Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Measmille my odebíráme v sobotu denník a tam jsou narozený miminka, tak tam jich má dost dva sourozence doma… jinak po okolí vyloženě asi až tak ne, ale sem tam nějaká kamarádka se zmíní, že tam a tam se kamarádce narodilo třetí, nebo tak… jinak co mám vyloženě mé známé tak asi 4 mají 3 děti…
@gaborka18 píše:
@Measmille my odebíráme v sobotu denník a tam jsou narozený miminka, tak tam jich má dost dva sourozence doma… jinak po okolí vyloženě asi až tak ne, ale sem tam nějaká kamarádka se zmíní, že tam a tam se kamarádce narodilo třetí, nebo tak… jinak co mám vyloženě mé známé tak asi 4 mají 3 děti…
Já teda v okolí mám dost rodin, co třetí mají nebo plánují, kdybych brala křesťanské rodiny, tak to úplně je průměr. Ale i kamarádka z jinýho města mi říkala, že taková ta „střední třída“ teď hodně to třetí dítě má, benjamínka, že když oni čekali třetí, tak už se nikdo netvářil, před 10 rokama že by víc byla za exota /jsou na městě cca 10 tis. J Morava/, my jsme V Čechy.
Já sem ze sev. čech..tak nevím..každopádně vim, že všichni co mě znaj se budou divit a to nemluvim o mé rodině ![]()
@mama08, jojo, Phil&Teds je klasika pro sourozence, jsou videt hodne a vesmes jsou s nimi lide spokojeni. Urcite u nich plati, ze cim novejsi verze, tim lip. Porad je vylepsuji a vychytavaji. Ma ho sestra a byla s nim spokojena. Akorat ten jeji starsi (rozdil 2,5 roku) je velky a kdyz sedel dole, tak se hlavou opiral o kovovou konstrukci a pohodlne na spani to nebylo, jen na prevoz. A pri plnem obsazeni uz tam neni moc ulozneho prostoru…Kazdopadne je to dobra volba a i jety se podle mne da dobre prodat…
@Endy To jsem jsi myslela. To velké je už velké na jízdu dole, ale pořád malé na stálé běhání.
No kdyby to tatkovi ujelo, tak abych zase vymýšlela povoz ![]()
Ahoj, tak jsem byla vcera poprve na gynde od testu a to byl cvrkot… Jsem ve 12. tydnu a pry se triple testy delaji ted uz mezi 10. a 12. tydnem, coz jsem netusila. Takze jsem cely den litala od certa k dablu… Z gyndy do skolky pro jedno dite, s nim do nemocnice na krev, s krvi do laborky, z laborky pro druhe dite a jeho kamaradku do druhe skolky a doma uf uf - saty, piti, vecere jim vsem… Scestovala jsem s kocarem MHD celou Prahu a mela jsem dost… Neprohrnute chodniky se zmrzlou breckou jsou fakt lahudka…
Tomu testu mezi 10-12.tt se neříká tripple test, ale prvotrim. screening, tripple test se dělá furt, ale v 16.tt. Někdo dělá oboje, někdo přešel už jen na ten první, který má mnohem vyšší spolehlivost (95%), každý testuje něco jinýho. Mně třeba dělali oboje. Jo, taky jsem si tuhle říkala, že toho testování je ažaž, teď jsem byla kontrolně na krvi (jaterky, krevní obraz), ve 24.tt zas na cukrovkovým testu (bléé)… Teď už snad dají chvíli pokoj, až na konci zas budou ty úžasné monitory
No jo, co bychom pro miminka neudělaly, že. ![]()
@Betty03, aha, tak to pletu dojmy a pojmy… jsem si myslela, ze je to jedno a to same… Me prislo smesny, ze mi budou opet delat, jiz potreti urceni krevni skupiny, tu si fakt nehodlam menit ![]()
Ahoj vespolek, co je u vas noveho?
Ja se jdu zitra mrknout na tenhle super vynalez… http://www.rodinnebicykle.sk/…babboe-big-e
Skoda, ze je u nas takovy provoz a bezohledni ridici a nejsou tu rozvinute site cyklostezek. Taky mohli Prahu postavit na vetsi rovine ;o)
@Endy píše:
Ahoj vespolek, co je u vas noveho?Ja se jdu zitra mrknout na tenhle super vynalez… http://www.rodinnebicykle.sk/…babboe-big-e
Skoda, ze je u nas takovy provoz a bezohledni ridici a nejsou tu rozvinute site cyklostezek. Taky mohli Prahu postavit na vetsi rovine ;o)
nic
já úspěšně kynu se třetím prckem už sem v 17 tt za tři týdny jdu na UTZ… v hlavě už mám srovnáno…jen naši to pořád nevěděj (všechno postupně - co to kecám a nalhávám)
no to poděkuj Libuši..nebo kdo to prorokoval kde to město postavit ![]()
@Measmille, tak ja jsem 21.tyden a utajila bych to jedine, ze bych s nasima jen skypovala
Nazivo uz to neschovam ani nahodou…Holt uz je batuzek vytvarovanej a pamatuje si..na paty mesic mam asi ze vsech tri bricho nejvetsi..zase je vyhoda, ze strije nehrozi ![]()
@Endy píše:
@Measmille, tak ja jsem 21.tyden a utajila bych to jedine, ze bych s nasima jen skypovalaNazivo uz to neschovam ani nahodou…Holt uz je batuzek vytvarovanej a pamatuje si..na paty mesic mam asi ze vsech tri bricho nejvetsi..zase je vyhoda, ze strije nehrozi