31.tt - příznaky kojení

Anonymní
17.1.13 12:47

Kojení- příznaky..

Ahojky maminky, mám termín v březnu. Ale začínám se bát že nebudu moc kojit. Třeba se ještě brzo trápím a příde to později (jsme prvorodička 31.tt.). Kdy jste měli „bolavé“ poprsí. Já zatím nemám žádné příznaky a moje mamina je měla dávno. Za každé rady moc, moc děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
297
17.1.13 12:50

Prsa jsem měla bolavá a citlivější v prvním trimestru, pak celé těhu bez problémů a teď normálně kojím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.1.13 12:54

Já myslím, že to na rozjetí laktace po porodu nemá vůbec žádný vliv. Neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576

Bolave poprsi budes mit, az se ti prsa nalejou a prvnich par dni, nez si bradavky na sani miminka zvyknou. Precti si neco o technikach kojeni a rustovych spurtech a jinak bud v klidu. Jaka mas ci nemas prsa ted je fuk. Krom vpacenych bradavek a to urcite resi tvuj gyndr.

Příspěvek upraven 17.01.13 v 12:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Příznaky? kojení má příznaky? :lol:
Vybodni se na příznaky a raději si pročítej stránky kojeni.net - najdeš tam spoustu dobrých rad. Spousta žen předchozí generace nekojila, protože lpěli na pravidelných intervalech kojení, neměli ranný kontakt s dítětem, nevěděli nic o růstových spurtech… Kojení je věc přirozená a jako k takové by se k němu mělo primárně přistupovat. A rozhodně není přirozené kojit podle hodinek a taky není nic přirozeného na tom, aby žena porodila dítě, chvilku se s ním počochnila a pak dítě odnesli pryč, nepřetržitý kontakt s miminkemje jedním z nejjednodušších kroků, jak vyjít kojení vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
17.1.13 12:55

Hele já měla bolavá prsa celé těhotenství a nekojila jsem po porodu vůbec, takže tímhle to fakt ovlivněné nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
17.1.13 12:58

Žádně „příznaky“ jsem ani jednou neměla…bolet mě prsa začala až po porodu, no spíš tak den po porodu. A kojila jsem dost dlouho bez problémů (21 a 18 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
17.1.13 13:01

Priznakem kojení je, ze se ti cca tři dny po porodu naliji prsy a dost možná budeš s láskou vzpomínat na leden, kdy jsi je nevnímala. :D Mne kupříkladu bolely až v podpaží a pod klíční kostí. Nemohla jsem se předklonit, protože okamžitě reagovaly a já měla pocit, že přepadnu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 13:03

Omlouvám se že jsem to pojmenovala za příznaky. Tak uvidíme a děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
17.1.13 13:04
@Anonymní píše:
Ahojky maminky, mám termín v březnu. Ale začínám se bát že nebudu moc kojit. Třeba se ještě brzo trápím a příde to později (jsme prvorodička 31.tt.). Kdy jste měli „bolavé“ poprsí. Já zatím nemám žádné příznaky a moje mamina je měla dávno. Za každé rady moc, moc děkuji :)

neboj se já neměla ani u prvního těhotenství ani u druhého vůbec bolavá prsa, ani mi neteklo žádné mlezivo a nic. A dcerku jsem kojila do 18 měsíců, pak jsem to utla sama a synka kojím taky pořád. A v po porodu to bylo v pohodě, laktace se rozjela bez problémů. Hlavně na to nemysli a nestresuj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 13:09
@wacinka píše:
neboj se já neměla ani u prvního těhotenství ani u druhého vůbec bolavá prsa, ani mi neteklo žádné mlezivo a nic. A dcerku jsem kojila do 18 měsíců, pak jsem to utla sama a synka kojím taky pořád. A v po porodu to bylo v pohodě, laktace se rozjela bez problémů. Hlavně na to nemysli a nestresuj se :hug:

Děkuji, děkuji :) :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
17.1.13 13:10

KLííííd, já jsem v těhu ani nevěděla, že prsa mám :mrgreen: (taky jsem je nikdy neměla moc velké) vůbec jsem je neměla citlivé a teď mám mlíka :roll: plně kojím dvojčata a stejně mám mlíka moc, že mívám v noci mokré pyžamo, peřinu i prostěradlo :roll: a přes den bez prsních vložek nedám ani ránu :roll:
Zatím na to fakt ani nemysli, až po porodu se snaž dítě často přikládat a hodně pít a hlavně být v klidu a v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
17.1.13 13:11
@subsomi píše:
KLííííd, já jsem v těhu ani nevěděla, že prsa mám :mrgreen: (taky jsem je nikdy neměla moc velké) vůbec jsem je neměla citlivé a teď mám mlíka :roll: plně kojím dvojčata a stejně mám mlíka moc, že mívám v noci mokré pyžamo, peřinu i prostěradlo :roll: a přes den bez prsních vložek nedám ani ránu :roll:
Zatím na to fakt ani nemysli, až po porodu se snaž dítě často přikládat a hodně pít a hlavně být v klidu a v pohodě ;)

Už jsem klííídná ;) opravdu děkuju moc :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
17.1.13 13:32

Tady se někdo moc sleduje :hug:. Nepřemýšlej nad blbostma. Laktace příjde po porodu sama. Kojení příznaky to jsem vážně ještě neslyšela, mno nic něco si pořádně přečti, na netu toho najdeš mraky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí