Zkušenost s Axiom testem

15
7.8.08 11:44

Zkušenost s Axiom testem

Chci se jen zeptat, zdá má někdo zkušenosti s Axiom testem, včera ráno jsem si ho dělala a byla tam druhá opravdu slaboulinká čárka, musela jsem jsem se podívat pořádně abych ji viděla, test jsem zkoušela i odpo. a druhá čárka tam nebyla, dnes ráno jsem test opakovala a opět slaboulinká, téměř neviditelná čárka…má někdo tuto zkušenost nebo podobnou a jak to dopadlo? Děkuju za odpověď i když vím, že na téma testů, toho bylo řečeno zde dost, jen jsem nenašla nic vyloženě o Axiomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
267
7.8.08 12:13

Zrovna koukám, že jsi to ty. Odpoledne je hladina hcg v moči dosti malá. Proto se doporučuje nejlíp test provést z ranní moče, kdy je toho hormonu nejvíc. No sice zkušenost s tím testem nemám, ale pokud i dnes ráno se ti tam ta čárka objevila, tak sázím na to, že těhu jsi. Běž na krevní test a máš to jistý. ale u mě to tak bylo taky. Ráno čárka, odpol žádná čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
7.8.08 12:20

Alginio tuhle značku neznám, já být tebou tak si koupím MAMATEST, ten je velmi spolehlivý a ozkoušený ;-) no a pokud se ti objevila // i dnes, tak myslím, že těhotná jsi. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.8.08 12:23

Čárka je hodně slabá...

Ale čárka je opravdu hodně slaboučká, vidíš ji jen když se soustředíš a proto mám strach, zda nejde o rozpitou barvu, jak jsem se někde dočetla, jinak už mám koupený mamabest, tak to zase v sobotu zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.8.08 12:28

Já měla to stejné. Neviditelnou slaboulinkatou čárečku, přítel říkal, že je to jen vsugesce, nic tam neviděl, ani kamarádka. Ale pravdu měla já. Hlavní je, že tam něco je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.8.08 12:33

Děkuji

Jsi tak milá..moc ti děkuji! Již se mi to jednou s tou slaboulinkatou čárkou stalo a nakonec z toho nic nebylo a to jsme se o mimi snažili, teď se nesnažíme nijak zvlášť a tak tu šanci vidím ještě menší, ale moc doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
7.8.08 12:57

Psychika je mrška. Děláš dobře, když tomu necháváte volný průběh. Kamarádka chce mimi stále víc a víc a čím dál víc a víc pláče. Je jasný, že miminko nechce neštastnou maminku :wink:
Držím pěsti at ti to vyjde a dej pak vědět jak to dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
7.8.08 13:06

Ti holky psaly už v minulé diskuzi, že si máš pořídit jiný test … jinou značku … nechápu proč se ptáš znova … :roll:

jinak ti přeji, aby čárka sílila a dočkala ses miminka.

• Citovat
  • Upravit
15
8.8.08 11:24

Tak holky, bohužel hlásím, že dnes ráno mamatest a ani náznak druhé čárky, tudíž musím s politováním oznámit, že Axiom zkresluje a dává zbytečné naděje, 2 X po sobě ráno ukázal (ač slaboulinkatou) čárku-naděje byla, ale jelikož jste radili všichni mamatest, tak jsem si ho udělala. Takže mimi nebude.. :cry: holt si ještě musím počkat..tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
8.8.08 13:29

To je smůla, tak příště rovnou mamatest, at si zbytečně neděláš naděje. At ti to brzo vyjde s miminkem a hlavně ten největší lék je NEMYSLET NA TO. Mě to teda dost pomohlo. Sice je to těžký, ale zabírá to. Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1651
8.8.08 16:05

Mně teda Axiom ukázal slabounkou čárku v době, kdy na Mamatestu už byla krásná tlustá čárka. Takže taky zkušenost nic moc. A test Best 2 mi ukazoval stínové čárky když na Mamatestu nebylo ještě vidět nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.8.08 23:50

Nové hlášení

Holky pořád mě pálí žáha a bolí vaječník (mám už jen jeden) ale nějak nejsem schopná udělat si pro jistotu další test, raději počkám, zda přijdou měsíčky..myslím, že když mamatest ukázal neg. tak je to jasné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.8.08 11:57

Hlášení

Dnes jsem si dělala znovu test, byla na něm opět velmi slabá čárka ale mnohem lépe viditelná, než předtím, vidím ji i z dálky..bylo by to teprve 12 dní po oplodnění, je to možné? Bojím se aby to nebyla cysta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.8.08 18:49

Holky jen hlásím, že těhu nejsem, takže pokud budete testovat tak AXIOM SET vynechte!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
28.11.08 09:02

Ahojda holky, včera jsem zkoušela axiom set a nic, dnes ráno téměř neviditelná druhá čárka. Poté, co jsem si tu přečetla vaši diskusi si teda ale žádné naděje nedělám… Čekám ještě do odpoledne, byla jsem dnes u obvoďáka na krvi kvůli chřipce, poprosila jsem ho i o testy hcg, aby mi nedal nějaké nevhodné léky, kdyby se náhodou zadařilo. Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí