká, že chce holku a já si zvykla na chlapečkaZatím jsem nezvracela, do toho 21tt bylo všechno v nejlepším pořádku. Teď mi začíná tvrdnout břicho, občas mám slabou kontrakci, šíleně mě bolí stydká spona, o zádech ani nemluvím…Spaní to je adrenalinový sport
Já chodím k doktorovi do Vimperka, kousek odtud bydlím
Jo takhle já myslela že jsi s ČB
to já bydlím v prachaticích
to já celou dobu věděla že je to malá Natálka
Hlavně ať je to zdravý
Poslaly tě taky do čb do toho centra genetiky?
Fííha to mně bolí pouze záda a spaní je v normálu ![]()
@blackulka Tak to jsi blízko
Já až do velkého utz doufala že to bude holka-omyl bimbal mu tam pinďa
Mě tam neposílali, protože mi to dr udělal ve své ordinaci, kdyby se mu prý něco nezdálo, tak by mě tam poslal. Jenže vše bylo ukázkové
Já než si večer najdu správnou polohu na spaní, tak je půlka noci pryč. A to se za noc vzbudím ještě asi 3× minimálně a ne kvůli plnýmu močáku ![]()
také budu poprvé rodit. Termín jsem původně měla 5.3., ale už několik týdnů mi hrozí předčasný porod, podle poslední kontroly budeme s doktorkou šťastné, když vydržím alespoň do 36+0 až 37.týdne, což je 3-4 týdny. Celkem se bojím a jsem už opravdu nervozni, že to bude dříve.. Bohužel mám celé těh. už od začátku komplikované, tak už se těším až tu moji holčičku budu mít u sebe. Jinak žádný předporodní kurz jsem neměla a kosmetiku pro mimi budu pořizovat od HIPPu, je úžasná, voňavá a ne drahá
Jinak zakladatelko nejsem z Tvého kraje ale to si myslím, že nevadí ![]()
@Lindsay15 píše:
@blackulka Tak to jsi blízkoJá až do velkého utz doufala že to bude holka-omyl bimbal mu tam pinďa
Mě tam neposílali, protože mi to dr udělal ve své ordinaci, kdyby se mu prý něco nezdálo, tak by mě tam poslal. Jenže vše bylo ukázkové
Já než si večer najdu správnou polohu na spaní, tak je půlka noci pryč. A to se za noc vzbudím ještě asi 3× minimálně a ne kvůli plnýmu močáku
Tak Kocourková mně tam poslala ale naštěstí všechno v pořádku jsme „Ukázkový“ jak nám řekla minule p. Diepoldová byla jsem na posledy na ultrazvuku(v ordinaci v PT) s močákem to znám moc dobře
a vstávat se mi nechce ale musím
Ale bude hůř vtom stávání a v šestinedělce
ale mně to nevadí už se moc těším
!!!
@katie.m píše:také budu poprvé rodit. Termín jsem původně měla 5.3., ale už několik týdnů mi hrozí předčasný porod, podle poslední kontroly budeme s doktorkou šťastné, když vydržím alespoň do 36+0 až 37.týdne, což je 3-4 týdny. Celkem se bojím a jsem už opravdu nervozni, že to bude dříve.. Bohužel mám celé těh. už od začátku komplikované, tak už se těším až tu moji holčičku budu mít u sebe. Jinak žádný předporodní kurz jsem neměla a kosmetiku pro mimi budu pořizovat od HIPPu, je úžasná, voňavá a ne drahá
Jinak zakladatelko nejsem z Tvého kraje ale to si myslím, že nevadí
No já měla původně termín 21.3
Minulý týden jsem se dozvěděla že už na 10.3
přítelovi by se líbilo kdybych rodila na 14.3 na jeho narozeniny tak uvidíme.
HIPP jsme chtěla taky
ano není drahá a taky moc přijemně voní neteř i synovec jí používaly a bez problému
Já přemejslela o kurzu ale asi je to zbytečný
když to příde tak to příde za našich maminek to nebylo a ejhle jsem na světě
Neboj se
Držím všechny palečky i na nohou ať to zvládneš
Ne nevadí
!
Ahoj, já jsem také z JČ a termín mám v dubnu, zrovna se snažím vypátrat, akm se v ČB objednat na test na cukrovku, od doktroky (jezdím do jiného kraje), mám jen vypsanou žádanku, poradíte?
@Mialek píše:
Ahoj, já jsem také z JČ a termín mám v dubnu, zrovna se snažím vypátrat, akm se v ČB objednat na test na cukrovku, od doktroky (jezdím do jiného kraje), mám jen vypsanou žádanku, poradíte?
Tak to zrovna nevím :-/ kam…
@Mialek píše:
http://www.clg.cz/cz_pece.htm (možná je to kravina)ale jinak opravdu nevím. Nebo ČB nemocnice.
Díky, ale to není ono, už jsem objednaná, našla jsem kontakt na Polikliniku Sever i Jih, ale díky za pomoc a účast.
Jsem taky prvorodička 26tt
my čekáme chlapečka
a čím víc nám roste tím víc ho miluji
![]()
@Májinkaa píše:
Jsem taky prvorodička 26ttmy čekáme chlapečka
![]()
![]()
a čím víc nám roste tím víc ho miluji
![]()
znám ten pocit
já jsem ve 32.tt čekáme holčičku a už se nemůžem dočkat =o))!
@blackulka píše:
znám ten pocitjá jsem ve 32.tt čekáme holčičku a už se nemůžem dočkat =o))!
Přesně tak
už aby tu byl s námi ![]()
Tak se, holky, přidávám. Jsem z Budějic, termín mám posledního března.
Na kurz chodím, ale ne proto, že bych si myslela, že to nějak extra pomůže, ale proto, že se tam člověk seznámí se spoustou maminek, co budou mít stejně staré děti.
Jinak co se těhotenství týče, díky zádům jsem ráda, že lezu
Šílený, v noci krom zad ještě kyčle, ale jinak docela pohoda.
S věcma pro malýho to nijak zvlášť nepřehánim, řikám si, že všechno důležitý bude mít člověk snad možnost dokoupit. Jenom kočárek mě trochu trápí, ten už bych chtěla mít vybranej, ale jsem typická váha a výběr kočárku mi přijde skoro horší než výběr auta ![]()