Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte všichni…chtěla bych poprosit, zda-li je někdo „čerstvě těhotný“ a čeká TŘETÍ přírůstek… víte..já bych potřebovala s někým pokecat..jsem sice rozhodnutá, že nás bude víc, ale beztak v tý mojí hlavě to teď začíná šrotovat..co a jak, jak a proč…
My cekame treti nejsem teda uz cerstve tehotna, ted jsem ve 25tt a do tretice vysel kluk
.
Mam trosku vitr co bude, ale uklidnuji se, ze bude doma veselo a kdyz budou tri nebudou rozmazleni.
Jsem zvedava, jak je budeme zvladat.
Ahoj, taky jsem z toho byla celá rozhozená, když jsem zjistila, že nás bude 5. Přemýšlala jsem i o interupci jsem si na to musela dlouho zvykat, že se mi změní život od základu. Přestat chodit do práce a zase zůstat 3 roky doma atd,,, ale od října máme nádhernou holčičku Elišku, všichni jsou z ní nadšení. Děcka ji pořád pusinkují a chovají. Je to naše zlatíčko. Taky si to budeš užívat, uvidíš. ![]()
Jaj holky díky za podporu..já mám doma dva malý kluky a pokud by se to mělo narodit na podzim…tak mám doma 3 děti do čtyř let…tak sem zvědavá… vim, co můžu čekat…ale ten porod..zda bude všechno OK s mimčem…přece jenom po těch dvou hormonálních otřesech sem z toho vnitřně tak nějak v čudu a mám změklo-lítostivej mozek… ![]()
Já čekám na jaře čtvrtýho, to se asi nepočítá, že?
Neboj, je to hezký a velký dar, znám dost holek, co si na třetí musely chvíli počkat, ono že to šlo rychle dvakrát neznamená, že to půjde hned potřetí, tak si toho važ. Pro děti je to moc príma, když je fungující rodina a mají sourozence, naši 3 se na poslední přírůstek taky moc těší a já si až říkám, že teď s nima mám takovou pohodu a zas to začne - mají 6 a 2×4 roky a je to super, jak si vyhrajou, jak už jsou samostatný, zabaví se, když mi není dobře apod.
Jo, to já znám, místo aby se člověk radoval, tak je tak trochu neštastnej. Já mám sice děcka větší 10 a 8 let, ale jde to. My to zvládnáme vlastně líp i tím, že malá je hrozně hodná, taky jsem ji celý těhotenství domlouvala do bříška
Taky to zvládneš. Budu moc držet palce.
Mame tri, po dvou hosicich jak proutky k nam prislo pupikate devcatko. Zivot bez nasi male pani by byl o dost nudnejsi. ![]()
Taky čekáme třetí, poslední dva budou 20 měsíců od sebe. Když jsem zjistila, že jsem těhotná, tak to byl strašný šok, ale co, stalo se, nějak to musíme zvládnout ![]()
My taky čekáme třetí už jsem teda ve 25tt ale moc se těšíme do třetice nám vyšel kluk, tak že jsme moc nadšení i když obavy jsou taky, ale na druhou stranu se moc těším že nnás bude hodně
Taky si říkám určitě to zvládnem
Ahojky mohu k vám?? My se teda snažíme o třetí od prosince po dvou holek bych ráda kluka
Ahojky také čekáme třetí:-) a snad se poštěstilo a ke dvou rarachum pribude princezna..nekdy mám také obavy jak to vše zvládnu..ale myslím že to je má každá mamina at čeká první nebo třetí…
@emjee píše:
Ahojky mohu k vám?? My se teda snažíme o třetí od prosince po dvou holek bych ráda kluka
no jasný.. držim palce
já sem zatím trochu v šoku ![]()
Ahoj, moc vám 3 miminka přeji. Já mám 3 rarášky doma a je u nás hodně veseloooo.
Hodně zdravíčka a pohody. ![]()
Moc děkuju za super příspěvky… už se začínám trochu uklidňovat ![]()
já vim, že je to tak - já sem to tak nějak sice v menší míře ale i tak prožívala, když sem čekala druhýho…a taky bych za nic neměnila.. ![]()
Taky čekám třetí, všechny děti budou od sebe 20 měsíců. Taky si občas říkám, jestli to nebude nad moje síly
skore dvě holky, třetí kluk, to mi dodává sílu, co jsem chtěla, to mám ![]()