Pozitivní test a dotaz

9
3.1.23 22:07

Pozitivní test a dotaz

Dobrý večer, mam prosím dotaz. Mám 6 dni opožděnou ms, tak jsem si udělala test ( přiložila jsem fotku). Je to slabá čárka, ale nevím jestli je dostačující či ne. Večer jsem si udělala radši ještě jeden test od jiné značky a vypadal stejně. Je pravděpodobné že se zadařilo a budu maminka? Pokud ano tak mam ještě jeden dotaz. Kdy navštívit doktora? Já totiž Pracuji v sociálních službách v nepřetržitém provozu a jelikož je zima, tak jsou nemocní jak klienti, tak personal a nerada bych něco zanedbala. Tak bych ráda věděla co nejdřív jestli na tom jsem. Jsem v tom všem úplně nová, tak se všeho děsím :D nerada bych ale letěla k doktorovi hned zbytečně, když tam není třeba nic vidět. Dekuji za rady a přeji pěkný zbytek večera 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1735
3.1.23 22:16

Za mě pozitivní test. Normálně zavolej na gynekologii, že máš pozitivní test. Zeptají se tě na termín poslední MS a podle toho tě objednají, většinou okolo 8tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
3.1.23 22:17

Je pozitivní ❤️ k doktorovi ideálně až tak ve 8tt, ať už je vidět srdíčko. A super je apka Těhotenství+, do té jsem na začátku těhu koukala každou hodinu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.23 22:18
@Elea9 píše:
Za mě pozitivní test. Normálně zavolej na gynekologii, že máš pozitivní test. Zeptají se tě na termín poslední MS a podle toho tě objednají, většinou okolo 8tt.

Dobře, děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.1.23 22:19
@Stefany96 píše:
Dobře, děkuji moc :)

Já jsem měla 7 dní po vynechání MS opravdu jen ducha a byly z toho rovnou dvojčata, kterým budou brzo dva. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.23 22:20

@Asiina Hned si ji stáhnu :D Já takto na potvrzení od lékaře normálně nespěchám, jen skrz práci mam strach. Manipuluju tu s imobilníma klientama, tak bych nerada mimču ublížila, ale pokud to půjde vidět až v 8tt tak se nějak domluvim s vedoucím. Dekuji za tip :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.23 22:20

@Elea9 Tak to je super. :srdce: Přeji hodně zdraví ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
3.1.23 22:33

@Stefany96 Děkuji. :kytka: