Pozitivní test a přišla ms

Anonymní
7.3.25 16:23

Pozitivní test a přišla ms

Dobry den, mam 5 dni do ms, včera a předevčírem mi vyšly pozitivní 2 testy každy od jine značky, a dnes ms dorazila. Aby popsala jak vypadá tak je jen normálně červená bez sraženin a mam bolesti jen sem tam píchnuti. Což mi přijde divne mam většinou během ma šíleně křeče až do nohou. Tak se chci zeptat myslíte ze bych mohla byt těhotná nebo jsem to jen proste dostala dřív

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16939
7.3.25 16:40
@Anonymní píše: Více

Ahoj,

bohužel se to někdy stává. Proto by se nemělo testovat před termínem MS. Biochemické těhotenství je poměrně běžné… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
7.3.25 20:39

To ti nikdo nerekne, muzes i trosku odhadnout podle testu, bud bude silit nebo zeslabne a budes mit jasno. Nekdy to embryo zvladne a i pres ms se udrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.25 23:07

@DandátkoP dělala jsem si stest předevčírem ráno tam byl úplný duch opravdu jsem se musela hodně soustředit včera ráno další a čárka byla hned silnější posílám foto.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.3.25 23:08

Foto

• Citovat
  • Upravit
21532
8.3.25 04:31

Nezlob se na mě, ale toto není jasně pozitivní test, kor když přišla menstruace. Počkej až skončí a otestuj znova. Ale myslím, že to bude negativní. Držím palce, ať se miminko brzo zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
8.3.25 08:55

A neni to pepino? Co test dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 17:49

@DandátkoP ano je to pepino, no dělala jsem si testy 4 dny za sebou a první 2 dny slabý duch 3 den silnější a další den opět silnější

• Citovat
  • Upravit
10921
9.3.25 19:32
@Anonymní píše: Více

No a dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.25 22:13

@DandátkoP opět čárka. Není to úplně dálnice ale je viditelná dost dobře, každý den je silnější i přes krvácen které mimochodem mam třetím dnem a už odeznívá. Doktorce jsem volala vzhledem k tomu ze zná můj stav a ví že u mě probíhá zpoždění běžně a tentokrat jsem to dostal 21dc tak se ji to nezdálo nevyloučila implantačni krvácení i když jsem ji krvácení popsala. Každopádně to už je ve hvězdách, ale za názory jsem vděčná takže děkuji 🙏🏼

• Citovat
  • Upravit
10921
10.3.25 07:38

Tak jestli sili, tak to vypada dobre. Tak drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat