Pozitivní testík a obavy?

95
20.8.08 20:05

Pozitivní testík a obavy?

Ahoj holky, potřebovala bych od vás poradit, jelikož nemám v okolí nikoho, kdo by obdobnou situací prošel…Už přes rok a půl jsme se snažili s manželem o mimi…jelikož jsem velice rychle přibrala, tak se u mě projevil syndrom nedozrávání vajíček a já na to brala hormony…během té doby fungovalo vše jak má, ale jakmile jsem je dobrala, situace byla naprosto stejná, ale navíc manželovi vyšel špatně spermiogram…No a měsíc na to jsme jeli na dovolenou a minulý týden jsem si dělala test, který vyšel pozitivní.....no hned jsem letěla na gyndu, protože jsem věděla, jaké byly se mnou komplikace a oni se na mě ani nepodívali, napsali mi hned Utrogestan a na UZ mám přijít až 8.9. Tak já teď vlastně ani nevím, jestli se mám radovat, nebo mít obavy, jestli bude vše v pořádku, když ty testy nám oběma vyšly tak špatně:( Každé slovíčko je vítáno :) A třeba povzbudí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6597
20.8.08 20:24

Mishutko, jestli jsi letěla na gyndu hned po objevení //, tak by ultrazvukem ani nic neviděli, proto si tě pozvali na další kontrolu. Neboj se, určitě bude všechno v pořádku, jestli testy vyšli manželovi i tobě špatně, tak se na vás usmálo štěstí, protože jsi otěhotněla, přeju ti hodně štěstí a pěkné těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
20.8.08 20:33

Amynko, moc moc děkuju…zahřálo to na srdíčku, zase mám o trošku víc pocit radosti, že se mám na co těšit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.8.08 20:44

Ahoj Mishutko,
taky si myslím, že bylo brzo na ultrazvuk, proto jsi pozvaná na kontrolu později. A že testy vám vyšly obou špatně nic neznamená, i přesto se vám poštěstilo. Ty čárky už něco znamenají, buď šťastná určitě to bude všechno v pořádku.
Přeji vám, ať je všechno v pořádku a příjemné těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.8.08 21:25

Ahoj, gratuluji.

Udělala jsi úplně správně, že jsi letěla hned na gyn. a oni se taky zachovali správně, že Ti napsali Utrogestan, je to hormon, kterého máš dost možná málo a který v tomto případě podpoří průběh gravidity (a to hlavně ze začátku).
Pokud by jsi těch hormonů měla dost, tak rozhodně neublíží.

Už jsem zapomněla, kdy je vidět plod v děloze, 5.-6. týden po MS? Na netu to najdeš. Nemá cenu dělat UZ dřív, vím, že by jsi to ráda viděla, ale bohužel těhotenství je hodně o trpělivosti a tu já moc nemám a tak jsem taky dost trpěla a strachovala se. Uvědom si, že až ten plod uvidíš, tak se zase budeš bát, aby i dál bylo vše OK a smiř se s tím, že teď budeš hodně čekat.

Hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
6471
21.8.08 07:46

Ahojky já jsem na tom stejně, už čekám přes týden, ještě týden a jdu na 1.UZV, taky se bojím jak to dopadne, to čekání je nejhorší, ale snad bude vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.8.08 08:17

Holky moc moc moc děkuju za podporu, gratulace a pozitivní zprávičky. Tak nějak jsem určitě tušila, že je na UZ ještě strašně brzy, ale když jsem jinde četla, že maminky, které byly ve 4tt už byly na UZ, tak jsem měla trošku obavy.

Lucink_a : to čekání je na tom asi opravdu to nejhorší. Já, stejně jako psala Anonymní, té trpělivosti nemám moc, tak se to budu muset v těhu asi učit :) A kdypak sis dělala test doma? Hned se Ti ukázaly //?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.8.08 09:14

Ahoj Mishutko , moc gratuluju.

Určitě je vše v pořádku. Už to, že máš pozitivní testík a ten embroušek tam někde je to dokazuje. Když už se spojí vajíčko se spermií, tak musejí být kvalitní, aby vůbec to spojení zvládly. A to, že máš pozitivní hcg, znamená, že se zvládli i zavrtat v děloze, to by v nějaké horší kvalitě neuměli. Takže se moc raduj, máte štěstí.

Jinak UTZ se opravdu dělá až trochu později, nejdřív je vidět gestační váček a teprve později i srdíčko.

Já teď čekám na přespříští středu na UTZ, jestli mimísek roste, po změření má míň, než by měl mít a to čekání je už teď nekonečný, takže chápu, jak se cítíš.

Držím palce, ať je vše v nejlepším pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.08 22:15

Samozřejmě jsem si netrpělivě dělala test před MS a ano, ukázaly se mi 2 čárky a ta druhá byla slaounká, tak jsem hned zkusila další a pak mi došly, tak jsme vyrazili do lékárny a koupili další druhy, Clear blue měl krásný křížek a další testy jsem zkusila i další den… nemohla jsem tomu uvěřit.

Kdy jsem yla n prvním UZ už nevím, ale ylo vidět jenom vajíčko (ještě neyla vidět srdeční akce nebo aspoň si to tak myslím) - prostě potvrení těhotenství v děloze.

Taky jsem se vždycky nemohla dočkat UZ, na UZ jsem strachy skoro omdlévala a pak se bála dalšího.

Vše bylo OK, právě mi tu spinká roční chlapeček.

Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí