Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny,
18.12. Jsem mela přerusovanou soulož a menzes bych mela mit kolem 2.1.(dnes), hacek je ale v tom, ze jsem onemocnela jeste pred stedrym dnem, zapal hrtanu a nemocna jsem doted, nemam vubec silu a 30.12. Jsem trosku spinila tak sem si udelala test a negativní, rekla jsem si, ze to asi dostanu ale dnes je toho 2.1. A celou dobu jsem mela spis spineni nebo naruzovelej vytok, udelala jsem si test znovu z ranni moce a opet negativni, zadnej duch nic, jeste sem na to svítila a pozorovala jako blazen jestli tam fakt nic neni. Myslite ze mohu vyloucit tehotenstvi a ze to je pouze z oslabene imunity?
Za mě ty testy fakt fungují, 100% ti to potvrdí jen lékař, ale tomu testu bych věřila, případně kdyby MS nedorazila zkusila bych třeba za týden udělat další test
@lucka456 píše:
Za mě ty testy fakt fungují, 100% ti to potvrdí jen lékař, ale tomu testu bych věřila, případně kdyby MS nedorazila zkusila bych třeba za týden udělat další test
Ahoj Lucko, taky si myslim ze funguji, kort jak kupuju ten nejcitlivejsi a prave jak rikas, koupila sem jich vic at si pak muzu jeste test udelat
@Deniskadeniska jak píše @lucka456 pokud ms nedorazí udělala bych test ještě za týden..pokud i ten bude stále negativní tak těhotná určitě nebudeš…ale i teď už by byla vidět minimálně slabá čárka kdybys byla…takže nejspíš nejsi…za ten týden už to pak bude jistota
Myslím, že těhotná nebudeš, kdybys teoreticky byla z toho sexu 18.12. Zřejmě už by na testu malý duch byl…pokud je ti fakt blbě a jsi nemocná, přikládám bych to tomu…pro svůj klid bych test zopakovala třeba za 5dni, pokud by MS nedorazila ale myslím že dorazí.
Ahoj, už předchozí MS se mi dostavila 22. den cyklu. Běžně mám cyklus 25 dní. Přesně před týdnem jsem poprvé spala s novým přítelem (přerušovaná soulož) bylo to 12. den cyklu.
Včera jsem měla klasické příznaky přicházející MS, dneska se objevilo slabé špinění a čekám zda se MS rozjede. Užívám Gynex asi týden, nepravidelně ho užívám cca týden před MS a během.
Můžu být těhotná? Objevil by se takový příznak po týdnu? Nebo je začátek cyklu po 19 dnech v pohodě? Předtím jsem neměla sex delší dobu. Tak docela plaším 🙈