Spolehlivost mamatestu

Anonymni
18.8.08 18:54

Spolehlivost mamatestu

Ahojky. Už delší dobu chodím na tyto stránky, který mi už několikrát pomohli v nejasnostech, které jsem měla. A potřebovala bych zase poradit. O miminko se s přítelem snažíme půl roku. Dnes jsem měla dostat MS ale nedostavila se. Už prez týden mám na dotek bolavá prsa. Dnes jsem si dělala mamatest ale dvě čárky se neukázaly. Zkoušela jsem si ho dělat odpoledne. Stalo se vám, že by v den očekávané MS dvě čárky nazasvítily, ale až déle u tohoto testu? Četla jsem, že je dost spolehlivý. Jinak mám MS pravidelnou a většinou se dostaví hned ráno v den očekávání. Děkuju za každý napsaný řádek, kterým se podělíte o zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2026
18.8.08 19:01

ahojky anonymní,

myslim si, že je ještě brzo ale vydrž pár dní a mamatest opakuj. Měla jsem to tak u prvního syna ,taky jsem to měla pravidelný a hned jak jsem to nedostala věděla jsem že jsem v tom. Držim palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.08 19:06

Děkuju moc za brzkou odpověď. Ještě že jsou v balení dva testy…za pár dnů, jestli se MS nedostaví to zkusím znovu. Kéž by ty dvě čárky zasvítily!

• Citovat
  • Upravit
4976
18.8.08 19:11

Ahojky, já si dělala Mamatest taky odpoledne ve 4hod. a asi čtvrtý nebo pátý den zpoždění a byli tam krásný 2 tlustice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
18.8.08 20:06

No já mám zase jiný problémek s těma testama. Už mám 8 dní zpoždění a ani mamatest mi neukázal //. Takže uvidíme dál. MS mám přestou po 29 dnech od porodu. O druhé dítko se snažíme 3/4 roku, takže doufám, že se nám to taky povedlo.

Ale testy nejsou 100 %. Může se ti posunout ovulace (pravděpodobně to mám já) a už můžeš jen čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13782
18.8.08 20:55

Mně Mamatest ukázal slaboulinkou čárku už 11 DPO. Postupně sílila, ale „pořádný tlustice“ jsem měla až asi 22 DPO (což bylo zhruba týden po vynechané MS)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
18.8.08 22:17

Ahoj, já taky považuji mamatest spolehlivý, ale pokud máš třeba trochu posunutou ovu, nebo pomalejší rozjezd hcg, tak ti nemusí ukázat hned. Mě jako první ukázal clearblue a to ještě hrozně moc slabounce a po limitu. A mamatest až několik dní potom stíneček. clearblue je myslím spolehlivý, ale drahý jak prase. tak ještě vydrž, za den až dva zpoždění už by tam být mohli. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
18.8.08 23:53

Mamatest je zatím nejspolehlivější, ale ten obyčejný papírek (ne s tím umělým obalem)ukázal mi slabou čárku už 2 dny před plánovanou MS - po cca 10 minutách. Letěla jsem do lékárny, vyžádala další tři testy od jiných značek (ruplo mi asi v bedýnce :lol: ) a doma všechny ukázaly dvě čárky, ale některé až po půl hoďce a jen jako růžovounký stínek.Prostě na mamatestu to bylo jasné a viditelné.Hodně štěstíčka!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
19.8.08 07:34

Musím se připojit s čerstvou zkušeností. 4 mamatesty neukázaly nic, ClearBlue okamžitě potvrdil těhotenství.
 Soňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boruvcicka27
19.8.08 08:37

Mě ukázal test Rapid Clear už několik dní před očekávanou menstruací dvě slabounké čárky. Pak jsem testila taky mamatestem a ten ukazoval nejdříve slabé 2 čárky a pak po očekávané menstruaci už úplně silné. Ale u každého je to jinak.

• Citovat
  • Upravit
5677
19.8.08 12:10

tak mě dneska mamatest ukázal bílou čárku...... a tu druhou do červena… tak nevím nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
19.8.08 14:32

mám takový pocit, že jsem někde četla, že je uplně jedno jakou barvu ty čárky mají, hlavní je, že jsou 2 :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.8.08 18:33

Ahojky. Všem moc děkuji za zkušenosti, ktere jste mi sem napsali. MS se zatím nedostavila, ale celej den mám nafouklý břicho (jako bych v něm nosila balvany se citim) a mam bolesti v podbříšku. Jestli ani zítra ráno MS nepříjde tak vytáhnu druhý testík z balení a zkusím to znovu. :) Pak napíšu, jak jsem dopadla.

• Citovat
  • Upravit
Nikynka86
20.8.08 16:50

Ahojky,
tak ja musim rict,ze mamatest je 100% nejlepsi tehu testu na trhu a za levno…
me jeste nikdy nesklamal…
Ted jsem tehu,ale delala jsem si TT-mamatest asi 4dny od zpozdene MS,bylo to odpoledne a druhy den rano take a zadne // nebyly…
Takze jsem to oplakala a za tyden sla k Dr. a on mi rekl,ze jsem 4tydny tehotna…
Takze jeste bylo asi brzy…a TT to nerozpoznal…
Urcite nadeje,ze jsi tehu je!

• Citovat
  • Upravit
Luz
98
19.9.13 10:52

Ahoj holky, potrebovala bych od vas poradit. MS jsem mela dostat 9.9.13,mela jsem 4 dni zpozdeni a pak jsem to dostala. MS trvala 2 dny a pak uz skoro nic. Dnes jsem si v noci ze srandy udelala mamatest 10 a vysel mi pozitivni. Ted kolem 11 hod jsem si koupila nejaky neznackovy test a vysel negativne. Ta fotka je mamatest v pul 2 v noci. Taky ji tam vidite? Mate s tim prosim nejake zkusenosti? Dekuju moc za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí