Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chci se jen zeptat, zdá má někdo zkušenosti s Axiom testem, včera ráno jsem si ho dělala a byla tam druhá opravdu slaboulinká čárka, musela jsem jsem se podívat pořádně abych ji viděla, test jsem zkoušela i odpo. a druhá čárka tam nebyla, dnes ráno jsem test opakovala a opět slaboulinká, téměř neviditelná čárka…má někdo tuto zkušenost nebo podobnou a jak to dopadlo? Děkuju za odpověď i když vím, že na téma testů, toho bylo řečeno zde dost, jen jsem nenašla nic vyloženě o Axiomu…
Zrovna koukám, že jsi to ty. Odpoledne je hladina hcg v moči dosti malá. Proto se doporučuje nejlíp test provést z ranní moče, kdy je toho hormonu nejvíc. No sice zkušenost s tím testem nemám, ale pokud i dnes ráno se ti tam ta čárka objevila, tak sázím na to, že těhu jsi. Běž na krevní test a máš to jistý. ale u mě to tak bylo taky. Ráno čárka, odpol žádná čárka.
Alginio tuhle značku neznám, já být tebou tak si koupím MAMATEST, ten je velmi spolehlivý a ozkoušený
no a pokud se ti objevila // i dnes, tak myslím, že těhotná jsi. Hodně štěstí
Ale čárka je opravdu hodně slaboučká, vidíš ji jen když se soustředíš a proto mám strach, zda nejde o rozpitou barvu, jak jsem se někde dočetla, jinak už mám koupený mamabest, tak to zase v sobotu zkusím…
Já měla to stejné. Neviditelnou slaboulinkatou čárečku, přítel říkal, že je to jen vsugesce, nic tam neviděl, ani kamarádka. Ale pravdu měla já. Hlavní je, že tam něco je.
Jsi tak milá..moc ti děkuji! Již se mi to jednou s tou slaboulinkatou čárkou stalo a nakonec z toho nic nebylo a to jsme se o mimi snažili, teď se nesnažíme nijak zvlášť a tak tu šanci vidím ještě menší, ale moc doufám…
Psychika je mrška. Děláš dobře, když tomu necháváte volný průběh. Kamarádka chce mimi stále víc a víc a čím dál víc a víc pláče. Je jasný, že miminko nechce neštastnou maminku ![]()
Držím pěsti at ti to vyjde a dej pak vědět jak to dopadlo ![]()
Ti holky psaly už v minulé diskuzi, že si máš pořídit jiný test … jinou značku … nechápu proč se ptáš znova … ![]()
jinak ti přeji, aby čárka sílila a dočkala ses miminka.
Tak holky, bohužel hlásím, že dnes ráno mamatest a ani náznak druhé čárky, tudíž musím s politováním oznámit, že Axiom zkresluje a dává zbytečné naděje, 2 X po sobě ráno ukázal (ač slaboulinkatou) čárku-naděje byla, ale jelikož jste radili všichni mamatest, tak jsem si ho udělala. Takže mimi nebude..
holt si ještě musím počkat..tak pa pa
To je smůla, tak příště rovnou mamatest, at si zbytečně neděláš naděje. At ti to brzo vyjde s miminkem a hlavně ten největší lék je NEMYSLET NA TO. Mě to teda dost pomohlo. Sice je to těžký, ale zabírá to. Ahoj
Mně teda Axiom ukázal slabounkou čárku v době, kdy na Mamatestu už byla krásná tlustá čárka. Takže taky zkušenost nic moc. A test Best 2 mi ukazoval stínové čárky když na Mamatestu nebylo ještě vidět nic…
Holky pořád mě pálí žáha a bolí vaječník (mám už jen jeden) ale nějak nejsem schopná udělat si pro jistotu další test, raději počkám, zda přijdou měsíčky..myslím, že když mamatest ukázal neg. tak je to jasné..
Dnes jsem si dělala znovu test, byla na něm opět velmi slabá čárka ale mnohem lépe viditelná, než předtím, vidím ji i z dálky..bylo by to teprve 12 dní po oplodnění, je to možné? Bojím se aby to nebyla cysta..
Holky jen hlásím, že těhu nejsem, takže pokud budete testovat tak AXIOM SET vynechte!! ![]()
Ahojda holky, včera jsem zkoušela axiom set a nic, dnes ráno téměř neviditelná druhá čárka. Poté, co jsem si tu přečetla vaši diskusi si teda ale žádné naděje nedělám… Čekám ještě do odpoledne, byla jsem dnes u obvoďáka na krvi kvůli chřipce, poprosila jsem ho i o testy hcg, aby mi nedal nějaké nevhodné léky, kdyby se náhodou zadařilo. Tak uvidíme…